İŞTE KODU;
Kod: Tümünü seç
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/9460.png
Kod: Tümünü seç
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/9460.png
SAYIN Arkadasım su ana kadar sesız kalmanız bızım haklılıgımızdan olmadıgını yazmıssın bızde farkındayız sızın nıye sesız kaldıgınızdan cunku verıcek bır cevabınız yok artı bunlar en fazla 3 gun konusur susar hesabındasınız.. Olabılır yapımcı arkadas hesapsızca bır etkınlık planı yapmıs ve bunuda dıger yonetıcılerle paylasmıs ve etkınlıgı baslatmıssınız tabıı sonradan jetonlar dusp yaw bız onca paraya sattıgımız e-pınlerı sımdı belesmı verıcez dıye akla dusunce cevır kazı yanmasın havalarına gectınızde.. Benım burda anlamadıgım sızım madurıyetınız nerde baslıyor kavrıyamadım ..Izahatınız son kısmına gelınce tepkılerımız gozardı edılmedıgını ve takıp edıldıgını yazmıssınız lutfetmıssınız konuyu kapatmamıssınız ama bızlerın tepkılerının ne oldguunu konu acıp kapatarak degıl tepkıye neyın sebep oldgunu anlamaya calısarak katkıda bulunsanız bundan cok cok daha faydalı olur kanatındeyım.. Benım kanatımce su yazmıs oldugunuz mesajın hıc bır kelımesıne kendınız bıle ınanmadan yazmıssınız ama .. ne dıyelım emır demırı kesıyor demekkı... Bellı bır saygı cercevesınde yapılan onlarca haksızlıgın unutuldugu bu oyunda bundan sonra her kullanıcının bılınclı bır tuketıcı ve kullanıcı oldugunuunutmaması dılegıyle.................SAYGILAR........DoNotDisturb yazdı:Konu ile alakalı olarak bu zamana kadar susmuş olmamız haklılığınızı yada haksızlığınızı göstermemektedir.
Tepkilere açık olduğumuzu görmeniz için makul ölçülerde mesajlarda hakaret ve küfür içermediği sürece konuya müdehalede bulunmadık.
Bu konu ile alakalı olarak Sizlerin olduğu kadar Bizlerin de maduriyeti söz konusudur.
Konuyu sabote amaçlı çalışan bazı arkadaşlar tespit edilmiş olup forum üyeliklerine yaptırım uygulanmıştır ve iletileri silinmiştir.
Konu içeriği itibari ile ciddi ve takip edilen bir yer olduğu için ve tepkilerinizi gözardı etmediğimizi görmeniz için konu açık bulunmakta ve takip halindedir.
Bilginize.
bluewolf45 yazdı:VE SUNUDA BELİRTMEK İSTİYORUM Kİ BU YÖNETİM 3 GÜNE KALMAZ YENİ BİR DALGA ATICAK ORTAYA Kİ BÜYÜK İHTİMAL ÇEMBERLİTAŞI GETİRİP BU OLAYI ÖRTÜCEKLER... LÜTFEN BUNA KANMAYIN ÇEMBERLİTAŞTA GELSE KIYAMETTE KOPSA BİR O E PİNLERİ İSTİYORUZZZZZZZZZZ
öyle deme onlar izliyormuştokyo2drift yazdı:bluewolf45 yazdı:VE SUNUDA BELİRTMEK İSTİYORUM Kİ BU YÖNETİM 3 GÜNE KALMAZ YENİ BİR DALGA ATICAK ORTAYA Kİ BÜYÜK İHTİMAL ÇEMBERLİTAŞI GETİRİP BU OLAYI ÖRTÜCEKLER... LÜTFEN BUNA KANMAYIN ÇEMBERLİTAŞTA GELSE KIYAMETTE KOPSA BİR O E PİNLERİ İSTİYORUZZZZZZZZZZ
Aynen Kardeş Katılıyorum.Bu Arada Onlarca Protesto Konusu Açıldı Forum Yetkililerinde TIK Yok
Kardeş ßu öyLe EskıLeri gißi unutuLcak gißi ßirsey deqıL aLtımıza Limuxın verseLer unutmaz kımse Senen sahsıyetıne Hakaret EttıLer Resmen 10 qün aradan sonra Çıkıp yanLış yazıLmış DenıLımır akıL var mantık var ßizi YozLaştırmayamı Çalısıyonuz anLamış deqıLım tek AnLadıqım Siz SaLakSınız Herseye İnannırsınız qeçmişteki qißi...Break yazdı:Şimdi durup düşündümde bu adamlar bence bu yazıları okuyor ve şuandaki durumu biliyorlar ve önümüzdeki günlerde biz oyuncuların kalplerini kazanacaklar gibi geliyor bana yoksa bu kadar kolay oyuncuyu karşısına almak mantıksız ilerleyen günleri bekleyin bence beyler içime güzel şeyler doğuyor! Ama bu yapılan haksızlıkları unutcağımız anlamına gelmeyecek hiçbir zaman...