ANLAYIŞLI OLALIM BİRAZ =)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

ANLAYIŞLI OLALIM BİRAZ =)

Mesaj gönderen Vandervaart »

S.Aleyküm İKV ciler =)

Öncelikle şunu belirteyim ben pek oyunla ilgilenmiorm artık.Yöneticilerin yaptığı güncellemeleri yenilikleri takip etmiorm bile GENEL ETKİLEŞİM bölümüne ayda yılda 1 uğrarım.Fakat uzun bi aradan sonra uğradımda bişey dikkatimi çekti yönetime karşı bi tepki olarak konular açıldı isyanlar edildi.Yöneticilerde haklı olarak konuları kilitlemişler.Herkes konu açarak sesini duyurmaya çalışmış bunada bişey diyemem hakları.Ancak Yönetimede haksızlık etmeyin adamlar ellerinden geldiğinde bişeyler yapmaya çalışıolar.Onlarda istemez İKV OYUNCUSUNUN memnun olmamasını.He bazıları şölede düşünebilir.Yapmış o kadar ileti sayısı şimdide yöneticilerin gözüne girmek için onlara yağ çekior.. =) Ama bunu çoğu İKV arkadaşlarım bilir.Yöneticilerin hiç birini tanımam etmem sevmem.Oyundaki hırsızın değeri neyse bendeki diğer tanımadığım yüksek rütbeli kişilerinden değeri aynıdır.Uzun lafın kısası bu kadar eleştiri yağmuruna tutmayın İKV yönetimini adamlar ellerinden geldiğince İKV nin gelişimi için çabalıolar.Bırakında emeği boşa çıkarmayın..Siz sadece oyununuzu oynayın.

Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ANLAYIŞLI OLALIM BİRAZ =)

Mesaj gönderen Cesurlar »

Bitti mi?

Bitmedi! Yakın zamanda forumda başlatacak olduğumuz " Haftanın Üyesi" etkinliği ile, Forum Kullanıcıları'mızdan, belirlediğimiz klasmanlarda başarı gösterenleri muhteşem ödüller bekliyor olacak...
yazmış Kindar muhteşem ödülünün ne olacağını dört gözle bekliyorum kardeş ;)
En son Cesurlar tarafından 10 Şub 2011 01:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Dostum ne oyunu adamlar bizimle resmen kukla gibi oynuyor... Tabii bir arkadaşında dediği gibi yoluncak kaz var yol yolabildigin kadar...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Valla o yazınında hatalı olacağından şüphe duyuyorum abi güven azaldı artık yönetime ne yapsa fısssss.Ben e - pinimi istiyorum o kadar.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Bölgeden sorduktan sonra İsim değiştirme e pini herkese verilecek diyen bir yönetici var.

Ve Forumda Konuda bir yönetici
''Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.''

Diyorsa orda bir hata değil YALAN vardır.

HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

Kayzer yazdı:Bölgeden sorduktan sonra İsim değiştirme e pini herkese verilecek diyen bir yönetici var.

''Forum duyurusu anlatımı eksik olduğu için yanlış bir bilgilendirme söz konusu.Bu etkinlik zaten Büyük Final'e göre planlanmıştı. Forum açıklaması yetersiz olduğu için yanlış anlaşılma yaşanmıştır.''

Tılsım sunucusunda [GM]Azmibey bu acıklamayı yaptı. Tılsım oyucusu olan "Silahçı" ile yaptıgım gorusmede SS aldıgını soylemıstı. Bu arkadaşa oyun içerisinde ulaşıp fotograflarını yayınlamasını isteyecegim bakalım bu gercekten hatamı yalanmı :)
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

Cesurlar yazdı:
Bitti mi?

Bitmedi! Yakın zamanda forumda başlatacak olduğumuz " Haftanın Üyesi" etkinliği ile, Forum Kullanıcıları'mızdan, belirlediğimiz klasmanlarda başarı gösterenleri muhteşem ödüller bekliyor olacak...

ONDADA İSİM PİNİ VERİCEZ DERLER SONRADA HAFTAYA GENE HAFTANIN ÜYESİ OLURSAN BELKİ VERİRİZ ODA DANDİK Bİ YÖNETİCİ ÇIKIP YANLIŞ BİR AÇIKLAMA YAPMAZSA TABİ :D
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Cymzarakli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Cymzarakli »

Grandxtexas yazdı:
Cesurlar yazdı:
Bitti mi?

ONDADA İSİM PİNİ VERİCEZ DERLER SONRADA HAFTAYA GENE HAFTANIN ÜYESİ OLURSAN BELKİ VERİRİZ ODA DANDİK Bİ YÖNETİCİ ÇIKIP YANLIŞ BİR AÇIKLAMA YAPMAZSA TABİ :D
"Sinirden" patLıyordm.......!!! GüLdürdün kap Şukunu :D
PolicexRoyale
Resim

Resim

Resim

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}

JUN
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Arkadaşlar lütfen konuyu saptırmayalım =))
Kullanıcı avatarı
Hayal
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Hayal »

Mertkinqx yazdı:
Kayzer yazdı:Bölgeden sorduktan sonra İsim değiştirme e pini herkese verilecek diyen bir yönetici var.

Tılsım sunucusunda [GM]Azmibey bu acıklamayı yaptı. Tılsım oyucusu olan "Silahçı" ile yaptıgım gorusmede SS aldıgını soylemıstı. Bu arkadaşa oyun içerisinde ulaşıp fotograflarını yayınlamasını isteyecegim bakalım bu gercekten hatamı yalanmı :)
Buyur kardeş;

Resim
Resim

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

Resim

' Hayati '
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön