onu farketmedimserkannnn yazdı:Farkındaysan 1022*768 yazdım. 1024*768 olması gerek, kısacası resim üzerinde oynama olmadan çözünürlükte kayıp olmaz.mitmet yazdı:oyun o çözünürlüğü de destekliyor bi problem yokserkannnn yazdı:Fotoğrafta oynama yoktur denilmiş ama merak ettim çözünürlük neden 1022*768Doktordoctor yazdı:fotoğrafta kesinlikle oynama yoktur kaydedip yakından bakabilirsiniz.
Kritik! [7426]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kritik! [7426]
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bana 8000 Geçirdiler Adam Yanımda Birisine 11000 Geçirdi
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
köşkte adamın normal vurşu 7300 
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
uzaydan marsa uzaydan marsa...bilinmez yazdı:köşkte adamın normal vurşu 7300

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
evet mimet dinlemedeyiz tamam...mitmet yazdı:uzaydan marsa uzaydan marsa...bilinmez yazdı:köşkte adamın normal vurşu 7300

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
kardeşim git kendi gözünle gör yalan borcumuz yok 
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
tamam o oyuncunun nickini söyler misin ?bilinmez yazdı:kardeşim git kendi gözünle gör yalan borcumuz yok

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
unuttum valla bi ara girim dedim kabaoldum 4 kere filan vurdu hepsi 7200 filandı elinde kafa vardı yanlış hatırlamıyorsam.mitmet yazdı:tamam o oyuncunun nickini söyler misin ?bilinmez yazdı:kardeşim git kendi gözünle gör yalan borcumuz yok
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
ağırla normali birleştirip bende 9bin vurabiliyorum yanlış alarm dağılınbilinmez yazdı:unuttum valla bi ara girim dedim kabaoldum 4 kere filan vurdu hepsi 7200 filandı elinde kafa vardı yanlış hatırlamıyorsam.mitmet yazdı:tamam o oyuncunun nickini söyler misin ?bilinmez yazdı:kardeşim git kendi gözünle gör yalan borcumuz yok

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

adam king yataklara :mrgreen: :mrgreen:Canceazi yazdı:ağırla normali birleştirip bende 9bin vurabiliyorum yanlış alarm dağılınbilinmez yazdı:unuttum valla bi ara girim dedim kabaoldum 4 kere filan vurdu hepsi 7200 filandı elinde kafa vardı yanlış hatırlamıyorsam.mitmet yazdı:tamam o oyuncunun nickini söyler misin ?bilinmez yazdı:kardeşim git kendi gözünle gör yalan borcumuz yok

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!