SevgiLi DostLarm düşmanlarım biLdiğiniz üzere dün akşam saatleri itibarı ile şu aÇıkLamayLa Çoğu iKv oyuncusunun Kurduğu pLanlar alt üst olmuştur..
Haber geldi, Büyük Final...
14 gün boyunca süren amansız mücadele neticeye kavuşuyor, sunucu klan kahramanlarına kavuşuyor.
14 gün boyunca en çok savaşa katılarak galip gelenlerin arasından seçilecek, her sınıftan bir kahramandan oluşacak takımlar, etkinlik alanında kozlarını paylaşacaklar. İki galibiyet alan takım klanını zafere ulaştırırken büyük ödül olan Karakter adı değiştirme hakkını elde edecektir.
Müsabaka tarihlerini ve hak kazanan katılımcıları etkinlik konumuzdan takip ediniz.
Buna KayıtsızMı kalacağız ?
BeLki öyLe istiyorlar açılan konuları KiLitleyip Bizi tek bir Konuya sıkıştırıYorlar.
TepKi koyanı benim gibi SusTuruYorlar etkinlik süresi boyunca
KalmamaLıyız,Kalmıyacağız
Bugün gerçekleşicek olan sancak savası etkinLiğinde sizden ricam etkinlik başladıĞında saLdırmamanız ve ortaklaşa bir hareketle etKinLik salonunu Terketmenizdir.
Şöyle yorumlar çıkabiLİR
"Bana iksir lazım Ben iksire Razıyım"
Peki Verdiğiniz Bukadar eMeğin hiçmi değeri yok ??
Yorumu size kaLmış .
O gün geLdiğinde Bizde oYunumuzumu oYnıyacağız yoksa Yine Bizlemi oYnyacaklar ?
10.02.2011 (16.08)sancak savası
- Cymzarakli
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
10.02.2011 (16.08)sancak savası
PolicexRoyale

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}
JUN
Re: 10.02.2011 (16.08)sancak savası
Katılıyorum katılmayacaktım fakat sırf gm nin önüne geçip /nah yapabilmek için gireceğim !!!!

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Cymzarakli
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
KatıLmamak YanLış oLur diYe düşünüyorum Biz KatıLmassak iLLaki katılan olcak ve savas cıkacak. YapıLabiLicek tek önLem bu . 10 adet iksirinizden feragat edebiLirsiniz iNşallah :?:
PolicexRoyale

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}
JUN
Bencede yahu lan madem kilitlicen nie yazıon foruma bu oyunun yöneticleri yüzünden ben ve bir çok arkadaş oyundan sogudu vallahi.
ÇİKÜLÜTASIZ GENÇLER 
bunu zamanında mont a kurt mağrasının önünde yapmıştık..Tokerx yazdı:Katılıyorum katılmayacaktım fakat sırf gm nin önüne geçip /nah yapabilmek için gireceğim !!!!
pussu - MegaX lerden bi kaç kişi - ben- deathXlerden bi kaç kişi fln
Sonunda Ne mi oldu. ??
BEn suturuldum..bazıları 1 hafta ban yedi
pussu yönetici oldu.. sustu
:mrgreen:
olay bundan ibaret..
Sonuç = herkes Sustu..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
zaten susturulmuş durumdayım :mrgreen: susturulmasam söverdimevsahibi yazdı:bunu zamanında mont a kurt mağrasının önünde yapmıştık..Tokerx yazdı:Katılıyorum katılmayacaktım fakat sırf gm nin önüne geçip /nah yapabilmek için gireceğim !!!!
Sonunda Ne mi oldu. ??
olay bundan ibaret..
Sonuç = herkes Sustu..

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
:mrgreen:Tokerx yazdı:zaten susturulmuş durumdayım :mrgreen: susturulmasam söverdimevsahibi yazdı:bunu zamanında mont a kurt mağrasının önünde yapmıştık..Tokerx yazdı:Katılıyorum katılmayacaktım fakat sırf gm nin önüne geçip /nah yapabilmek için gireceğim !!!!
Sonunda Ne mi oldu. ??
olay bundan ibaret..
Sonuç = herkes Sustu..![]()
![]()
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
2007 MarT -2010 NisaN