daha önceki hesapladığım kadarıyla günün her saati maden çekildiğini ve günde toplam 30 tane iridyum çıktığını varsayarsak ! nerede bu madenler ? ya sistemde bi yanlışlık var ya da aşırı bi açgözlülük sözkonusu ki hala normal fiyatlardan maden bulamıyoruz. grup bölgesi gelmeden önce irid 9 mavi 1 yonca 5m iken şimdi piyasaya giren hileli para dışında ne değişti. para girdi tamam da herkes mi kullandı bu hileyiPROF yazdı:matematiksel olarak 1 osmiridyum madeninin günde 2kez iridyum verdiğini ele alırsak
1gün=24saat=1440dk=288osmiridyum=2irid ise
1gün=24saat=1440dk=72osmiridyum=2irid eder
1nci seçenekte 2 maden günde 4 irid veriyor
2nci seçenekte 16 maden günde 32 irid veriyor
çantamızdaki normal maden azalırken saf maden artıyor
ANLAMADIM ??
- xPROFx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ANLAMADIM ??
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta
Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta
Gölge Haramileri
Senin bir karakter olman, karakterinin olduğu anlamına gelmez.
Fiyatlar değişmedi. Değişeceğinide pek zannetmiyorum.xPROFx yazdı:daha önceki hesapladığım kadarıyla günün her saati maden çekildiğini ve günde toplam 30 tane iridyum çıktığını varsayarsak ! nerede bu madenler ? ya sistemde bi yanlışlık var ya da aşırı bi açgözlülük sözkonusu ki hala normal fiyatlardan maden bulamıyoruz. grup bölgesi gelmeden önce irid 9 mavi 1 yonca 5m iken şimdi piyasaya giren hileli para dışında ne değişti. para girdi tamam da herkes mi kullandı bu hileyiPROF yazdı:matematiksel olarak 1 osmiridyum madeninin günde 2kez iridyum verdiğini ele alırsak
1gün=24saat=1440dk=288osmiridyum=2irid ise
1gün=24saat=1440dk=72osmiridyum=2irid eder
1nci seçenekte 2 maden günde 4 irid veriyor
2nci seçenekte 16 maden günde 32 irid veriyor
çantamızdaki normal maden azalırken saf maden artıyor
![]()

- theISTANBUL
- Salgın Koruyucusu
İyi Güzel Madenler Çoğaldı Ama Oyun İçindeki Haritada Madenlerin İsmini Yazsa yada Forumda Madenlerin Yerlerinin Nerede Olduğunu Gösteren Bir Rehber Yapsalar Daha İyi Olur.Şimdi Herkes Gezin Diyor Ama Nereye Gidelim Madenlerin Nerede Olduğunu Daha Bilmiyoruz ve Siz Gezin Diyorsunuz :!: :!:
sSiHiRBaZz
Yardımcı olur mu bilmem ama bunlara bir bak istersen.theISTANBUL yazdı:İyi Güzel Madenler Çoğaldı Ama Oyun İçindeki Haritada Madenlerin İsmini Yazsa yada Forumda Madenlerin Yerlerinin Nerede Olduğunu Gösteren Bir Rehber Yapsalar Daha İyi Olur.Şimdi Herkes Gezin Diyor Ama Nereye Gidelim Madenlerin Nerede Olduğunu Daha Bilmiyoruz ve Siz Gezin Diyorsunuz :!: :!:
http://img35.imageshack.us/img35/9608/teamq.jpg
http://img204.imageshack.us/i/madenharitaslevi.jpg/

- theISTANBUL
- Salgın Koruyucusu
1.Haritayı Biliyorum Güncellemeden Önce Olan Madenlerin Yerleri
2.Haritayı da Daha Önce Gördüm de Yazılar Çok Ufak Görülmüyor Görülseydi İşe Yarar Oda Leviathan iyi bir çalışma yappmış Tebrikler. :ugeek:
2.Haritayı da Daha Önce Gördüm de Yazılar Çok Ufak Görülmüyor Görülseydi İşe Yarar Oda Leviathan iyi bir çalışma yappmış Tebrikler. :ugeek:
sSiHiRBaZz
Ya ben kısa bi araştırma yaptım bunlar çıktı öyle bende bakmadımtheISTANBUL yazdı:1.Haritayı Biliyorum Güncellemeden Önce Olan Madenlerin Yerleri

Maddenleri 4 katına 40 ve 45 seviye madenleri 8 katına cıkardılar daha pisaya allah pullah
:?
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA