Türkiye Halkı + Devlet Yönetimi = İkv ..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Türkiye Halkı + Devlet Yönetimi = İkv ..

Mesaj gönderen dabbela »

Büyük Final Başlıklı Konu Haberi Erdoğan Beyefendi Aracılığı ile Zaten Gelmiş ve Tepkileri Kilitli Konulardan (Susturulmaya Çalışılan Halk) ve Yöneticilerin (Devlet Büyüklerinin) verdiği boş vaatlerden gelmiş zaten konuyu uzatmaya gerek yok ben halkı değil kendi adıma konuşacağım ... Allah'ın Hergünü Saat 21:00 veya 16:00 Sancak Savaşı etkinliği için YaKaMoZ Loncası Gruplarımı kurup Meteor Bölgesinde Suskunca Bekledim Bazen 2 Grup Kurduk Okadar iyi hazırlanıyordukki kimlerin hangi karakter ile geleceği hangi iksirleri içeceği herzaman belliydi ve okadar önemsiyordukki hergünki gibi Skype Adlı Sesli konuşma programında anlaşmalarımızı yapıyorduk . Zaten içimizdeki bu inanç ve hırsı Bölge ve Klan konuşma kanallarından her gün bir grup YaKaMoZ yazdıklarıyla (YaKaMoZ Çığlıklarıyla) veyahut içersine düştüğü çabayla ,telaşla belli ediyordu... Bunun sonucunda sadece 2 kere Sancak Savaşı Etkinliğine Girebildik Genede diğerleri gibi sesimiz çıkmadı isyan etmedik susup sıramızı bekledik hiçbir Lonca Üyeme bu fırsatı be acizliği vermedim... Elbet dedim elbet arkadaşlar sabır edin elbet bizlerede gelicek bu sıra bizlerede verilecek bu şans ve verildiğinde sadece hazır olmamız ve girdiğimiz 2 Sancak Savaşı Etkinliğindede gösterdiğimiz performans harkulade sarfedilen çabalar ve giden iksirlerimizi hatırlamadık bile sadece girdiğimiz 1 Sancak Savaşı'nda sadece ben 8 şifacı 4 savaşçı egale ettim büyücü saymıyorum dahi Arz ları direk sonuca yakınlaştırıcak ne varsa yaptık zaten girdiğimiz 2 Savaşıda Arzlar kazandı ve böylesine bir mücadele sonucunda Benim üyelerim Erdoğan Beyefendinin yazdığı bu sonucu bilmeden bugüne kadar bekledi neyse dedik kendimizi avuttuk alacağımızı sandığımız ödüllerle ...... Dahada fazla yazmak istemiyorum Herkese İyi forumlar , İyi Görevler...

Konuyu nereye yazacağımı biliyorum Sayın forum yetkilileri fakat sizde şunu bilin konuyu yazdığımız o yerde bu yazdıklarımı buradaki gibi okuyacak bir kitle yok . Benim amacım yönetimin bilmesi değil Halkın bilmesi zaten yapacağınız bişey olduğunu sanmıyorum . Zaten TT ler bedava pluslarını alıyorlar isim değiştirme haklarıda olmalı bizim için sorun yok
Hadi bol kazançlar...
İ.Oyunlar
..
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Türkiye Halkı + Devlet Yönetimi = İkv ..

Mesaj gönderen dabbela »

Konu başlığı ne alaka diye soran olursa diye başlangıç için baqzı parantezler açtım inş herkes anlayacak kadar zeki olabiliyordur !..
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cutting »

Burada Gm leri tepkisiz kaldıkları için suçlayabiliriz.Bunun dışında tüm suç Sobee de.İnanın Gm lerde 2 gün önceye kadar ödül herkese verilicek sanıyorlardı:D Bu konulara yaptıkları yorumlardan belli.Ama Gm ler kendilerini bu duruma düşürün sobee ye acaba bizim gibi cesuz tepkiyi verebiliyorlar mı ? Sobee plus paket bitiminde anında plusı kesmek dışında hiçbirşeyi zamanında ve tam olarak yapmadı.Biz de 4 yıldır sabır çektik. Artık yeter diyorum...
Ama bakıyorum da bize bunlar müstehak.Halen daha klandan bölgeden klan savasına grup diyenler var.Ah be kardeşim 14 gündür kullanıldığımız yetmedi mi?

Mirxcutting
Resim
Kullanıcı avatarı
Leonidans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leonidans »

Aynen KatıLıyoRum... :!: :!:
--'İhTiYaRxxBüYüCü'--

Kuklacı,Eminönü,Teşkilat Büyücü' ws ihttps://www.youtube.com/watch?v=wZqXWCd ... e=youtu.be
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

dabbela yazdı:
Konuyu nereye yazacağımı biliyorum Sayın forum yetkilileri fakat sizde şunu bilin konuyu yazdığımız o yerde bu yazdıklarımı buradaki gibi okuyacak bir kitle yok . Benim amacım yönetimin bilmesi değil Halkın bilmesi zaten yapacağınız bişey olduğunu sanmıyorum . Zaten TT ler bedava pluslarını alıyorlar isim değiştirme haklarıda olmalı bizim için sorun yok
Hadi bol kazançlar...
İ.Oyunlar
..
Tam aksine konu ile ilgili sıkıntısı olan herkes bu konuyu takip etmekte ve yönetim olarakta bu konu üzerinden cevap verilmektedir.

Lütfen yorumlarınıza aşağıdaki konudan devam ediniz.

viewtopic.php?f=46&t=51016
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön