Tek Kelimeyle : Terbiyesizler

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Tskxhxorgeneral
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Tek Kelimeyle : Terbiyesizler

Mesaj gönderen Tskxhxorgeneral »

Bu terbiyesizlik e-pin verme va ya vermeme durumundan değil.BİZİMLE DALGA gecmeNİZDEN.Siz saygıdeğer terbiyesizler böyle devam edin aferim sizlere.Sizden böyle bi halt olmaz.Siz okumuş ve kendinizi adam olmuş hissediyorsunuz ya işte onu sadece siz hissediyorsunuz.

Şimdi bu konuyu ya kapatırsınız ya da bu konu altına yorum yapmaya kalkarsınız.Ama size bişey söylüyeyim mi ne dönekliği yaparsanız yapın bizi aptal yerine koymaya kalkmayın dönekler.
Resim

Yönetim size para vericem :) ;)
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Re: Tek Kelimeyle : Terbiyesizler

Mesaj gönderen Kable »

Protesto edip bütün etkinliklere katılmayacam.Bu nedir kardeşim ? Karşılarında 5 yaşında çocuk yok ki ? İlk baştan beri bunu bekliyordum aslında.Mamafih Genel Etkileşim'e baktığımda o 'Bir karaktere en fazla 2 epin'' denmesi beni kadar herkesi cezbediyordu.Bu yüzden arz/lodos sancakları çok oyuncu yüzünden lagtan geçilemiyordu.Sonra düzeltme yapıldı 2 epin 1 e düştü.Girenlerin sayısı azaldı fakat yine bir heyecan vardı.Sonra resmen dalga geçilircesine denildi ki ''Sunucuda belirli kişilere ödül verilecek''.İnanın ileri gidersek GMler adam bile kıyırabilirler.Ne de olsa oyuna çok giren moron almak her zaman işlerine gelecek.Onlar ,GameMaster(!) için sıcak para kaynağı.
Oyun kapitalizm gölgesinde büyüyecek.Sonra İKV kapanacak.Noldu gitti onca TL ler,emekler.Yazık,cidden yazık :?
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
boolooxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen boolooxx »

Tskxhxorgeneral yazdı:Bu terbiyesizlik e-pin verme va ya vermeme durumundan değil.BİZİMLE DALGA gecmeNİZDEN.Siz saygıdeğer terbiyesizler böyle devam edin aferim sizlere.Sizden böyle bi halt olmaz.Siz okumuş ve kendinizi adam olmuş hissediyorsunuz ya işte onu sadece siz hissediyorsunuz.

Şimdi bu konuyu ya kapatırsınız ya da bu konu altına yorum yapmaya kalkarsınız.Ama size bişey söylüyeyim mi ne dönekliği yaparsanız yapın bizi aptal yerine koymaya kalkmayın dönekler.
Aynen kardeşim sana katılıyorum Bunlaırn yaptığı sadece döneklik etkinliğe katılan çok kişi oldu bunlarda herkeze isim değiştirme versek bu işin altından kalkamıcaklarıın anladılar ipat ettiler , ve şimdide diyolar her sunucuya 3 adet verilecek diyolar bunu ilk başdan deselerde kmsenin katılmayacağını bildikleri için böyle yaptılar gelin ben size 3 tane isim değiştirme verimde İsimlerinizi [GM]DÖNEK koyun .
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

İKV YETKİLİLERİ OKUYUNDA ŞU KONULARI GÖZÜNÜZ KONU GÖRSÜN !!!!
BU KADAR AÇ BUKADAR SORUMSUZ OLMAYIN .. !
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

..............*-._.-* SÖZ NAMUSTUR *-._.-* ..............
.
.
.
.

:!: Sözüne ne oldu :?:
......... :oops:
.....
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

pingidik yazdı:merhaba arkadaşlar ben DE bir İKV oyuncusu olup herhangi bir sunucuda oynamaktayım bilindiği üzere bize 15 gün boyunca sancak savaşı yapılacak ve her karaktere en fazla 2 isim değiştirme+10 adet çift efsunlu iksir verilcek dediler şimdi bu sözlerınin arkasında durmuyolar.. bunun nedeninin forum da bir yazım yanlışı hata olduğunu sanmıyorum o kadar kişiye isim değiştirme e pini veremiyeceklerini anladılar bu yüzden böyle açıklama yapıyorlar anlayışlı bulunmucaz bu sefer o kadar kişinin beklentisini bir lafla geri çeviremessiniz İKV YÖNETİMİ YAPIYORSANIZ Bİ İŞ DOĞRU DÜRÜST YAPIN SÖZÜNÜZÜN ARKASINDA OLUN LÜTFEN DESTEK İSTİYORUM SİZLERDEN.....
Ve sorunun cevaBI ıkv destek İŞ BAŞINDA...
sahcihan yazdı:Sancak Savaşları, büyük ödülü olarak açıklanan “İsim Değiştirme Hakkı”, herhangi bir işlevsel değişikliğe uğramadan “ büyük ödül” vasfını devam ettirmektedir. Lakin, bahsi geçen etkinlik metninde oluşan hata neticesinde, mevcut ödülün katılım gösteren herkese verileceği gibi bir intibah oluşmuştur. Her sunucu için, etkinlik kapsamında en çok katılım gösterip, en çok galibiyetin de sahibi olan oyuncularımızdan “1 savaşçı, 1 büyücü, 1 şifacı” olmak üzere, final müsabakasında boy gösterecek olup isim değiştirme hakkının da sahibi olacaklardır. 6 Sunucu için verilecek olan ödül sayısı, totalde 18 olup ( her sunucu için 3 büyük ödül ), büyük ödülü kazanmaya hak kazanan kişiler resmi forumlarımızdan duyurulacaktır. Oyuncularımızdan, ilk tanıtım metninde yapmış olduğumuz hata için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Bilginize.

viewtopic.php?f=46&t=51016
yETKİLİNİN VERDİĞİ CVP VE VERMİŞ OLDUĞU SİTE(LİNG)
bU lİNGTEDE BU VAR ...
Excellence yazdı:Konu açıldı ve metin :

Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 2 defa kazanabilir.

Sonra düzenleme yapıldı :

Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 1 defa kazanabilir.

Şimdi :

/nah

Fatih yazdı:
Sancak Savaşları, büyük ödülü olarak açıklanan “İsim Değiştirme Hakkı”, herhangi bir işlevsel değişikliğe uğramadan “ büyük ödül” vasfını devam ettirmektedir. Lakin, bahsi geçen etkinlik metninde oluşan hata neticesinde, mevcut ödülün katılım gösteren herkese verileceği gibi bir intibah oluşmuştur.

Her sunucu için, etkinlik kapsamında en çok katılım gösterip, en çok galibiyetin de sahibi olan oyuncularımızdan “1 savaşçı, 1 büyücü, 1 şifacı” olmak üzere, final müsabakasında boy gösterecek olup isim değiştirme hakkının da sahibi olacaklardır.

6 Sunucu için verilecek olan ödül sayısı, totalde 18 olup ( her sunucu için 3 büyük ödül ), büyük ödülü kazanmaya hak kazanan kişiler resmi forumlarımızdan duyurulacaktır.

Oyuncularımızdan, ilk tanıtım metninde yapmış olduğumuz hata için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

İkv Yönetimine teşekkür eder sizi ve böyle etkinlikleri izlemeye devam etceğimizi hatırlatırız
Açıklama metinindeki hatayı 6 günde tespit etmeyi başardığınız için ayrıca tebrik ediyorum . . .
/alkış

ALINTIDIR.

yOrUm sİzİn aRkAdAşlaRıM...
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
bewory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kardeşx

Mesaj gönderen bewory »

Gm Erdoqan dedi bana yani herkese': Bugun odul daha fazla iksr arti ism dqstrme dedi ve ruh tasndan ckin isminzn bzde kaydolup forumda duyuracaqmiz lstede olmasi icn dedi . . . Bu bir hata olamaz , Gmler sadece forumdaki o sozde hatali yazilms olan metni okumuyor mutlaka bunu bilerek yaptlar . . Ve simseqn dediqi qibi SOZ NAMUSTUR artk gmlern kendi namusuna kalmis

KardeşxALTINDAL

ıllıALTINDALıllı
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen seagle »

*-._.-* SöZ NaMuSTuR *-._.-*

Resim

Bu SöZüNüZ HiÇ UNuTuLMıYaCaK...

SöZ AğIZDaN 1 KeRe ÇıKaR.

Resim

YöNeTiM Bu YaZDıĞıNıZa İyİ BaKıN.
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar..

Konu ile alakalı gerekli açıklamayı Sayın Lathander yapmıştır. Yorumlara buradan devam edelim Konu linki :

:idea: viewtopic.php?f=46&t=51016&p=505136#p505136
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön