:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:adresbu yazdı:Utanma yokki Arkadaş..VatanXLydeR yazdı:
Ben olsam coktan istifa etmiştim![]()
İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- Cymzarakli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
PolicexRoyale

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}
JUN
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Yönetim ilerleyen günlerde artık bunu bir sonuca bağlamanız gerekiyor ki benim düşüncem siz bu büyük final denen saçma savaşı yapmaya kararlısınız buyrun yapın bakalım katılan olacak mı?
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
yo yo sözümüz [GM]'Lere deqiL sözümüz Su en Üst Kademedeki Syn. Lathander'e ve ßu konuda yanLış yazıLma gißi ßir durum OLamaz... Savaş ßaşLıyor ve Aradan 10 qün qeçıyor Savaş Sonu qeLdı Oda ne YanLış Yazdım K.ßakmayın AnLayışısız için TeşekkürLer.ORHANBEY yazdı:Suç reha da değil ! O konuyu okuyan sözde 700bin oyuncu aynı şekilde algıladı.Reha da bizler gibi algıladığı için normal şekilde sorulan soru karşısında bunu yazdı.Sonra İkv yönetimi baktı bu iş bişeye sardı olmayacak ne yapalım edelim hop yanlış anlaşılma oldu dendi bitti (onlara göre) Olan Reha ' ya oldu neden normal insan gibi algıladığı için.
Reha kesinlikle istifa felan etmemeli . Kimsenin istifa etmesine gerek yok gereken yapıldığı sürece
Siz ßu yorumLarın ßiteceqinimi Sanıyosunuz ßen ßurda ßu konu DüzeLtiLene Kadar Yazarım Arkadaş
:!: :!: SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK :!: :!:
- Tskxhxorgeneral
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ya bunlarda ne yaptığını bilmiyorlar.Birinin birinden haberi yok.Ya da birileri birilerinin cukurunu böyle kazıyor.Neyse bu beni ilgilendirmez.Beni ilgilendiren bize yalan söylemeniz ve bizim oyunda olan duygu ve kazanclarımızla oynadınız. Arkadaşa katılıyorum ben bu forumu sabah akşam kirletirim.
Not:Kirlenmek güzeldir
Not:Kirlenmek güzeldir

Yönetim size para vericem
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
ORHANBEY , oda bizim gibi hata yaptı diyorsunda biz Üyeyiz onlar ise yönetici bizi yanlıs bılgılendırme hakları yok hele ki 10 gün boyunca. Ben her gün sancak savaşı saatini beklediysem yönetimde bana karşılığını vermelidir. Yazım hatası diyen yonetıcılerde oldu sanırım.. 10 gün boyunca hiç bakmadınız mı yada 1. güncellemeden sonra her çara 1 tane diye düzelttiniz ve hala yanlış yaptık nasıl dersiniz ?
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Yönetimin sürekli kullandığı bu cümleyi hatırlıyorsunuz değil mi ?[color=#40FF00]Yönetim[/color] yazdı:Bizi izlemeye devam edin
Cevap :
[color=#00BFFF]İKV OYUNCULARI[/color] yazdı: İzlemeye Devam Ediyoruz ama rezilliği....
En son ORHANBEY tarafından 11 Şub 2011 00:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Muhafızları
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
++++surmenajjj yazdı:Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar![]()
BU KADAR ELESTİRİ BU KADAR LAFTAN SONRA YÖNETİMDE DAHA CIT YOK YA ONA SASIYORUM YEMİN EDERİM.BU KADARMI CARESİZ ACİZLER YA.BİZ KİMLERE OYUNU EMANET ETMİSİZDE HABERİMİZ YOK. :evil: :evil: :evil: :twisted: :!: :!: :!: :?: :?: :?:
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
adresbu yazdı:++++surmenajjj yazdı:Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar![]()
http://bit.ly/qM7njk