doğruda olabilir yanlışta adamın niye boş yere günahını alıyorsunuz sen ona abime yansıtıcam dediğnide abine söyle bana pm atsın diyerek yollayabilridin ama sen direk foto aldım formu takip et diye konuyu uzatmışsın hata sende kardeş kusura bakma adam sna nasıl güvensin peki empati kurmamışsın hiç adam haklı aslında sana niye güvensin ya ceekt o kadar etmiyor olsa ne olacak adam kazıklanmış olackatı oda abisine göstermek istemiş olabilir bunda hata yok bence en başta dediğim gibi (abin bana pm atsın diyebilirdin)
iyi eğlenceler dilerim
LoSTxHiPeRTüRK Yorum Size Kalmış...
Re: LoSTxHiPeRTüRK Yorum Size Kalmış...
Tacsiz yazdı:doğruda olabilir yanlışta adamın niye boş yere günahını alıyorsunuz sen ona abime yansıtıcam dediğnide abine söyle bana pm atsın diyerek yollayabilridin ama sen direk foto aldım formu takip et diye konuyu uzatmışsın hata sende kardeş kusura bakma adam sna nasıl güvensin peki empati kurmamışsın hiç adam haklı aslında sana niye güvensin ya ceekt o kadar etmiyor olsa ne olacak adam kazıklanmış olackatı oda abisine göstermek istemiş olabilir bunda hata yok bence en başta dediğim gibi (abin bana pm atsın diyebilirdin)
iyi eğlenceler dilerim
Bana bak kardeş İsimim adına dolaşıyormuşsun herkese açık açık ya belirt benimle alakan olmadığını bazı arkadaşlar beni sen sanıyorlar bu konu daha fazla çanımı sıkmadan hallet KardeşxHaMzAmMm
- Hellsbey
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bu kadar iyimser olayın be
Neyse konu kapansın kimin ne halt oldugunu cok iyi biliyorum ben , senide biliyorum yorma
Neyse konu kapansın kimin ne halt oldugunu cok iyi biliyorum ben , senide biliyorum yorma
BeginofLife [ (^) Ejder Asa ]
LetMeKissYou [ (^) Latif ]
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
herşey acık akrdeş imzamdaki isimlerden başka adamım yok ne lan bu her görülen hamza aynı kişimi başlarım herkeze acıklamak zorunda deyilim acıklama isteyen imzama baksın öyle konuşşun senin ismin varmı imzamnda polemik yaratmayın bune lan kimi hırsız der kimi anaya babaya küfür eden biri der acık acık söylüyorum Xxxahmetxxyeter(çalındı) Tacsızkralenes(silindi) Heavenxenes(çalındı) Savaşcıenes(silindi) Ataxenes Hamzaxhan Heavenxçılgın(çalındı) aha eskiker bu isimleri bilir araştırın hırsız olduğum bu güne kadar kanıtlanamadı çünki hırsız deyilim ve ben asla anaya vbveya kavgalı olduğum kişiden başka kimseye küfür etemki o kişiyede etmem o bana etmedikce bıktım ya sen şumusun bumusun denilmesinden klandanda bölgedende her yerden belirttim oyunda kaçtane Hamza isimli karater görüyorsanız görün benle alakası yokkkkkkkkkkkkkkkkkkbyhMz yazdı:Tacsiz yazdı:doğruda olabilir yanlışta adamın niye boş yere günahını alıyorsunuz sen ona abime yansıtıcam dediğnide abine söyle bana pm atsın diyerek yollayabilridin ama sen direk foto aldım formu takip et diye konuyu uzatmışsın hata sende kardeş kusura bakma adam sna nasıl güvensin peki empati kurmamışsın hiç adam haklı aslında sana niye güvensin ya ceekt o kadar etmiyor olsa ne olacak adam kazıklanmış olackatı oda abisine göstermek istemiş olabilir bunda hata yok bence en başta dediğim gibi (abin bana pm atsın diyebilirdin)
iyi eğlenceler dilerim
Bana bak kardeş İsimim adına dolaşıyormuşsun herkese açık açık ya belirt benimle alakan olmadığını bazı arkadaşlar beni sen sanıyorlar bu konu daha fazla çanımı sıkmadan hallet KardeşxHaMzAmMm
İyi eğlenceler dilerim

- xt01lgax
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Beginofline Demekki senın içinde bi fesatlık varmışş SEnın 10 15 m lık ceketını napım ben 80 m lık ceketım var zatenHellsbey yazdı:O Halde Loncaya aldıgın adamlara dikkat et kazım yapacagım bir sey yok adamın yaptıgı şey fotograflarda , bu olay oldugunda çaglar ve tolga ilede konustum bana onu savundular kusura bakma ama hırsızı savunan hırszdır gözümde.
Neyse konu kapansın artık hersey ortada.
Kilit lütfen.
- Hellsbey
- İskele Babası
Ahaha büyüksün abi..
Kimsin ulan sen ? Alıp yansıtcaktım diyor , ver pmsini ben yansıtaym
Cok zekisiniz siz ya ciddiym siz buralarda harcanıyorsunuz
Kimsin ulan sen ? Alıp yansıtcaktım diyor , ver pmsini ben yansıtaym
Cok zekisiniz siz ya ciddiym siz buralarda harcanıyorsunuz
BeginofLife [ (^) Ejder Asa ]
- Bloodxmaster
- Acemi Savaşçı
Tostxhipertürk Ne halt oldugunu tüm kosk biliyor neyin tartısmasını yapıyorsun resmen ceketi yürütcekmişsin işte adam foto almıs koymus yol alıcak birisi varsa o da sensin. Hadi canım 2Le.
LoSTxHiPeRüRK kendini haklı çıkarmaya çalışma artık eğer bi abine sorucaksan BeginofLife'ye ismini verirsin o yansıtır.Sen açık ve net bir şekilde hırsızlıka teşebbüs etmişsin.Bide haklı gibi ikile diyo...Kaç m'lik itemin olursa olsun adam olamamışsın ne fayda..!
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
- azizcan
- Teşkilat Neferi
Senin gibi fırlamalarla köşk muhattab onu ne yapcazSplash yazdı:Böyle AdamlarlA Muhattap Bile Olmayacaksı...
Yasaklıya Ekleyeceksin Foto ALıcaksın Bu kadar :evil:

- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
Can, bunu ben de yüzlerce kez düşündüm ama cevabı bulamadım..azizcan yazdı:Senin gibi fırlamalarla köşk muhattab onu ne yapcazSplash yazdı:Böyle AdamlarlA Muhattap Bile Olmayacaksı...
Yasaklıya Ekleyeceksin Foto ALıcaksın Bu kadar :evil:

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa