YÖNETİM HEPİNİZİ KANDIRDI ARKADASLAR :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Lenin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

YÖNETİM HEPİNİZİ KANDIRDI ARKADASLAR :)

Mesaj gönderen Lenin »

Selam

Ben etkinliklere katılmadım,ama görüyorum ki iyi kide katılmamışım.Katılan arkadaşlara vaaadedilen isim e pin hakkı verilmiyor. Sizlerle oyun oynanıyor arkadaşlar. (Katılanlar için söylüyorum.) Yönetim demedi mi, savaşı kazanan klanın tüm sakinlerine verilecek e pin diye ? Neden şimdi 360 derece dönüş yaptılar, sadece en güçlü olana verilecekmiş miş te :lol: güleyim bari. Desenize herkese o kadar isim e pini verirsek , kutu alan olmayacak böylece bizde para kazanamayacaz diye ;)

İkv yönetimi 2 yüzlüdür. Yapımcısı oyunu unutmuştur,oyuna bakan oyuncu kırması gm ler de iş yürütememektedir.

HAKKINIZI ARAYIN. SUSARSANIZ HER ZAMAN KAYBEDENLERDEN OLURSUNUZ. Sizinle alay ediyorlar,isyan edin arkadaşlar.
YeNiLMeZzZDeNiZiBoMaHiR

Sayımız az olabilir ama bu felaket değil.Milyonların kalbi bizimle atacak..
İsa'nın öldürülüşü bir trajedidir.Fakat CHE'nin öldürülüşü bir katliamdır.Büyük GERİLLA CHE'ye Selam olsun!
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Re: YÖNETİM HEPİNİZİ KANDIRDI ARKADASLAR :)

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba

Sancak Savaşları, büyük ödülü olarak açıklanan “İsim Değiştirme Hakkı”, herhangi bir işlevsel değişikliğe uğramadan “ Büyük Ödül” vasfını devam ettirmektedir. Lakin, bahsi geçen etkinlik metninde oluşan hata neticesinde, mevcut ödülün katılım gösteren herkese verileceği gibi bir intibah oluşmuştur.

Her sunucu için, etkinlik kapsamında en çok katılım gösterip, en çok galibiyetin de sahibi olan oyuncularımızdan “1 savaşçı, 1 büyücü, 1 şifacı” olmak üzere, final müsabakasında boy gösterecek olup isim değiştirme hakkının da sahibi olacaklardır.

6 Sunucu için verilecek olan ödül sayısı, totalde 18 olup ( her sunucu için 3 büyük ödül ), büyük ödülü kazanmaya hak kazanan kişiler resmi forumlarımızdan duyurulacaktır.

Oyuncularımızdan, ilk tanıtım metninde yapmış olduğumuz hata için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ayrıca eğer bu konu ile ilgili düşüncelerinizi dile etirmek isterseniz lütfen genel etkileşimde, açılan konudan devam ediniz.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön