İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Gösterdiler Vermedilerrrrrr 
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Etkinliğe katılmayımı düşünüosn hala:SExcellence yazdı:Açık konuşayım yarın savaş salonuna girersem ve kazanırsak al o iksirinide başına çal diyeceğim veya sen iç gm sana daha iyi gelir diyeceğim ceza alırmıyım bilmiyorum ama umrumda değil o gm yi orada rezil edeceğim ha 1 kez girmişim ha 2 kez zaten belli büyük savaşa katılamacağım napıyım o iksiri :evil:
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
- Cymzarakli
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Oraya girmek hayla aklındamı ?Excellence yazdı:Açık konuşayım yarın savaş salonuna girersem ve kazanırsak al o iksirinide başına çal diyeceğim veya sen iç gm sana daha iyi gelir diyeceğim ceza alırmıyım bilmiyorum ama umrumda değil o gm yi orada rezil edeceğim ha 1 kez girmişim ha 2 kez zaten belli büyük savaşa katılamacağım napıyım o iksiri :evil:
PolicexRoyale

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}
JUN
BÖYLE GELMİS BÖYLE GİDECEK KORKARIM VALLA // YOKMU CARESİ DOSLAR FESUPANALLAH
HADİ BAKALIM BÜTÜN HATALARI BİZE KESİYODUNUZ SİMDİ NE OLACAK SİZ NE YAPCAKSINIZ GÖRELİM
YÖNETİM İSTİFAA. EMEK HIRSILIGIDIR BU DOLANDIRICILIKTIR BU
HADİ BAKALIM BÜTÜN HATALARI BİZE KESİYODUNUZ SİMDİ NE OLACAK SİZ NE YAPCAKSINIZ GÖRELİM
YÖNETİM İSTİFAA. EMEK HIRSILIGIDIR BU DOLANDIRICILIKTIR BU
TEŞKİLAT
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
-Artıonsekızz-
Yasin EROĞLU /// ANKARA

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
- karayilanx
- Sahaf Yardımcısı
Lathander yazdı:Selam,
Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.
Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.
Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.
Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.
Bilginize.
--Büyük finale göre planandıysa önceden söylemeniz lazımdı. Son bir kaç gün kala bunu söylemeniz komik yanlızca.
--Soruyorum size 15 gün boyunca üstünlüğü elinde tutan veya üstünlüğü eline almış klan 1 günde bütün 15 gün boyunca kazandıklarının silinmesi sizce cokmu normal ???
--Yada şöyle söylim madem 1 günde belli olucaktı herşey o zaman neden 15 gün yaptınz bu etkinliği ???
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
karakter ismini büyüklü küçüklü yazma 39 lvl zamanında yasaklandı zamanını tam olarak hatırlamıyorum ama o zamanlar isimlendirme kuralı getirilmesinin tek sebebi oyuncuların GM başlıklı nickler açması ve milleti kandırmasıydı!
Saolsun yönetim bunu daha değişik yolla engellemek yerine baş harfi büyük yaz gerisi küçük olsun dedi hadi eyw
Daha sonra millet isyan etti oyunda ismi büyük olanlar var bizim neden olmuyor!(adamlar haklı)
VEEE MÜKEMMEL FİKİR isim değiştirme kodu FUARA GELEN HERKEZE 3 aylık kutuyla 15 tl (stoklayın hemen
)
MİLLET GENE İSYAN ETTİ (BİZ FUARA GELEMİYORUZ BİZE NİYE YOKKK)
BU SEFERDE 3 AYLIK KUTU + İSİM DEĞİŞTİRME HERKES İÇİN SATIŞA SUNULDU (BELİRLİ SİTELERDE)
VEEEE SON OLARAK SANCAK SAVAŞLARINDA BU İSİM DEĞİŞTİRME VERİLECEK DENİLDİ AMA ONDANDA BÜYÜK ÖLÇÜDE VAZGEÇİLDİ!
BENCE EN BAŞTA BU İSİM SİSTEMİ KONU OLMAMALIYDI BEN HİÇ BİR ONLİNE OYUNDA KARAKTER İSMİ DEĞİŞTİRME GİBİ SAÇMA DAVA GÖRMEDİM HER OYUN NASIL BAŞLADIYSA ÖYLE GİDER!
Saolsun yönetim bunu daha değişik yolla engellemek yerine baş harfi büyük yaz gerisi küçük olsun dedi hadi eyw
Daha sonra millet isyan etti oyunda ismi büyük olanlar var bizim neden olmuyor!(adamlar haklı)
VEEE MÜKEMMEL FİKİR isim değiştirme kodu FUARA GELEN HERKEZE 3 aylık kutuyla 15 tl (stoklayın hemen
MİLLET GENE İSYAN ETTİ (BİZ FUARA GELEMİYORUZ BİZE NİYE YOKKK)
BU SEFERDE 3 AYLIK KUTU + İSİM DEĞİŞTİRME HERKES İÇİN SATIŞA SUNULDU (BELİRLİ SİTELERDE)
VEEEE SON OLARAK SANCAK SAVAŞLARINDA BU İSİM DEĞİŞTİRME VERİLECEK DENİLDİ AMA ONDANDA BÜYÜK ÖLÇÜDE VAZGEÇİLDİ!
BENCE EN BAŞTA BU İSİM SİSTEMİ KONU OLMAMALIYDI BEN HİÇ BİR ONLİNE OYUNDA KARAKTER İSMİ DEĞİŞTİRME GİBİ SAÇMA DAVA GÖRMEDİM HER OYUN NASIL BAŞLADIYSA ÖYLE GİDER!
http://bit.ly/qM7njk
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
bu kadar seyden sonra bırak etkinlige katılmayı oyuna girmeyi düşünüyorsun söyleyecek sözüm yokturExcellence yazdı:Açık konuşayım yarın savaş salonuna girersem ve kazanırsak al o iksirinide başına çal diyeceğim veya sen iç gm sana daha iyi gelir diyeceğim ceza alırmıyım bilmiyorum ama umrumda değil o gm yi orada rezil edeceğim ha 1 kez girmişim ha 2 kez zaten belli büyük savaşa katılamacağım napıyım o iksiri :evil:
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Bölgeden sorduktan sonra İsim değiştirme e pini herkese verilecek diyen bir yönetici var.
Ve Forumda Konuda bir yönetici ''Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.''
Diyorsa orda bir hata değil YALAN vardır.
Ve Forumda Konuda bir yönetici ''Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.''
Diyorsa orda bir hata değil YALAN vardır.
En son Kayzer tarafından 10 Şub 2011 02:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
HİPHOPSTYLE
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Arkadaşım tepki gösterenlerin en başında zaten ben geliyorum konuyu açanda benim.Ancak oyunu bırakmayı o an düşündüm , fakat değer mi dedim bir isim e - pini için oradaki dostluklar daha önemli artık benim için şunu anladım oyunda artık kimse ile tartışmam bu saatten sonra , ÖFKEM de hala devam ediyor etmiyor değil , girebilirsemde etkinliğe giricem ama o gm yi rezil etmek için ! o kadaR.
EXCELLENCE
Açıkcası Kazanan Her Klan Üyesine İsim Değiştirilme Ödülü Verilmesi Abartılı Olduğunu Düşündüm...Ama Sorulan Sorulara 'Evet Herkese İçin Geçerlidir' Denildiğinde Olabilir Diye Düşündüm.Ama Durup Durup Son Dakika Golü Diye Buna Denir.
En son bLaDexm tarafından 10 Şub 2011 02:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •