arkadaşlar ikv yi tavsıye ettıgınde ben oyuna girmedim.forumuna girdim.o zamanlar herşey gulluk gulıstanlıktı.karakter ozellıklerını her seyını forumdan ogrendım.sonra gittim oyuna gırdım,ben 15 20 levelken hep yardım ettıler kasmama.
şuan bakıyorum,o zamankı forumla bu zamankı arasında daglar kadar fark var.sıkayetlerın ardı arkası.hırsızlıkların ardı arkası kesılmıyor
adamın biri küfür ediyor,diyorum ki ip den banlayın,adam farklı hesaplarla yine gelir yine eder,diyoki o zaten cezasını aldı.bende farklı hesaplarla kufur eden adamın resimini koyuyorum ban.
başka birisi bişey diyo desteke yolluyorum ki adam bana boyle dedı;şikayet ede tıklasaydın (adam oyundan cıkıyor ) küfürlü resim koydun ban
kufur etmıyorum ama kufur cagrıstırıyor dıye ban
yönetımı elestırdın ban
her türlü şeye bi kulp bulup sıyası dını kufurlu ıcerık deyıp ban atarken ,klandan mıllet saydırıyor ana avrat sonra diyoki ben GM tanıyom ceza almam ben, bakıyoruz almıyor.
adamın birisi ismimle dalga geçer karakterimle dalga geçer ben derimki çok sevdiysen benimkini kullan ben de senin ismini kullanıyım derim ceza 3 gün ban(kufur cagrıstırıomus)
adam ana avrat söver hesabımı itemimi çalar ona hiç bi ceza yok
bunları deyıncede aynen şoyle bir cevap
[GM]Erdoğan yazdı:görülüyorki şuana kadar öğrendiğiniz tek şey yöneticilere hakaret etmekmiş
gelicek.ve konu kilitlenicek
gerçeklerle yüzleşmiyorsunuz,