İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Ya uzun lafın kısası etkinliğe katılma ödül derdin olmasın. Onlarda şimdi yaptıkları gibi diledikleri 3 kişiye versinler. Sen etkinliğe katılsanda aynı kişi alacak katılmasanda neyin mücadlesini veriyorsunuz ki? Kaç kişi sunucusunda kim daha fazla katıldıyı biliyor? Yönetim dışında bunu bilen yok. Ben bir defa katıldım mesela yönetim orya 10 defa katıldı kazandı dese kaç kişi benim katılmadığımı iddia edebilir. Boşverin arkadaşlar, bütün herşey gibi bunuda unutturacak bir forum yeniliği vb birşey kullanılır. tamamen politik bir yaklaşımla herşey unutulur. Kimse gaza gelip oyunu bırakacam demesin 3 gün sonra geri gelir. Güveninizmi kalmadı yönetime. KATILMAYIN ETKİNLİĞE FALAN OLSUN BİTSİN.

iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
isimsiz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen isimsiz »

Bu Arada Verdiğiniz İksirleride Alın Mazallah Batar İkv İşte Sizin Ne Kadar Paragöz Olduğunuzu Görüyoruz Şu Oyunculara Birazda Para Verdirtmeden Bİşeyler Yaptırsaydınız Eminim Bu Kadar Kişi Oyunu Bırakmaz Oyuna Daha Çok Katılırdı Ama Siz Bir Etkinlikte Ödül Dağıtamacak Kadar Cimri Sözünüzden Dönecek Kadar Döneksiniz ...
Resim
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

Hayal yazdı:
DeathLord yazdı:
Lathander yazdı:Selam,

Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.

Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.

Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.

Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.

Bilginize.
Sayın Lathander ;
Madem böyle bir hata yaptınız.Sancak Savaşları'nın 4. gününde sayfada yaptığınız güncellemede hatayı göremediniz mi?Sancak Savaşları etkinliklerinde oyuna girdiğinizde(bölge kanalından yazışmalarınız oluyordu)defalarda GM'lerin sistemden geçtiği ''Etkinliğe katılıp iksir alan her oyuncu isim değiştirme e-pin hakkına sahip olur.''yazısını 10 gündür göremediniz mi?Söyledikleriniz inandırıcı değil...

Buda Kanıtıdır;
Hayal yazdı:Bunuda Açıklayın :oops:

Resim

(Herkes imzasına koysun Arkadaşlar...)

Kod: Tümünü seç

[center][img]http://i71.servimg.com/u/f71/14/01/17/65/ggfg10.png[/img][/center]
/katıl...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Tskxhxorgeneral
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tskxhxorgeneral »

Hayal yazdı:
DeathLord yazdı:

Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.

Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.

Bilginize.
Sayın Lathander ;
Madem böyle bir hata yaptınız.Sancak Savaşları'nın 4. gününde sayfada yaptığınız güncellemede hatayı göremediniz mi?Sancak Savaşları etkinliklerinde oyuna girdiğinizde(bölge kanalından yazışmalarınız oluyordu)defalarda GM'lerin sistemden geçtiği ''Etkinliğe katılıp iksir alan her oyuncu isim değiştirme e-pin hakkına sahip olur.''yazısını 10 gündür göremediniz mi?Söyledikleriniz inandırıcı değil...

Buda Kanıtıdır;
Hayal yazdı:Bunuda Açıklayın :oops:

Resim

(Herkes imzasına koysun Arkadaşlar...)

Kod: Tümünü seç

[center][img]http://i71.servimg.com/u/f71/14/01/17/65/ggfg10.png[/img][/center]

++++++++++
Resim

Yönetim size para vericem :) ;)
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Arkadaşlar ben tam 4 senedir bu oyunu oynuyorum 1 kere yönetim aleyhinde birşey söylemedim fakat bu gerçekten Yönetim tarafından İKV oyuncularına yapılmış bir ayıptır verilen sözün tutulması gerek aksi taktirde harekete geçmemiz gerekiyor

Örneğin: Bugün saat 19.00'a kadar yönetim iksir alan herkese e-pin verileceğini açıklamazsa 19.00-20.00 arası oyunu boşaltalım oyuna kimse girmesin bütün sunucular bomboş olsun yönetim de anlasın ciddiyetimizi.
Ben katılmadım etkinliğe ve iksir de almadım fakat İKV oyunsuna yapılan bu ayıp benim canımı acıtıyor

Bütün İKV oyuncularının desteği ile eğer bugün 19.00a kadar bu karardan dönülmezse 1 saat süresiyle oyuna girmeyelim arkadaşlar ciddi olduğumuzu başka türlü kanıtlayamayız!

Herkese İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Bilginize.
Ya bırakalım şimdi Arif abi, o etkinliğe o kadar kişi ne amaçla katıldı, burda bi yanlışlık vardıysa neden ilk düzeltmede bu yanlışlık düzeltilmedi de "1 adet verilecektir" denildi ? Burda onlarca oyuncunun hakkı var, gerektiğinde pek ala yönetimi de savunuyoruz ancak bu hazmedilemez ! Yahu ayıptır bi' kere anlaşmadan geri dönülür mü ? Yöneticilikteki vazifeni layıkıyla yapan biri olarak seni sağduyuya davet ediyorum. Belki çoğu kişi bu E-Pin olayı yüzünden saatlerce uğraştığı madeni başkalarının çekebileceğini bile bile bıraktı ve etkinliğe katıldı. İksirleri de alın madem geri orda da yanlışlık vardır falan kullandıktan sonra aramayın !
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

kertenkele yazdı:Arkadaşlar ben tam 4 senedir bu oyunu oynuyorum 1 kere yönetim aleyhinde birşey söylemedim fakat bu gerçekten Yönetim tarafından İKV oyuncularına yapılmış bir ayıptır verilen sözün tutulması gerek aksi taktirde harekete geçmemiz gerekiyor

Örneğin: Bugün saat 19.00'a kadar yönetim iksir alan herkese e-pin verileceğini açıklamazsa 19.00-20.00 arası oyunu boşaltalım oyuna kimse girmesin bütün sunucular bomboş olsun yönetim de anlasın ciddiyetimizi.
Ben katılmadım etkinliğe ve iksir de almadım fakat İKV oyunsuna yapılan bu ayıp benim canımı acıtıyor

Bütün İKV oyuncularının desteği ile eğer bugün 19.00a kadar bu karardan dönülmezse 1 saat süresiyle oyuna girmeyelim arkadaşlar ciddi olduğumuzu başka türlü kanıtlayamayız!

Herkese İyi Forumlar

BU yazıyı gören 3 5 kişi var GENEEL ETKİLEŞİME konuyu aç... SUNUCULARA aç kaldırmazlarsa anca öyle geçeri z harekete...

Ama bunu bil yine girerler çünkü etkinliğe erkez girmedi şimdi onlar zevkten 4 köşe seviniolar bana göre :oops:
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

Rescuer yazdı:

Bilginize.
Ya bırakalım şimdi Arif abi, o etkinliğe o kadar kişi ne amaçla katıldı, burda bi yanlışlık vardıysa neden ilk düzeltmede bu yanlışlık düzeltilmedi de "1 adet verilecektir" denildi ? Burda onlarca oyuncunun hakkı var, gerektiğinde pek ala yönetimi de savunuyoruz ancak bu hazmedilemez ! Yahu ayıptır bi' kere anlaşmadan geri dönülür mü ? Yöneticilikteki vazifeni layıkıyla yapan biri olarak seni sağduyuya davet ediyorum. Belki çoğu kişi bu E-Pin olayı yüzünden saatlerce uğraştığı madeni başkalarının çekebileceğini bile bile bıraktı ve etkinliğe katıldı. İksirleri de alın madem geri orda da yanlışlık vardır falan kullandıktan sonra aramayın !

Aynn bunlar yanlışlıkla ejderle dinozorun canla kudretini karıştırmışlar yanlışlık var bu işte ... kesin alırlar geri :mrgreen:

Pes valla Pes ... :oops:
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Cymzarakli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Cymzarakli »

Bu forumu görüntüleyenler: bailamo, basshunter09, CaptainATX, CoLDxoNe, Cymzarakli, DeathLord, DoNotDisturb, exkiLL, ezgi520, Grandxtexas, Hayal,... vs. vs.
PolicexRoyale
Resim

Resim

Resim

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}

JUN
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

şuraya bak HERKEZ ayaklanmış ztn herkezsgenel etkileşimde ... Sizinden 4 köşe herkez :o

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyenler: bailamo, basshunter09, CoLDxoNe, Cymzarakli, DeathLord, DoNotDisturb, exkiLL, ezgi520, Grandxtexas, Hayal, HorribLestyLe, intikamatesi, isimsiz, kasaphasan06, kertenkele, Kingest, Rescuer, seagle, smartenes, SonEfe54, TATLISU, Ultimate, xxDAMAGExx, yinemiben ve 21 misafir
Resim
*2254*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön