Militaryx Hırsızdır
Re: Militaryx Hırsızdır
Kardeş şakamısın sen ya :lol:Endx yazdı:Militaryx loncası çarlarımı ve bir miktar paramı çaldı
La kardeşim ünal abi adamlar yemin ederimki 30 m mi ve çarımı çadlı.3 aylık plus alcaktım dedilerki bizde var almana gerek yok 30 m ye anlaşalım.tamam dedim parayı verdim adam plusu vermden oyundan çıktı yemin ederim ki pişman oldum dikkat edin militaryxkeita ve militaryxedward hırsızdır.
ÇİKÜLÜTASIZ GENÇLER 
Neden her önüne gelene güvenıyorsun sen ya. Mılıtaryx de kım lonca mı bi de o.
Neyse canın sağolsun 30m kasarsın nolucak fazla da bişey sayılmaz dikkatli ol biraz. İyi forumlar.
Ayrıca hitap etme şekline hayran kaldım doğrusu. :lol:Endx yazdı:La kardeşim ünal abi adamlar yemin ederimki 30 m mi ve çarımı çadlı.3 aylık plus alcaktım dedilerki bizde var almana gerek yok 30 m ye anlaşalım.tamam dedim parayı verdim adam plusu vermden oyundan çıktı yemin ederim ki pişman oldum dikkat edin militaryxkeita ve militaryxedward hırsızdır.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
okurken bende ona dikkat ettimaNaRcHy yazdı:Ayrıca hitap etme şekline hayran kaldım doğrusu. :lol:Endx yazdı:La kardeşim ünal abi adamlar yemin ederimki 30 m mi ve çarımı çadlı.3 aylık plus alcaktım dedilerki bizde var almana gerek yok 30 m ye anlaşalım.tamam dedim parayı verdim adam plusu vermden oyundan çıktı yemin ederim ki pişman oldum dikkat edin militaryxkeita ve militaryxedward hırsızdır.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

la kardeşim ünal abi demek vay be abinmi kardeşin mi karar verEndx yazdı:La kardeşim ünal abi adamlar yemin ederimki 30 m mi ve çarımı çadlı.3 aylık plus alcaktım dedilerki bizde var almana gerek yok 30 m ye anlaşalım.tamam dedim parayı verdim adam plusu vermden oyundan çıktı yemin ederim ki pişman oldum dikkat edin militaryxkeita ve militaryxedward hırsızdır.

soĞuk su tat biraz
üstüne iyi gider missss
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Deişen bişe yokFerhatbey yazdı: soĞuk su tat birazüstüne iyi gider missss
![]()
:lol:Canceazi yazdı:okurken bende ona dikkat ettimaNaRcHy yazdı:Ayrıca hitap etme şekline hayran kaldım doğrusu. :lol:Endx yazdı:La kardeşim ünal abi adamlar yemin ederimki 30 m mi ve çarımı çadlı.3 aylık plus alcaktım dedilerki bizde var almana gerek yok 30 m ye anlaşalım.tamam dedim parayı verdim adam plusu vermden oyundan çıktı yemin ederim ki pişman oldum dikkat edin militaryxkeita ve militaryxedward hırsızdır.