İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
OrjMertkinq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen OrjMertkinq »

OrjMertkinq yazdı:Yapılan boykot "Tılsım" sunucusundada yapılmıştır. Bazı kareler yayınlamak istiyorum sizlere.
Bizim sunucunun sancak savaşını yonetmek için [Forum Yoneticisi Şahcihan ] gelmiştir. Neden GM Gelmedi gm istiyoruz biz deyince [GM]Reha geldi. Eminonu sunucusundada yaptığımız gibi tılsım sunucusundada aynı şeyleri yaptık. GM reha bizi babil aliye ışınladı sürekli savaşmamız için ama nafile ;) Bazı açları saymassak

RESİMLER ;

http://img4.imageshack.us/i/ekran021011200348.jpg/

]http://img41.imageshack.us/i/ekran021011200453.jpg/

http://img710.imageshack.us/i/ekran021011200547.jpg/

]http://img833.imageshack.us/i/ekran021011200556.jpg/

Geri kalan resimlerinizi bu başlık altında toplayınız

İYi Forumlar
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

HorribLestyLe yazdı:bu oLAyLaR geRcekLEsmeden heRoTuRkk , VaLheRu , Müfreze görevLeRnden ayrLmstı en ıyısnı yabmsLaR ;)
En iyisini yaptılar yoksa diğer gmlerin düştüğü hele düşerlerdi.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kerim73 »

intikamatesi yazdı:
HorribLestyLe yazdı:bu oLAyLaR geRcekLEsmeden heRoTuRkk , VaLheRu , Müfreze görevLeRnden ayrLmstı en ıyısnı yabmsLaR ;)
Helal olsun.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
ikvonline11
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvonline11 »

İlk günlerde etkinlikler 1 değil 3 4 tane GM veya DEV giriyordu.
Bütün sunucularda iksirleri dağıttıktan sonra etkinliğin son gönü İsim şifrelerini dağıtacaklarını söylüyorlar.
1 tanesi değil hepsi görüyor veya söylüyor. Yanlış anlayan bir kişi değil yani.
Oyun evrenindeki herkes sizlerin günlerdir şifre dağıtmanızı bekliyor.
Hiç mi birbirinizle diyalogunuz yok ki insanların şifre beklediğinden haberiniz yok.

Siz hiç birşey olmamış gibi sorumluluk bendedir diyorsunuz.
Eee sorumluluk sizde de sonuç ne?
Sorumluluk sende olunca herşey çözülmüş mü oluyor? Bir yaptırımı, gönül almak için yapılacak hiç mi bişey yok?

Sorumluluk "iri farelerde" demenden farklı bir cümle değil, sorumluluk bende demek.
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen FiaNNa »

Çok güzel bir konuya değimmişsiniz acaba ACABA DİYORUM GM MUFREZE VALHERU HEROTURKK BUNLAR GÖREVLERİNDEN NİÇİN İSTİFA ETTİLER VEYA NİÇİN .... ? bu işin içinde bir bit yeniği var kesin kes bunu bence guzel bır şekilde sorgulanmalı ;).
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
CANFEZA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen CANFEZA »

Lathander yazdı:Selam,

Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.

Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.

Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.

Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.

Bilginize.
bu sözlere inanmadım ama hadi sizinkisi bir hata diyelim,GMler her etkinlik baslarında veya sonlarında her kazanan kişi isim degiştime hakkı kazanmıstır yazısına ne diyeceksiniz.Herhalde gmler sizden habersiz yazmıs olamazlar demi.

Resim
ikvonline11
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ikvonline11 »

İlk günlerde etkinlikler 1 değil 3 4 tane GM veya DEV giriyordu.
Bütün sunucularda iksirleri dağıttıktan sonra etkinliğin son gönü İsim şifrelerini dağıtacaklarını söylüyorlar.
1 tanesi değil hepsi görüyor veya söylüyor. Yanlış anlayan bir kişi değil yani.
Oyun evrenindeki herkes sizlerin günlerdir şifre dağıtmanızı bekliyor.
Hiç mi birbirinizle diyalogunuz yok ki insanların şifre beklediğinden haberiniz yok.

Siz hiç birşey olmamış gibi sorumluluk bendedir diyorsunuz.
Eee sorumluluk sizde de sonuç ne?
Sorumluluk sende olunca herşey çözülmüş mü oluyor? Bir yaptırımı, gönül almak için yapılacak hiç mi bişey yok?

Sorumluluk "iri farelerde" demenden farklı bir cümle değil, sorumluluk bende demek.

Ek olarak madem yanlış anlama diyorsunuz. 1 kez yapılacak olan büyük finalden kullanıcılar nasıl 2 e-pin kazanabilir?
İşimize gelmedi değiştirdik deseniz, kimseyi kandırmasanız olmaz mı ha?
Kullanıcıların size karşı belki birazcık saygısı olur.
Ama bu şekilde beni gözgöre göre kandıran kişiye saygım olmaz, çünkü yalan söyleyerek o bana saygı göstermediğini belli ediyor...
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Fuerte »

ProtectorDragon yazdı:Eğer ki yönetim bir hata yaptıysa oyuncuların bir suçu yoktur. Yönetimin hatasını oyunculara yükleyemezsiniz. Az önce bir resim gördüm Reha demiş İksiri alan herkez kazanacak isim değiştirme hakkını diye) Diyorsunuz ki Büyük Final olacaktı zaten, Bunu Reha da mı bilmiyordu ?? İlk etkinlik galiplerindenim ve Herkez soruyordu isim değiştirmeyi ne zaman alacağız diye Hemen konunun yanlış yere cekildiğini anlayıp bir düzenleme yapılsaydı bir problem olmayabilirdi...

Biz herşeyi doğru anladık siz hata yaptınız gerekli telafinin yapılması tüm oyuncuların tekrardan yönetim anlayışını güçlendireceği kanısındayım..
CANFEZA yazdı:
Lathander yazdı:Selam,

Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.

Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.

Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.

Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.

Bilginize.
bu sözlere inanmadım ama hadi sizinkisi bir hata diyelim,GMler her etkinlik baslarında veya sonlarında her kazanan kişi isim degiştime hakkı kazanmıstır yazısına ne diyeceksiniz.Herhalde gmler sizden habersiz yazmıs olamazlar demi.

Resim
İlk gün ilk etkinlik.

Resim
En son Fuerte tarafından 10 Şub 2011 21:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sihirbaz »

Bize forumda söyLenen iLk önce.. kazanan her kLan mensubunun en fazLa 2 E-pin kazanabiLeceğiydi.. Sonra 1 e düşürüLdü.. Oyun içerisinde bunu onayLar niteLikte YazışmaLar oLdu..
" Resim "

Ve şimdi 3 kişiye veriLecek fLan birşeyLer saçmaLanıyor.. En çok katıLanLara veriLecek fLan deniyor. Herkese 1 karakterLe 1 e pin aLınabiLeceğini söyLediğiniz için çoğu kişi her savaşa ayrı ayrı karakterLerinden girmeye özen gösterdi. Bize söyLenen şuydu. "İksirLeri aLanLar Ruh taşını kullanarak dışarı çıksın. İsimLeriniz bu şekiLde kaydoLuyor ve kazananLara E-pinLeri bu şekiLde VeriLecektir.." 3 kişiye veriLecek e-pin için herkesin ismini mi kaydediyorsunuz ? Buradaki oyuncuların saat saat takip edip gösterdikLeri iLgiye.. pLus üyeLik için Vs. verdikLeri paraya Yazık. Hiçmi adiL düşünme sisteminiz yok. Önce Gm Ler geLiyordu saLonLaRa şimdi görecekLeRi tepkiLerden korktukları için [etkinLik] önadLı eLemanLar gönderdiLer. Yazık.. Oyuncuya yazık.. Emeğe yazık..
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
Disco
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Disco »

Bu kadar adam sızden şıkayetçı bence Gm kadronuzu bi daha gözden geçırın....

DİP NOT:SÖZ NAMUSDUR,LAF AĞIZDAN BIR KERE ÇIKAR BUNUN ARKASINDA DURUN
RaiNxFeLHaN (2390)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön