Çağrı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Çağrı

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bakın benim amacım epinlerimizi alamadık diye yönetime yüklenmek değil.Ben en başta dağatıcaz deyip sonra hesaplara uymamasından dolayı yarıya idirip o da olmayınca tamamen epin dağıtımını azaltıp sonrada HATA OLMUŞ demeleri.Eğer başta herkes alacak diye hesaplamadıysanız benim de adım FURKAN değil.Çünkü reha bile yanılmış. Yada yönetim içinde iletişim sorunu var.
Arkadaşlar lafı uzatmadan demem o ki size 1 günlük Sancak Savaşı etkinliğine katılmayarak protesto etmenizi öneriyorum.Bu konuyu dikkate bile almayabilirsiniz ama alırsanız oyuncuların gücünü göstermiş oluruz.Olumlu karşılıyorsanız destek verin.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Re: Çağrı

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Konuyu herkes okumamış bir kereye mahsus güncelliyorum.
OrjMertkinq
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OrjMertkinq »

Şahsen ben bugunkü yapılacak sancak savasına katılacagım. İnşallah allahtan temennim bizim galip gelmemiz.galip geldigimizde bana verilen ıksırı almıyacagım ve GM'ye al onu sen iç rahatlarsın demem olacak ve birdahada etkınlıklere katılmama kararı alacagım. S
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen melodrama44 »

vermeyecekleri kesin protesto edin yönetim bakıyormu sonuçta pluslar yine satılıyor sonuçta yine 1 hafta boyunca herkes koşa koşa geldi sancak savaşlarına.sonuçta isim kodlarından yapacağı karı yaptılar.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

Herkesin bildiyi üzere 11 gündür süren Sancak savasları etkinliyinde ödülü her karektere en fazla 2 isim deyiştirme epini olarak duyurdular. Sonra bunu 1 düşürdüler. Herkes karşı cıktı ama sonradan yine sustuk. Şimdide Her sunucudan sadece 3 kişiye vercez diyolar. İKV yönetimi bizle kukla gibi oynuyo artık bunada bi tepki göstermemiz lazım. Dün gece Arz klanında konustuk Bu gün yapılacak etkinliye katılacaz ancak savasmıyacaz sadece oturacaz. Bu gün lodos klanında Bulunun Loncaların Yetkilileri ile konuscaz onlardanda destek bekliyoruz.

NOT:Bu yapılacak tepkinin hiçbir kötü niyeti yoktur sadece tepkimizi belli etmek istiyoruz.
Resim

Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Break »

Bende girebilirsem giricem ama orada kendimi attırıcam salondan veya iksiri almıcam al sen iç GM EFENDİ diyecem bakalım orada ne cevap vericek onu merak ediyorum bir de GM PM attığı an büyük bir tepki olacak bence GM nin yerinde olsam etkinlik için oyuna bile girmezdim :D
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Break »

XxXxGaZixXxX yazdı:Herkesin bildiyi üzere 11 gündür süren Sancak savasları etkinliyinde ödülü her karektere en fazla 2 isim deyiştirme epini olarak duyurdular. Sonra bunu 1 düşürdüler. Herkes karşı cıktı ama sonradan yine sustuk. Şimdide Her sunucudan sadece 3 kişiye vercez diyolar. İKV yönetimi bizle kukla gibi oynuyo artık bunada bi tepki göstermemiz lazım. Dün gece Arz klanında konustuk Bu gün yapılacak etkinliye katılacaz ancak savasmıyacaz sadece oturacaz. Bu gün lodos klanında Bulunun Loncaların Yetkilileri ile konuscaz onlardanda destek bekliyoruz.

NOT:Bu yapılacak tepkinin hiçbir kötü niyeti yoktur sadece tepkimizi belli etmek istiyoruz.
Aynen bunu lodoslarada ileticem kardeşim alana giricez GM başladı savaş diyecek ve kardeşçe DOSTÇA BERABER OTURUP GM Yİ /alkış YAĞMURUNA TUTUP TEPKİMİZİ KOYUCAZ HERKES BÖYLE YAPSIN İNANILMAZ BİŞEY OLACAK VE FOTOLARI KOYUCAM FORUMA ALKISLARKEN MÜTHİŞ OLACAK..
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

herhalde bundan sonra şöyle olur. sunucularda kazana o 3 kişilk büyücü şifacı savaşçı ekibinide kendi aralarında vs yaptırırılar ordan kazanana sunucu başına 1 kod veririler.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

Eminönü sunucusundaki gibi protesto edelim içeri girip,savaşmayalım,sonrada çıkalım
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

Protesto yazdı:
melodrama44 yazdı:herhalde bundan sonra şöyle olur. sunucularda kazana o 3 kişilk büyücü şifacı savaşçı ekibinide kendi aralarında vs yaptırırılar ordan kazanana sunucu başına 1 kod veririler.

Bu yönetimden bu bile beklenir.
sonrada giderler her sunucunun kazananlarını dıger sunucudakılerle vs yaptırırlar Tüm ikv alemine bi isim e pini yeter :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön