E PİN SATIŞI ?!
E PİN SATIŞI ?!
E Pin satışı yasak mı değil mi anlamadım arkadaşlar. Kimi yasak diyor kimi değil diyor bu yüzden bölgeye yazmaya da korkar oldum açıkçası. İllegal bir iş yapmak da istemiyorum. Herhangi bir yönetici veya bilen biri söylerse sevinirim..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Re: E PİN SATIŞI ?!
Yazık yönetime oyuncu sayısı azalıyor ama reklama hala bukadar çok ağırlık veriyorlar.
Reklama yatırdıkları parayı server kalitesine ve grafik kalitesine yatırsalardı şimdiye İkv farklı noktalarda olurdu.
Yasak değil kardeşim,oyun içi bu tür alışverişlerin yasak olması gerekirken bizim oyunumuzda değil nedenini sorma açık ve net bu bir TURKISH GAME
Reklama yatırdıkları parayı server kalitesine ve grafik kalitesine yatırsalardı şimdiye İkv farklı noktalarda olurdu.
Yasak değil kardeşim,oyun içi bu tür alışverişlerin yasak olması gerekirken bizim oyunumuzda değil nedenini sorma açık ve net bu bir TURKISH GAME
Yönetime sinirlisin herhalde hocamwaffle yazdı:Yazık yönetime oyuncu sayısı azalıyor ama reklama hala bukadar çok ağırlık veriyorlar.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Ama pek inandırıcı olmadı gibi
Herkesin bilgisini alsam daha iyi olacak ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bu konu hakkındada bir yönetici yasak derken diğeri yasak değil diyor forumda birisi resimlerle göstermişti 
ama kazıklanırsanda ikv destek hiçbirşey yapmıyor bunu biliyorum
ama kazıklanırsanda ikv destek hiçbirşey yapmıyor bunu biliyorum
http://bit.ly/qM7njk
Merhaba, bu konuda bildiğiniz üzere güven ön plandadır.
Klan/Bölge gibi kanallardan yazılan ve çoğu boş vaadden öte olmayan iletiler, çoğunluk itibariyle kullanıcıları kandırmaya yöneliktir. Bu yüzden, bu tür alışverişlerinizi, size güvenen ve sizin güvendiğiniz kişiler ile yapmanızı ısrarla tavsiye ederim.
Not : Oyun eşyası, oyun parası vb. oyun içi materyallerin satışı yasaktır. Bunu lütfen e pin, isim değiştirme hakkı gibi paketlerle karıştırmayalım.
Klan/Bölge gibi kanallardan yazılan ve çoğu boş vaadden öte olmayan iletiler, çoğunluk itibariyle kullanıcıları kandırmaya yöneliktir. Bu yüzden, bu tür alışverişlerinizi, size güvenen ve sizin güvendiğiniz kişiler ile yapmanızı ısrarla tavsiye ederim.
Not : Oyun eşyası, oyun parası vb. oyun içi materyallerin satışı yasaktır. Bunu lütfen e pin, isim değiştirme hakkı gibi paketlerle karıştırmayalım.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Benden sana uyarı sen hiç satış alışla uğraşma.Forumda yönetici satışı yasak değil dedi ama bir bakarsın bi gün yanlış anlaşılma olmuş der banlar seni anlatmazsın derdini
Hiç bulaşma
Organize işler bunlar, başımıza işler bunlar, senin benim dinlemez; İstanbul'u Dişler bunlar...
viewtopic.php?f=46&t=50443
viewtopic.php?f=46&t=50443
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Sonuçta e pin veya plus satışı yasak değil materyal satışı yasak.
Tamam anladım teşekkürler bilgi için.
Tamam anladım teşekkürler bilgi için.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
MerhaßaLar.
E-pin Satısı taßi serßest oLucak çünkü Yönetım para kazanıyo sen çar satınca Kim kazanıcak Oyuncudan-oyuncuya aktarım ama E-pınde öyLemı Oyuncudan-Oyuncuya E-pin satışı ee Satan oyuncuya nerden qeLiyo E-pin :?: Yönetımden :!: :!: Çıkar amaCı qüdüyo hersey kardeş.
iyi Forumlar.
E-pin Satısı taßi serßest oLucak çünkü Yönetım para kazanıyo sen çar satınca Kim kazanıcak Oyuncudan-oyuncuya aktarım ama E-pınde öyLemı Oyuncudan-Oyuncuya E-pin satışı ee Satan oyuncuya nerden qeLiyo E-pin :?: Yönetımden :!: :!: Çıkar amaCı qüdüyo hersey kardeş.
iyi Forumlar.