Kholpashalixendy yazdı:üsüldüm desem yalan sölemiş olurum boşu boşuna günaha girmiek demi
Choosensxduygu Çalındı
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Xenophobia
Re: Choosensxduygu Çalındı
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
açık sözlü olmak güsel şeyKholpashalixendy yazdı:üsüldüm desem yalan sölemiş olurum boşu boşuna günaha girmiek demi
KHoLPaSHaLixBnnY yazdı:açık sözlü olmak güsel şeyKholpashalixendy yazdı:üsüldüm desem yalan sölemiş olurum boşu boşuna günaha girmiek demi
her zaman :=) :twisted:

Meran/Arss
düşene birde sen vurdun yerinde ve doğru bir hareket kutlarım xDKholpashalixendy yazdı:üsüldüm desem yalan sölemiş olurum boşu boşuna günaha girmiek demi

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Şu meran tarihimde ilk defa sana katılıyorumVandervaart yazdı:Kesin yalan haber bu inanmayın gündeme bomba gibi düşmek istior arkadaş)))

-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
bendensairolmaz yazdı:Şu meran tarihimde ilk defa sana katılıyorumVandervaart yazdı:Kesin yalan haber bu inanmayın gündeme bomba gibi düşmek istior arkadaş)))
Çalınma olayını ilgili hesap sağlayıcınıza bildirebilirsiniz. Geri kazanabilmek için kişisel bilgilerinizin doğrulanmasına ihtiyaç duyulacaktır.
Gereksiz tartışma ortamına ve kişisel çekişmeye yol açtığından konu kilitlenecektir.
Gereksiz tartışma ortamına ve kişisel çekişmeye yol açtığından konu kilitlenecektir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti