Öncelikle bu konu çok açıldı biliyorum fakat okuduğum diğer konulardan verimli bir bilgi alamadım.
Ben 26 level bir büyücüyüm. Bir arkadaşımın da yardımıyla şuan yeteneklerimi:
Buz 15 Bilgisi 15
Meteorit 11 Bilgisi 11 olarak dağıttım.
30 levele kadarda meteorit ve bilgisini 15 yapmayı düşünüyorum. Ancak 30'dan sonra değişiklik yapmam gerekiyormuş. Mesela buz-elektrik , meteorit-buz , meteorit-yıldırım. Yeteneklerimi nasıl dağıtmalıyım.
Şimdi nerede kullanacağımı soracaksınız. Öncelikli hedefim 49 olmak. Yani yaratıklardan...
Şimdiden teşekkürler...
Büyücülük Konusunda Yardım
Re: Büyücülük Konusunda Yardım
44e kadar buz meteorit kullan 45 de buz elektrik ol 30 lwl den sonra buz itemi alırsan direnç kırmayı 15 le fiziksel item alıcaksan kons u 15 le ben böle kasıyorum fizikseli öneririm çünkü 35 lwl olduğunda ruh çalanda rahatça kasabilirsin .

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
peki diyelim konsantrasyonu yada direnç kırmayı 15'ledim. Diğer yetenekler hakkındada biraz bilgi verir misin? (kutup,tesla gibi.)Tokerx yazdı:44e kadar buz meteorit kullan 45 de buz elektrik ol 30 lwl den sonra buz itemi alırsan direnç kırmayı 15 le fiziksel item alıcaksan kons u 15 le ben böle kasıyorum fizikseli öneririm çünkü 35 lwl olduğunda ruh çalanda rahatça kasabilirsin .

- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
39 a kadar meteorit buz takıl kemik kafa - ruh çalan keserken işine yarar. 40 level olunca buz elektirk direnç kırma yap üstünüde full buz diz rahatlıkla karakterini kasarsın.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
49 olana kadar zihin 1 iş görür tesla 5 kutup 1 yapGrifon yazdı:peki diyelim konsantrasyonu yada direnç kırmayı 15'ledim. Diğer yetenekler hakkındada biraz bilgi verir misin? (kutup,tesla gibi.)Tokerx yazdı:44e kadar buz meteorit kullan 45 de buz elektrik ol 30 lwl den sonra buz itemi alırsan direnç kırmayı 15 le fiziksel item alıcaksan kons u 15 le ben böle kasıyorum fizikseli öneririm çünkü 35 lwl olduğunda ruh çalanda rahatça kasabilirsin .
tesla 5 kutup 1 olunca ful zihine puan yatır bu arada 49 adn önce klan savaşı yapma yapıcaksan zihini 15 le

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
melodrama44 yazdı: 39 a kadar meteorit buz takıl kemik kafa - ruh çalan keserken işine yarar. 40 level olunca buz elektirk direnç kırma yap üstünüde full buz diz rahatlıkla karakterini kasarsın.
Arkadaşım pek katılmıyorum sana. Elektrik yeraltında dha çok işe yarıyor.Geçn gün kasarken bir adam yanımda full nitrojen set vardı ebnimde yarı doğru yarı zincir set vardı. 40 leveldim o zaman (oyuna girmdeiğim için anca 41 im şuan
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
- andomeda1907
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
elektrik tabikide yeraltının vazgeçilmezi üstümü full azat dizdim dizdikten bir hafta sonra azat eşyalar tavan yaptı bir azat ceket 3 bilge kağan eşyaya eşit hale geldi insanlarda bu yüzden haklı olarak bilge kağana yöneliyor(Azat:Elektirk hasar Bilge kağan:Buz hasar)
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!

Idelqxcellat(Büyücü)49LV
Mutluxcan(Şifacı)45LV
AKÇE SİSTEMİ BERBATTTTTTT!
- StyLebLacK
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
BuZ eLekTriK her ZamaN işiNe yaRaR hanqisi ucuzsa öLe Dizz üsTünü