Haber Geldi, Büyük Final...
Erdogan 09 Şub 2011 22:28
Haber geldi, Büyük Final...
14 gün boyunca süren amansız mücadele neticeye kavuşuyor, sunucu klan kahramanlarına kavuşuyor.
14 gün boyunca en çok savaşa katılarak galip gelenlerin arasından seçilecek, her sınıftan bir kahramandan oluşacak takımlar, etkinlik alanında kozlarını paylaşacaklar. İki galibiyet alan takım klanını zafere ulaştırırken büyük ödül olan Karakter adı değiştirme hakkını elde edecektir.
Müsabaka tarihlerini ve hak kazanan katılımcıları etkinlik konumuzdan takip ediniz.
O kadar plus alıyoruz yinede giremiyoruz hergün aynı adamlar giriyor
Ayıp ayıp
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Ayıp ayıp
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Re: Ayıp ayıp
haklısın batuhan . plus aldırıp kazıklamak çok daha güzel para yiceklerya .bu kadar açlık olmaz ya
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
- DismotiFireman
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Aynen katılıyorum bu nedir lan artık Yönetimden böyle birşey beklenirdi zaten. :evil: :evil:
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfiremann
Ahakan
- IxSPARCOxI
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ben Böyle Hayatın
Aynen Katılıyorum... Haber Geldi, Büyük Final...
14 gün boyunca süren amansız mücadele neticeye kavuşuyor, sunucu klan kahramanlarına kavuşuyor.
14 gün boyunca en çok savaşa katılarak galip gelenlerin arasından seçilecek, her sınıftan bir kahramandan oluşacak takımlar, etkinlik alanında kozlarını paylaşacaklar. İki galibiyet alan takım klanını zafere ulaştırırken büyük ödül olan Karakter adı değiştirme hakkını elde edecektir.
Müsabaka tarihlerini ve hak kazanan katılımcıları etkinlik konumuzdan takip ediniz.
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
En güzel Çözüm etkınlıge katılacaksın , gm yanına cagırdıgında ıksır verınce onu almayıp cıkacaksın cıkmadan oncede gmye al onu sen iç o sana cok güzel yarar dıyeceksın
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Rahat takip edilebilmesi açısından yorumlarınıza lütfen aşağıdaki başlıktan devam ediniz.
viewtopic.php?f=46&t=51016
viewtopic.php?f=46&t=51016