Forum Yöneticisi "Fatih" Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Forum Yöneticisi "Fatih" Hakkında

Mesaj gönderen Mertkinqx »

* İletiyi rapor et

Yönetimin Yapmış Oldugu Son Darbe Ve Kınıyoruz.. !

Yeni ileti Iyorge 10 Şub 2011 02:34
Selamlar

Öncelikle İKV Yönetimi Kınıyorum, Ve Bunu Şimdi Bize Söledikleri İçin Ee Nede Olsa Bizle Güzel Oynadılar Bu Yüzdende İKV Yönetimini Tebrik Ederim. İsim Epini Herkese Dediler Şimdi İse Etkinlige En Çok Girene Verilecek Diyorlar Bu Hata Neden Bugun Fark Ediliyor Yanlış Yapan Hep Bizdik Şimdi Siz Yanlış Yaptınız Bunun Açıklaması Nedir. İsim Epininde Degilim Ama Bu Bir Adeletsizliktir. Şimdi Size Açıklayayım Bir Forum Yetkilisi Bunu Yaparsa Biz Ne Yapalım.

İşte Gerçek Forum Yetkilisi Olan FATİH bile Bu Konuda Sessiz Kalmıyor Tabi Bunu Forum Yetklisi Oldugu İçin Kendi Hesabından Degil Yan Karakterinden Açıga Cıkartıyor Bu Kadar Olmaz Yazık Size... Yönetim Bile İsyan Ederse Oyuncular Napsın Bunu Açıklayın...

:arrow: viewtopic.php?f=46&t=51038

Bu Yukardaki Linkte Kim Oldugunu Açıklayan FATİH yani Forum Yetklisi

Aşagıdaki Link İse Forumda Yan Hesabı Olan FATİH Yönetime Karşı Çıkıyor Mertkinqx Adlı Yan Hesabıyla Yazık Size Bu Kadar Adaletli Yönetiyorsunuz Bizi...

:arrow: viewtopic.php?f=46&t=51016&start=50

Acılan Konunun LİNKİ : viewtopic.php?f=4&t=51049

*************************************************************************************************************
Ortada yanlış var , Mertkinqx "benım Forum yonetıcısı Fatih ile alakam yoktu bu yanlışı düzeltelım"
Orada ben konunun kilitlenecegı ıcın o yorumu espirisne yazdım yanlış bilgilenmeyın..

SAYGILAR ;)
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Forum Yöneticisi "Fatih" Hakkında

Mesaj gönderen Egelim »

Forum yetkilisi Fatih nickli arkadaşımız Eminönü sunucusundandır. Belirttiğiniz adreste FATİH olduğunu belirten şahıs tılsım sunucusu oyuncusudur. Bir birleri ile alakası olmayan iki farklı kişi. Aslı olmayan iddalarla GM ve Forum yetkililerini tartışmaya çekmeye yönelik konudan ötürü forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu16
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Leosmontuu16 »

Lan Fatih denen amele yönetici o konuya yorum yapmadan kilitlemiş. Ne iş? yorum yapmaya aciz bir yöneticiden ne bekleriz biz. İstifa lan Fatih
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

@Leosmontuu16 uslubunuzdan dolayı forum hesabınız kapatılmıştır.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön