İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen Mertkinqx »

Kayzer yazdı:Bölgeden sorduktan sonra İsim değiştirme e pini herkese verilecek diyen bir yönetici var.

Ve Forumda Konuda bir yönetici [color=#FF0000]''Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.''[/color]

Diyorsa orda bir hata değil YALAN vardır.
Murat , ikv yonetımı bu alışman gerekir ;)
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
surmenajjj
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Lodos Muhafızları

Mesaj gönderen surmenajjj »

Rahmetlik dedem bana bi laf demişti:"Anasını sattımının kaplıcası(buğday türü),soydum ektim,soyuna çekti"diye.
Açıklama yapayım:Buğdayın kabuğunu soyup ektim,yine kabuklu çıktı yani soyuna çekti.
Yönetim ekibide o hesap.
Şu Fan art'tada yaptıkları haksızlık.Sonradan düzelttiler.Kabuklarını soyduk ektik,şuanda gördüğümüz üzere özüne döndü :D
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?

CasPiuMira*
Bühtan*
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Mertkinqx yazdı:
Kayzer yazdı:Bölgeden sorduktan sonra İsim değiştirme e pini herkese verilecek diyen bir yönetici var.

Ve Forumda Konuda bir yönetici ''Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.''

Diyorsa orda bir hata değil YALAN vardır.
Murat , ikv yonetımı bu alışman gerekir ;)
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen FiaNNa »

Hala daha bu işi kavrayamamış arklar var bu olay gm dev hepsi birbirinden farkı yok yapılan haksızlık değil hırsızlık . Gelsinler hesabımı banlasınlar umrumdamı bu oyun bundon boyle bıtmıştır zaten bıtık ve batık bır oyunda alsınlar kendileri oynasınlar . Neler donuyor daha gormedıgımız neler var kımbılır. Ciddi sekılde bu oyunu kullanıcılarına karsılık yapılan butun haksızlıgı gereklı sıtelerde yayınlamak bızım hakkımız bu tur sıteler mevcuttur ayrıca tuketıcı hakları mahkemesı bu konuda yardımcı olucagını sanıyorum.
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

Ortada bir hata yok YALAN var.Ne için kutu satışlarını azalmasını önlemek için , sen kutu alma şansıda vermiyorsun ki nasıl iş bu küçük şehirde gelcek dediler 9 ay oldu gelmedi plus için talep ettik , sonra isim e - pinli olanından yok abi gelmiyor işte illa il mi olalım ne yapalım anlamadım gitti ya.
İçerik düzenlenmiştir.Fatih
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Arkadaşlar Bu haksızlığı protesto etmek amacıyla SON sancak savaşı günü herkesin 1 lwl çar açıp meteor bölgesinde grup kuralım. Şahsen Teşkilat sunucusunda Arz klanı olarak ben ve arkadaşlarım bu uygulamayı yapacaz. Sizlerden de katılım bekliyoruz.
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ahmet103045 »

xTANIMSIZx yazdı:Arkadaşlar Bu haksızlığı protesto etmek amacıyla SON sancak savaşı günü herkesin 1 lwl çar açıp meteor bölgesinde grup kuralım. Şahsen Teşkilat sunucusunda Arz klanı olarak ben ve arkadaşlarım bu uygulamayı yapacaz. Sizlerden de katılım bekliyoruz.
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Kullanıcı avatarı
surmenajjj
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Lodos Muhafızları

Mesaj gönderen surmenajjj »

Excellence yazdı:Ortada bir hata yok YALAN var.Ne için kutu satışlarını azalmasını önlemek için , sen kutu alma şansıda vermiyorsun ki nasıl iş bu küçük şehirde gelcek dediler 9 ay oldu gelmedi plus için talep ettik , sonra isim e - pinli olanından yok abi gelmiyor işte illa il mi olalım ne yapalım anlamadım gitti ya.BECERİKSİZ HERİFLER.Açtıracaksınız sonunda ağzımı...
Koskoca Bursa'da ki bütün AVM leri gezdim,daha hala İKV özel sürüm kutusu (3 aylık plus + isim değiştirme hakkı) yok !
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?

CasPiuMira*
Bühtan*
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

karakter ismini büyüklü küçüklü yazma 39 lvl zamanında yasaklandı zamanını tam olarak hatırlamıyorum ama o zamanlar isimlendirme kuralı getirilmesinin tek sebebi oyuncuların GM başlıklı nickler açması ve milleti kandırmasıydı!

Saolsun yönetim bunu daha değişik yolla engellemek yerine baş harfi büyük yaz gerisi küçük olsun dedi hadi eyw

Daha sonra millet isyan etti oyunda ismi büyük olanlar var bizim neden olmuyor!(adamlar haklı)

VEEE MÜKEMMEL FİKİR isim değiştirme kodu FUARA GELEN HERKEZE 3 aylık kutuyla 15 tl (stoklayın hemen )

MİLLET GENE İSYAN ETTİ (BİZ FUARA GELEMİYORUZ BİZE NİYE YOKKK)

BU SEFERDE 3 AYLIK KUTU + İSİM DEĞİŞTİRME HERKES İÇİN SATIŞA SUNULDU (BELİRLİ SİTELERDE)

VEEEE SON OLARAK SANCAK SAVAŞLARINDA BU İSİM DEĞİŞTİRME VERİLECEK DENİLDİ AMA ONDANDA BÜYÜK ÖLÇÜDE VAZGEÇİLDİ!

BENCE EN BAŞTA BU İSİM SİSTEMİ KONU OLMAMALIYDI BEN HİÇ BİR ONLİNE OYUNDA KARAKTER İSMİ DEĞİŞTİRME GİBİ SAÇMA DAVA GÖRMEDİM HER OYUN NASIL BAŞLADIYSA ÖYLE GİDER!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

Lathander yazdı:Selam,

Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.

Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.

Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.

Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.

Bilginize.

Ödüllerin herkese verileceğini belirten sadece siz değisliniz.Nerdeyse her sunucuda GM ve DEV ler ödüllerin herkese verileceğini söylemişti.Bunu söyleyen sayısız yöneticiden biriside
DoNotDisturb

Resim

Ayrıca...
Cesurlar yazdı:Yav hadi ödülden geçtim 15 gün boyunca rakip klanı geride bırakan klana ayıp olmadı mı bu karar? Örneğin seride 10-5 gibi bi skor varken 5 el alan klandaki 3kişi final savaşını kazanırsa galip 5el alabilen klan mı olacak? Amatörlüğünüze gülüyorum 8-)
Teşekkürler...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön