soruyu hızlı cevapta sordum ama gelen cevap beni acayip endişelendirdi...
çarım çalınırsa epin no ve şifre yardımıyla desteğe başvurup çarlarımı geri alabilirmiyim diye soru sordum.hayır diye cevap geldi...
anladım tmm..
lonca arkadaşım sinirlenip çarını sildikten sonra çarları tekrar geri nasıl geldi
yani...çar çalınsa geri gelmiyor...kızıp sinirlensek çar geri geliyor...benim bundan anladığım bu...
amacım yöneticileri yargılamak değil bu yukarıdaki durum nasıl oluyor.....allaha şükür çarlarım çalınmadı....durum eğer çalınırsa...
çalındı diyelim...bu iş burada kalmaz o çalanın yattığı yastığa kadar hukuki süreç işler...
umarım konu kilitlenmez....
Çarım Çalınırsa
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı

Çarım Çalınırsa
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: Çarım Çalınırsa
Bahsetmiş olduğunuz karakter çalınması ile karakter silinmesi farklı şeyler olmaktadır. Silinen karakter İKV kutu yüklendiği takdirde " Karakter Kurtarma Başvurusu Formu " ile geri getirilebiliyor. Fakat hesap çalınması durumlarında İKV destek takımı yardımda bulunamamaktadır. Oyun kuralları gereğince hesap güvenliği kişinin kendisine aittir. Hesap çalınmaların da İKV sorumlu tutulamaz.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı

Re: Çarım Çalınırsa
yarın alıyorum o zaman 3 aylık isim değişmeli kutu zaten alacaktım inş çalınmaz...çalınırsa ellerim 2 yakasında olur o patlıcanınDoNotDisturb yazdı:Bahsetmiş olduğunuz karakter çalınması ile karakter silinmesi farklı şeyler olmaktadır. Silinen karakter İKV kutu yüklendiği takdirde " Karakter Kurtarma Başvurusu Formu " ile geri getirilebiliyor. Fakat hesap çalınması durumlarında İKV destek takımı yardımda bulunamamaktadır. Oyun kuralları gereğince hesap güvenliği kişinin kendisine aittir. Hesap çalınmaların da İKV sorumlu tutulamaz.
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!