Hak haktır...
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hak haktır...
Açıklama yaparken bize sormadınız kendi hatanızı bu şekilde konular kilitleyerek ört pas edemeyecek siniz. Kilitleyin isterseniz her seferinde kullanıcımı blocklayın her seferınde yenı form hesabı ıle buraya gelıp bu knouyu açacam. Ikv tarihi boyunca oyuncular boyle berbat ne yaptıgını bılmeyen bir ikv yonetımı gormedı. hadı susturun benı .gozunuz kor olmasın ıkv nın 4 de 3 u benımle aynı fıkırde. bir iş yapacaksanız yuzunuze gozunuzunuze bulastırmayın....
- Nirvanxruthless
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Re: Hak haktır...
önce dediler her car 2 kere ,s,m hakkı kazanır sonra dediler en son buyuk finalde en cok kazanan 3 kişiye verilecek...
ZAMANINDA ACIKLAMANIZI DOGRU DÜZGUN YAPIN KI MILLET TEK CARLA GİRSİN HER CARA VERİLECEK DIYE HER SEFERINDE FARKLI CARLARLA GİRDİK SIZIN YAPTIGINIZ ACIKLAMAYA GUVENDIK SONRA DEDINIZ HER CAR 1 DEFA KAZANABILIR VE EN SON OLDU SADECE 3 KİŞİ KOCA TEŞKİLATTAN SIZIN YÖNETIM ANLAYISINIZ BU ISE ETKINLIK FELAN YAPMAYIN YAPIYORYORSANIZDA VERİLEN KARARLARI ZIRT BIRT DEGİŞTİRMEYIN MILLETIN CANI SIKIYORSUNUZ SAYIN YÖNETIM...
ZAMANINDA ACIKLAMANIZI DOGRU DÜZGUN YAPIN KI MILLET TEK CARLA GİRSİN HER CARA VERİLECEK DIYE HER SEFERINDE FARKLI CARLARLA GİRDİK SIZIN YAPTIGINIZ ACIKLAMAYA GUVENDIK SONRA DEDINIZ HER CAR 1 DEFA KAZANABILIR VE EN SON OLDU SADECE 3 KİŞİ KOCA TEŞKİLATTAN SIZIN YÖNETIM ANLAYISINIZ BU ISE ETKINLIK FELAN YAPMAYIN YAPIYORYORSANIZDA VERİLEN KARARLARI ZIRT BIRT DEGİŞTİRMEYIN MILLETIN CANI SIKIYORSUNUZ SAYIN YÖNETIM...

- NirVAnxlider
- İskele Babası
BOLE IKIYE BI KARA DEGİŞMEZ ... BAŞTAN BELİRLERSIN OLE GIDER ... BAŞTAN DEDILER CAR BASI IKI ISIM KODU SONA TEKE DUSURDULER SIMDI ISE HER SUNUÇUDAN 3 KISI YE DIYE KARAR DEGISIYOR ... BAKTINIZ BIZ BOLE KOT DAGITIRSAK SONA KUTU SATAMAYIZ DEDINIZ , PASO KARAR DEĞİSTİRİYONUZ.... ADAM GIBI AZINIZ DAN TEK LAF CIKSIN IKIYE BI KARAR DEGISTIRMEYIN ...

- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
NirVAnxlider yazdı:BOLE IKIYE BI KARA DEGİŞMEZ ... BAŞTAN BELİRLERSIN OLE GIDER ... BAŞTAN DEDILER CAR BASI IKI ISIM KODU SONA TEKE DUSURDULER SIMDI ISE HER SUNUÇUDAN 3 KISI YE DIYE KARAR DEGISIYOR ... BAKTINIZ BIZ BOLE KOT DAGITIRSAK SONA KUTU SATAMAYIZ DEDINIZ , PASO KARAR DEĞİSTİRİYONUZ.... ADAM GIBI AZINIZ DAN TEK LAF CIKSIN IKIYE BI KARAR DEGISTIRMEYIN ...
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
O GÜN GELDİ ŞİMDİ SIRA BİZDE OYNUMUZU OYANAYALIM 2 TERS 1 DÜZ...
Türkiye Cumhurıyeti kanunlarına göre kazanılan haktan kimse mahrum edilemez.. Siz kim oluyorsunuzda insanları haklarından mahrum ediyorsunuz.. Ben sancak savası etkınlıgınızde isim kodu kazanmadım. Ancak bu kadar insanın magdur edilmesi sizi rahatsız etmiyor anladıgım kadarıyla. Çevirip çevirip aynı seyleri yazıyosunuz insanlara.. Herzaman söylediğim bir söz vardır benim sizede soyleyim. " Herkes kendine yakısanı yapar." Buyurun sizde kendinize yakıstırdıgınızı yapın...
BİR MİLİTAN OLDUĞUMU BİLSEN YİNE SEVER MİYDİN !!
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
Sehrazatxmg
IIXxGaLaKToZxXII
ErGeNeKoNxMESUT
UMUTGFB
JeRuSaLeMm
MAZİDEKİ DOSTLAR
- NirVAnxlider
- İskele Babası

BU kadar sahtekarla grek yok ...Bı dedınız bı dedınızı tutmuyo ... mıletı yolunUcak kaz gozuyle bakmayı bırakın artık mıletı Kandırarak nereye kadar bu oyunu ayak tuta bılırsınız kı !!! Tabıkı sızın bu yaptınız saçma olaylara aldırmadan oyunu oynamaya devam edecek olan kısıler vardır onlarda 8-12 yas arası kısılerdır
BASINDAN MILLETE DEMICEK SINIZ KOD KAZANDINIZ DIYE YADA ADAM OLUCAK SINIZ DEDINIZ SOZU TUTACAKSINIZ...

- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
başlangıçta hata yapılmış
bakın en gerçeği söylüyorum size.. yolun ortasında katılan kişi sayısı fazla olduğu için 1 e indirdiler en sonsa son 3 toplam 18.. peki neden ? 29.99 TL lik isim değiştirme kodu + 3 aylık plus paketi satılmaz diye.. o kdr kişiye isim değiştirme kodu verseler o kutu hiç satmazdı.. zaten yönetimin gözü doymuyor .. sırf o kutular satılsın diye hediyeler iptal oldu... sizse hata oldu diyorsunuz yanlışlık diyorsunuz.. adam gibi doğruyu söyleyin daha uzatmanın manası yok zaten şu yönetime bak millet TC ye küfürediyor aileye taciz ediyor kürt-türk ayrım yapıyor anca şikayet et yeni çhar açması çok mu zor ? ya adam gibi yapın işinizi ya da öyle boş boş konuşmayın yanlışlık diye..
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
-
- İri Fare Avcısı
NirVAnxlider yazdı:
BU kadar sahtekarla grek yok ...Bı dedınız bı dedınızı tutmuyo ... mıletı yolunUcak kaz gozuyle bakmayı bırakın artık mıletı Kandırarak nereye kadar bu oyunu ayak tuta bılırsınız kı !!! Tabıkı sızın bu yaptınız saçma olaylara aldırmadan oyunu oynamaya devam edecek olan kısıler vardır onlarda 8-12 yas arası kısılerdır
BASINDAN MILLETE DEMICEK SINIZ KOD KAZANDINIZ DIYE YADA ADAM OLUCAK SINIZ DEDINIZ SOZU TUTACAKSINIZ...
tokyo2drift yazdı: