İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Gösterdiler Vermedilerrrrrr :D
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ahmet103045 »

Excellence yazdı:Açık konuşayım yarın savaş salonuna girersem ve kazanırsak al o iksirinide başına çal diyeceğim veya sen iç gm sana daha iyi gelir diyeceğim ceza alırmıyım bilmiyorum ama umrumda değil o gm yi orada rezil edeceğim ha 1 kez girmişim ha 2 kez zaten belli büyük savaşa katılamacağım napıyım o iksiri :evil:
Etkinliğe katılmayımı düşünüosn hala:S
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Kullanıcı avatarı
Cymzarakli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cymzarakli »

Excellence yazdı:Açık konuşayım yarın savaş salonuna girersem ve kazanırsak al o iksirinide başına çal diyeceğim veya sen iç gm sana daha iyi gelir diyeceğim ceza alırmıyım bilmiyorum ama umrumda değil o gm yi orada rezil edeceğim ha 1 kez girmişim ha 2 kez zaten belli büyük savaşa katılamacağım napıyım o iksiri :evil:
Oraya girmek hayla aklındamı ?
PolicexRoyale
Resim

Resim

Resim

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}

JUN
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Kulu »

BÖYLE GELMİS BÖYLE GİDECEK KORKARIM VALLA // YOKMU CARESİ DOSLAR FESUPANALLAH

HADİ BAKALIM BÜTÜN HATALARI BİZE KESİYODUNUZ SİMDİ NE OLACAK SİZ NE YAPCAKSINIZ GÖRELİM

YÖNETİM İSTİFAA. EMEK HIRSILIGIDIR BU DOLANDIRICILIKTIR BU
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
Kullanıcı avatarı
karayilanx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen karayilanx »

Lathander yazdı:Selam,

Aynı konuda birden fazla forum açmanın gereği yok arkdaşlar.

Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.

Bu noktada sorumluluk bana ait olup, herhangi bir başka kişiye yada takım geneline yüklenmemelidir.

Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.

Bilginize.

--Büyük finale göre planandıysa önceden söylemeniz lazımdı. Son bir kaç gün kala bunu söylemeniz komik yanlızca.

--Soruyorum size 15 gün boyunca üstünlüğü elinde tutan veya üstünlüğü eline almış klan 1 günde bütün 15 gün boyunca kazandıklarının silinmesi sizce cokmu normal ???

--Yada şöyle söylim madem 1 günde belli olucaktı herşey o zaman neden 15 gün yaptınz bu etkinliği ???
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

karakter ismini büyüklü küçüklü yazma 39 lvl zamanında yasaklandı zamanını tam olarak hatırlamıyorum ama o zamanlar isimlendirme kuralı getirilmesinin tek sebebi oyuncuların GM başlıklı nickler açması ve milleti kandırmasıydı!

Saolsun yönetim bunu daha değişik yolla engellemek yerine baş harfi büyük yaz gerisi küçük olsun dedi hadi eyw

Daha sonra millet isyan etti oyunda ismi büyük olanlar var bizim neden olmuyor!(adamlar haklı)

VEEE MÜKEMMEL FİKİR isim değiştirme kodu FUARA GELEN HERKEZE 3 aylık kutuyla 15 tl (stoklayın hemen :D )

MİLLET GENE İSYAN ETTİ (BİZ FUARA GELEMİYORUZ BİZE NİYE YOKKK)

BU SEFERDE 3 AYLIK KUTU + İSİM DEĞİŞTİRME HERKES İÇİN SATIŞA SUNULDU (BELİRLİ SİTELERDE)

VEEEE SON OLARAK SANCAK SAVAŞLARINDA BU İSİM DEĞİŞTİRME VERİLECEK DENİLDİ AMA ONDANDA BÜYÜK ÖLÇÜDE VAZGEÇİLDİ!

BENCE EN BAŞTA BU İSİM SİSTEMİ KONU OLMAMALIYDI BEN HİÇ BİR ONLİNE OYUNDA KARAKTER İSMİ DEĞİŞTİRME GİBİ SAÇMA DAVA GÖRMEDİM HER OYUN NASIL BAŞLADIYSA ÖYLE GİDER!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bluewolf45 »

bu kadar seyden sonra bırak etkinlige katılmayı oyuna girmeyi düşünüyorsun söyleyecek sözüm yoktur
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kayzer »

Bölgeden sorduktan sonra İsim değiştirme e pini herkese verilecek diyen bir yönetici var.

Ve Forumda Konuda bir yönetici ''Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.''

Diyorsa orda bir hata değil YALAN vardır.
En son Kayzer tarafından 10 Şub 2011 02:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

Arkadaşım tepki gösterenlerin en başında zaten ben geliyorum konuyu açanda benim.Ancak oyunu bırakmayı o an düşündüm , fakat değer mi dedim bir isim e - pini için oradaki dostluklar daha önemli artık benim için şunu anladım oyunda artık kimse ile tartışmam bu saatten sonra , ÖFKEM de hala devam ediyor etmiyor değil , girebilirsemde etkinliğe giricem ama o gm yi rezil etmek için ! o kadaR.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bLaDexm »

Açıkcası Kazanan Her Klan Üyesine İsim Değiştirilme Ödülü Verilmesi Abartılı Olduğunu Düşündüm...Ama Sorulan Sorulara 'Evet Herkese İçin Geçerlidir' Denildiğinde Olabilir Diye Düşündüm.Ama Durup Durup Son Dakika Golü Diye Buna Denir.
En son bLaDexm tarafından 10 Şub 2011 02:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •

“Genel Etkileşim” sayfasına dön