Girin Destek verin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
keriziz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Girin Destek verin

Mesaj gönderen keriziz »

Resim

[Arkadaşlar tüm oyun olarak girin destek verin.Tartışma küfür vb. mesajlar atmayın ki kilitleme gibi hakları ellerine geçmesinler...

1) Olarak sunucu hatırasına katılmasın tüm sunucular olarak.
2)Eğer hala vermediyseler etkinliklere katılmayalım...
3)Eğer halaaaaa vermesseler bizde oyuna plus vb. tüm böle şeyleri almıyalım...
Son ) Oyunda 1 gün boyunca girmeyelim bunu 1,2 kişi değil bütün sunucular ve oyuncular olarak yapalım.]
en güçlü insan bile en zayıf yönü kadar güçlüdür

Sakladığın sır senin esirindir eğer açığa vurursa sen onun eseri olursun...!!
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Girin Destek verin

Mesaj gönderen adresbu »

keriziz yazdı:Resim

[Arkadaşlar tüm oyun olarak girin destek verin.Tartışma küfür vb. mesajlar atmayın ki kilitleme gibi hakları ellerine geçmesinler...

1) Olarak sunucu hatırasına katılmasın tüm sunucular olarak.
2)Eğer hala vermediyseler etkinliklere katılmayalım...
3)Eğer halaaaaa vermesseler bizde oyuna plus vb. tüm böle şeyleri almıyalım...
Son ) Oyunda 1 gün boyunca girmeyelim bunu 1,2 kişi değil bütün sunucular ve oyuncular olarak yapalım.]
Aynen [GM]ReHa Diyo ßunu Neden UmutLandırıyosunuz OyuncuLarı ha AnLadıLAr para Kazanamıcanız. ßundan sonra HİÇ KAZANAMICAKSINIZ.
Kullanıcı avatarı
keriziz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen keriziz »

Yazıyla Destek Verin Bu Mesaj Hep En Üstte Olsun Tüm Herkez Bunu Görecek

Kullanıcı avatarı
keriziz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen keriziz »

Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Lathander yazdı:Nicedir her klan en iyi olduğunu söyler durur. Nicedir kale saldırıları, klan baskınları yapılır, çarpışlılır, yakılır yılır.

Ama inanmam! Ama artık bunu belirlemenin zamanı geldi. Görelim Arz'ın bilgeliğini, Lodos'un korkusuzluğunu.
Bu savaşı kazanan klan bu sunucunun hakimi benim der. 15 gün boyunca tüm sunucularda sürecek ve sürpriz ödüllerle süslenecek Sancak Savaşlarında yerini almaya hazır ol.

Etkinliğin Tanımı:

Sancak Savaşları; klan mensuplarının grup olarak katılabilecekleri savaşlardır. Grup olarak hareket ederek, düşman klana karşı galibiyet arayabilecek gözü kara kişilerin katılabileceği bir savaş biçimidir. Yalnızca sınırlarını zorlayanlar bu savaşta galip gelebilirler!

Şartları:

Meteor Bölgesinde, Etkinlik salonunda yapılacaktır.
Katılacak oyuncuların Meteor Bölgesinin herhangi bir yerinde bulunmaları ve 6 kişilik bir grupta olmaları gerekmektedir.
Bölgede bulunan her klandan farklı 6 grup etkinlik alanına rastgele olmak üzere [GM]’ler tarafından alınacaktır. Daha fazla grup alınmayacaktır.
Katılacak grupların liderlerinin en az 49 seviye olmaları gerekmektedir.
Ölen ve öldüğünde “Yeniden Canlan” butonunu kullanan kişiler güvenli alanda (klan sancağı veya kalesi) oyuna başlayacaktır. Savaş alanına geri alınmayacaktır. Savaş meydanında ölüleri yalnızca Şifacılar canlandırabilirler.
Oturmak, yatmak ve iksir kullanımı serbesttir.
Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
Etkinlik başlamadan önce anons kanalından duyuru geçilecek, oyuncular alan içerisinde hazır olduklarında [GM]’lerin komutları ile savaş başlayacaktır.
Savaş sonunda ayakta kalan klan savaşı kazanacaktır.
Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.

Peki ya ödüller?
10 Adet Dinazor İyileştiren Ejderha Kudretlendiren İksir

Bitmedi!
Karakter İsim Değiştirme Hakkı

Söyleyin o zaman! Şimdi hazır mısınız?

Notlar:

Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 1 defa kazanabilir.
Etkinlik ödüllerinde değişikliğe gidilebilir.
Etkinliğin gerçekleştirilebilmesi için yeterli katılım sağlanmaması durumunda etkinlik iptal edilebilir yada düzenlenebilir.
kırmızı iLe qöSterdiqim yeri neden kıvırtıyosunuz Her KAraTer 2ydi 1e Düştü ve deqqiştiriLeßiLir diye ßir yazı konuLmuş Siz ßizi SaLaK yerıne Koyan GereKSİZ YÖNETİMSİNİZ. eLinizde qüç var taßi ßir ßan Sorun ÇözüLdü sanaSınız Her sey Sizde ßitmıyo ınanın Paradan daha deqeLi seyLer var MesLa ŞEREF varmı ki sizde p ? :?: :?: :?:

İyi ForumLar.
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

beyler aynen şöyle düşünüyorum,
ilk gün herkese vericez dediler millet o epinlerle iksirlerle sıgınak mıgrat yaparız dıye plusları aldı.
sonra baktılar ki herkese e pin dagıtsalar mıllet e pın almak ıcın 30 lıralık kutudan almayacak,
dediler ki en çok girene verilecek...

ve dikkat edince şunu farketttım ben ve bı çok arkadasım 13 gundur 1 kez sancak savaşına gıremedık.ama bazı kımseler her gun grup kurdular ve nerdeyse 8 9 kez aynı grupla gırdıler. yukardakıyle 2 sını bırlestırınce şunu dusunmeden edemedım.
GM ler arkadaslarını ve isim e pinine ihtiyacı olmayanları ıcerı alıp,daha sonra sistem atıyor diyip keklıyo gibi geldi.
böylece isim epini olan kutulardan rahatca satabılecekler.

bizide yılbaşında piyangodan ikramiye cıkmasını bekler gıbı beklıcez sandılar!!

yukarda yazım hataları ya da anlatım bozuklugu olabılır,türkçe ögretmeni deilim
semraye
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen semraye »

her zaman söyledim söylemeye de devam edeceğim. oyuncudan yönetici olmaz. sen düne kadar oyunda karakteri olan item kasıcam, yaratık avlıcam, görev yapıcam, şahaser üreticem, vs. vs. gibi vakit geçiren insanı alıp yönetici yaparsan olacağı bu. maaşlı, işini bilen, konusunda uzman, profesyonel ekip kur bakalım böyle şeyler oluyormu? ikv çok kan kaybetti çooookkk. ve daha da kaybetmeye devam ediyor. yazık ettiniz güzelim oyuna........................................
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

arkadaşlar ikv yi tavsıye ettıgınde ben oyuna girmedim.forumuna girdim.o zamanlar herşey gulluk gulıstanlıktı.karakter ozellıklerını her seyını forumdan ogrendım.sonra gittim oyuna gırdım,ben 15 20 levelken hep yardım ettıler kasmama.
şuan bakıyorum,o zamankı forumla bu zamankı arasında daglar kadar fark var.sıkayetlerın ardı arkası.hırsızlıkların ardı arkası kesılmıyor

adamın biri küfür ediyor,diyorum ki ip den banlayın,adam farklı hesaplarla yine gelir yine eder,diyoki o zaten cezasını aldı.bende farklı hesaplarla kufur eden adamın resimini koyuyorum ban.
başka birisi bişey diyo desteke yolluyorum ki adam bana boyle dedı;şikayet ede tıklasaydın (adam oyundan cıkıyor ) küfürlü resim koydun ban
kufur etmıyorum ama kufur cagrıstırıyor dıye ban
yönetımı elestırdın ban
her türlü şeye bi kulp bulup sıyası dını kufurlu ıcerık deyıp ban atarken ,klandan mıllet saydırıyor ana avrat sonra diyoki ben GM tanıyom ceza almam ben, bakıyoruz almıyor.
adamın birisi ismimle dalga geçer karakterimle dalga geçer ben derimki çok sevdiysen benimkini kullan ben de senin ismini kullanıyım derim ceza 3 gün ban(kufur cagrıstırıomus)
adam ana avrat söver hesabımı itemimi çalar ona hiç bi ceza yok

bunları deyıncede aynen şoyle bir cevap
[GM]Erdoğan yazdı:görülüyorki şuana kadar öğrendiğiniz tek şey yöneticilere hakaret etmekmiş
gelicek.ve konu kilitlenicek

gerçeklerle yüzleşmiyorsunuz,
Kullanıcı avatarı
keriziz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen keriziz »

Arkadaşlar benim anlamadığım neden vermiyolar su epinleri ayıp değil mi ?
Hadi vermiceksiniz neden öyle diyosunuz bari değin sadece 10 iksir verecem deyin...
Biz o kadar girdik şimdi öyle olunca hayaller suya düştü...

Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Reha kardeş Allah yardımcın olsun bir GM yüzünden 10 Kişi bile Plus almakdan vazgeçerse İKV ye yararından ziyada zararın bulunacak :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön