Yönetimin Yapmış Oldugu Son Darbe Ve Kınıyoruz.. !
Yeni ileti Iyorge 10 Şub 2011 02:34
Selamlar
Öncelikle İKV Yönetimi Kınıyorum, Ve Bunu Şimdi Bize Söledikleri İçin Ee Nede Olsa Bizle Güzel Oynadılar Bu Yüzdende İKV Yönetimini Tebrik Ederim. İsim Epini Herkese Dediler Şimdi İse Etkinlige En Çok Girene Verilecek Diyorlar Bu Hata Neden Bugun Fark Ediliyor Yanlış Yapan Hep Bizdik Şimdi Siz Yanlış Yaptınız Bunun Açıklaması Nedir. İsim Epininde Degilim Ama Bu Bir Adeletsizliktir. Şimdi Size Açıklayayım Bir Forum Yetkilisi Bunu Yaparsa Biz Ne Yapalım.
İşte Gerçek Forum Yetkilisi Olan FATİH bile Bu Konuda Sessiz Kalmıyor Tabi Bunu Forum Yetklisi Oldugu İçin Kendi Hesabından Degil Yan Karakterinden Açıga Cıkartıyor Bu Kadar Olmaz Yazık Size... Yönetim Bile İsyan Ederse Oyuncular Napsın Bunu Açıklayın...
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=51038
Bu Yukardaki Linkte Kim Oldugunu Açıklayan FATİH yani Forum Yetklisi
Aşagıdaki Link İse Forumda Yan Hesabı Olan FATİH Yönetime Karşı Çıkıyor Mertkinqx Adlı Yan Hesabıyla Yazık Size Bu Kadar Adaletli Yönetiyorsunuz Bizi...
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=51016&start=50
Acılan Konunun LİNKİ : viewtopic.php?f=4&t=51049
*************************************************************************************************************
Ortada yanlış var , Mertkinqx "benım Forum yonetıcısı Fatih ile alakam yoktu bu yanlışı düzeltelım"
Orada ben konunun kilitlenecegı ıcın o yorumu espirisne yazdım yanlış bilgilenmeyın..
SAYGILAR