gm lerin en iyi yaptığı etkinlik forum üzerinde ceza vermek

Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=32&t=10747&start=500
Vesselam
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=32&t=10747&start=500
sırf etkinlikten vericekelri ödül içip işini gücünü erteleyip oyuna girenleride düşünmeni tavsiye ediyorum :!: :idea:Yaslikurt yazdı:Bişiy sorucam siz sırf ödül içinmi katılıyorsunuz etkinliklere?Ben içeri girdiğimde elim ayağım dolaşıyor bi büyücüyü takip edip onun zihin atmasını bekliyorum atınca ona deparlayıp bi güzel öldürüyorum o büyücünün ordaki çaresizliği bana öyle bir zevk veriyordu'ki ödülü felan unutuyordum ve sonra bölgeden yazılan sözler Gm salonu ağladı be!,Arz lara geçmiş olsun,Gm keşke arz olup gelseydin'de belki bi şansları olurdu,Bidaha bekleriz vs. vs.inan bunları yazmak kadar eğlenceli bir şey yok bence.Peki ben ödül istermiydim tabiki isterdim aynı karakter'le 3 kere savaş kazandım 1 karaktere 1 e-pin verilceğine bile bile.Benim için ödül kesinlikle 2.Plandaydı bence sizinde öyle olmalıydı.Şu yazdıklarını okuyunca gerçekten üzüldüm :shock:
cehaletmi demeli aymazlıkmı bende bilemedim. Yorumları okuyup milletin derdinin ödül olduğu kanısına mı vardın. Bence sen git çaresiz büyücü kes.Yaslikurt yazdı:Bişiy sorucam siz sırf ödül içinmi katılıyorsunuz etkinliklere?Ben içeri girdiğimde elim ayağım dolaşıyor bi büyücüyü takip edip onun zihin atmasını bekliyorum atınca ona deparlayıp bi güzel öldürüyorum o büyücünün ordaki çaresizliği bana öyle bir zevk veriyordu'ki ödülü felan unutuyordum ve sonra bölgeden yazılan sözler Gm salonu ağladı be!,Arz lara geçmiş olsun,Gm keşke arz olup gelseydin'de belki bi şansları olurdu,Bidaha bekleriz vs. vs.inan bunları yazmak kadar eğlenceli bir şey yok bence.Peki ben ödül istermiydim tabiki isterdim aynı karakter'le 3 kere savaş kazandım 1 karaktere 1 e-pin verilceğine bile bile.Benim için ödül kesinlikle 2.Plandaydı bence sizinde öyle olmalıydı.Şu yazdıklarını okuyunca gerçekten üzüldüm :shock:
Yaslikurt yazdı:Bişiy sorucam siz sırf ödül içinmi katılıyorsunuz etkinliklere?Ben içeri girdiğimde elim ayağım dolaşıyor bi büyücüyü takip edip onun zihin atmasını bekliyorum atınca ona deparlayıp bi güzel öldürüyorum o büyücünün ordaki çaresizliği bana öyle bir zevk veriyordu'ki ödülü felan unutuyordum ve sonra bölgeden yazılan sözler Gm salonu ağladı be!,Arz lara geçmiş olsun,Gm keşke arz olup gelseydin'de belki bi şansları olurdu,Bidaha bekleriz vs. vs.inan bunları yazmak kadar eğlenceli bir şey yok bence.Peki ben ödül istermiydim tabiki isterdim aynı karakter'le 3 kere savaş kazandım 1 karaktere 1 e-pin verilceğine bile bile.Benim için ödül kesinlikle 2.Plandaydı bence sizinde öyle olmalıydı.Şu yazdıklarını okuyunca gerçekten üzüldüm :shock: