Evet Herkez Atıldın Bılmem Kımısı Çoşmus hergun der oldu..Ben Oyunda Yenı deyılım Şava-Loverd (salça) Benı Iyı tanırlar sebebi eskı oyuncuyum..Hıc cızgımden çıkmadım kavga ettım.Küfür ettım.Hepsininde cezasını aldım..3 Gun Tırtladık o kadar ..Yalakalık Yapmadım Yalnızcadı gıbı Lonca Başkanıyım dıyıp Çocuklara kendımı kastırmadım..Gelelım Loncaya ..Chooslar Uzgunum Benım Hıc bır Görevımde zaten yanımda olmadılar..Iflısı Richmel ile yaptık...Solucan desen ona keza..Yanı her zaman Arkadaslarımla yaptım..Ve Bu bır emektır.Gelelım Atılma Konusuna .Şifabasan ile Akreplerden ılerıdekı havuz gibi yerde Maden çekıyorduk..O Sırada Megaxsavaşçı özelımden bolgeye 1 seyler yazmamı ıstedı bende kırmadım yazdım..O Sırada şifabasan (10 numara yalaka) Emre abısıne gıdıp bak şöyle böyle megalara yardım edıyor dıye Tırtlamıs..Aynı sanıye ChoosensXLegend özelıme gelip : Senı uyarmıstık loncadan çıkarıldın çarını silermısın..!
Ha Olay budur..Yok şundan bundan dıyede bılmeden tırtlamayın..Meganın 1 Dileğiydı yazdım.Çıktım sevındım.Nıyemı?
Özgurum kımseye eyvallah yok selam sabah o kadar..Şimdi Sılmıyorum Karakterı Varsa Itırazı Olan Çıksın..!
Choos Lardan Ayrılma Sebebim
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Choos Lardan Ayrılma Sebebim
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- Sivasliyigido
- Salgın Koruyucusu
Re: Choos Lardan Ayrılma Sebebim
sen kendin gibi ol kimseleri tırtlama boşver takma.sıkıntın olursa bana bi pm yeter
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Çarım Çalındı Ya Nasıl Alıcaz TTNET aradım uyelık şifre için başka yolu varmıSivasliyigido yazdı:sen kendin gibi ol kimseleri tırtlama boşver takma.sıkıntın olursa bana bi pm yeter
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- Sivasliyigido
- Salgın Koruyucusu
mynet müşteri hizmetlerini ara çarını gerı alırsın ama numarasını ben bılmıyorum...choosensxduygu yazdı:Çarım Çalındı Ya Nasıl Alıcaz TTNET aradım uyelık şifre için başka yolu varmıSivasliyigido yazdı:sen kendin gibi ol kimseleri tırtlama boşver takma.sıkıntın olursa bana bi pm yeter
hahahaha Güsel Hikaye

TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
-
- Kadim Hidra Avcısı
Yhav bize ne snn Ondan bundan ayrılma sebebinden herkez yok şu loncaya girdim yok şundan çıktım yok o öle dedi yok bu bunu yaptı.
Arkadaşlar biraz empati yapın herkes atıldın satıldın falan filan diyor bu da bu arkadaşın içine dert olmuş gelip burda olayı anlatıyor (ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.) Açıkcası o kadar saçma konu varken bu konunun açılması anormal bişey değil 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN