İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
surmenajjj
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Lodos Muhafızları

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen surmenajjj »

Cymzarakli yazdı:
surmenajjj yazdı:
Cymzarakli yazdı:
bluewolf45 yazdı:Bu arada adam gibi düzgün bi oyun tavsiye edebilecek warmı
öNereBiLcek arkadaşların önerisine açığım \m/
[/color][/b]

online olmasada Mafia 2 oyna :D Kafanı dağıtır bi süre .
Ben ve 20 ye Yakın arkadaŞımLa beraber onLine oYnyabiLeceğimiz bir oYun ??
Hmm..İKV tarzı gerçeğe biraz daha yakın bi oyunmu istiyosun.Öyle istiyosan sadece İKV var,ama m2 gibi dandirik bi oyun istiyosan piyasada çoook :D
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?

CasPiuMira*
Bühtan*
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kayzer »

Üstelik lonca sistemide mevcut
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mertkinqx »

Haber Geldi, Büyük Final...

Erdogan 09 Şub 2011 22:28
Haber geldi, Büyük Final...

14 gün boyunca süren amansız mücadele neticeye kavuşuyor, sunucu klan kahramanlarına kavuşuyor.

14 gün boyunca en çok savaşa katılarak galip gelenlerin arasından seçilecek, her sınıftan bir kahramandan oluşacak takımlar, etkinlik alanında kozlarını paylaşacaklar. İki galibiyet alan takım klanını zafere ulaştırırken büyük ödül olan Karakter adı değiştirme hakkını elde edecektir.

Müsabaka tarihlerini ve hak kazanan katılımcıları etkinlik konumuzdan takip ediniz.

Bu Acıklama Geldi , Tılsım Sunucusunda [ GM Azmibey 'e ] Bolgeden ÜSTÜNÜ basa basa söyledim. Bu isim epini herkezemi verilecek diye.
Oda bolgeden Dinazor İyileştiren Ejderha Kudretlendıren ] iksiri kazanan bütün herkeze verılecek dedı. Şimdide gelen acıklama nedir , biz 10 gün boyunca isim epini kazanacagız diye etkınlıge girdik 10 gün boyunca kimimiz işi olmasına ragmen kimisi belli bir nedenden dolayı etkınlıke katıldı bu acıklama nedir ?

Bu acıklamayı yapan İKV DESTEK YONETIMINI KINIYORUM , Çocukmu kandırıyorsunuz siz ?

FATİH BEY , sorular sordugumuzda yanıtlıyorsunuz

Bu rezalet hakkında sizden acıklama beklıyoruz , yada GameMasterler acıklama beklıyoruz ?
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
karayilanx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen karayilanx »

Cesurlar yazdı:Yav hadi ödülden geçtim 15 gün boyunca rakip klanı geride bırakan klana ayıp olmadı mı bu karar? Örneğin seride 10-5 gibi bi skor varken 5 el alan klandaki 3kişi final savaşını kazanırsa galip 5el alabilen klan mı olacak? Amatörlüğünüze gülüyorum 8-)

.../Alkış....daha güzel anlatamazdı !!!
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Cymzarakli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Cymzarakli »

Kayzer yazdı:
Cymzarakli yazdı:
surmenajjj yazdı:
Cymzarakli yazdı:
bluewolf45 yazdı:Bu arada adam gibi düzgün bi oyun tavsiye edebilecek warmı
öNereBiLcek arkadaşların önerisine açığım \m/
[/color][/b]

online olmasada Mafia 2 oyna :D Kafanı dağıtır bi süre .
Ben ve 20 ye Yakın arkadaŞımLa beraber onLine oYnyabiLeceğimiz bir oYun ??
Archlord u tafsiye ederim. Etkinliklerin daha yaratıcı daha muhteşem ödüllerin kazanıldığı ve hatta bizim bilmediğimiz :) özel günlerde tecrübe puanının artış gösterdiği ve daha nice özellik sunan bir oyun
Kayzer TavsiyeNe uYacağım teşekkürLer :)
PolicexRoyale
Resim

Resim

Resim

{Teşekkürler SevGiLi MeRaN}

JUN
Kullanıcı avatarı
overking
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen overking »

WOW oynayınız ..:)
!!İÇİMİZDEKİ KARANLIK!!
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
ANTİ pkk - ANTİ gerilla -
Kullanıcı avatarı
surmenajjj
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Lodos Muhafızları

Mesaj gönderen surmenajjj »

Cesurlar yazdı:Yav hadi ödülden geçtim 15 gün boyunca rakip klanı geride bırakan klana ayıp olmadı mı bu karar? Örneğin seride 10-5 gibi bi skor varken 5 el alan klandaki 3kişi final savaşını kazanırsa galip 5el alabilen klan mı olacak? Amatörlüğünüze gülüyorum 8-)
Arkadaş ÇOK önemli bir konuya ayak bastı.Bu yazı hakkında yorum yapalım konu açıklğa daha çok kavuşacak gibi.
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?

CasPiuMira*
Bühtan*
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

Yöneticiler hiç uğraşmayın hadi bu konuda kitleyinde içiniz rahatlasın ! Acaba birazcıkda olsa yüzünüz kızardımı? Bir kezde olsa bu oyunculara bir kıyak yapın bunu yapmanız gerekir 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5 değil 6 değil vs vs vs vs vs vs hatalarınız arka arkası kesilmiyor ki sizin bulamadığınız hataları biz oyuncular bulabiliyorsak orada durmanızın bir anlamıda yok çekin ve gidin bizi oyunumuzla başbaşa bırakın biz kendimizi yönetmesini biliriz bize yönetici gerekmez asıl size bir yönetici lazım ! sonra ona bir yönetici , onada bir yönetici Sayın Mevlüt DİNÇ ' e kadar böyle sürer gider , Mevlüt baba bari sen bizi yanlız bırakma sen sahip çık yönetimin oyuncuyu üzüyor baba :( kırıldık bir kere düzelmez bu kalpler e - pinler gelmeyince . . . . . . bu gece yatıcam yarın sabah bir yeni konuyla karşılaşmak isterim , Yoğun talepler üzerine tüm ikv oyuncularımıza 1 kez isim değiştirme hakkı verilmiştir konusunu görmekten mutluluk duyacağım ve plus almaya devam edicem söz veriyorum :cry:
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Yönetimin Amaç Belli değilmiydi?
Bence Gayet AÇık Ve Net!Farkındaysanız Etkinlik zamanları Kullanıcılar İism dğeiştirmeyi Beleşe getirmek İçin
Değişik Değişik Karakterleriyle Oyuna Giriyor...Ama Mutlaka Giriyor.
Şimdi BuradakiA maç Oyunun 700 bin Oyuncusunun En Azından 100-200 Binini Oyunda Toplamak!
Hani İsim değiştirmeyi Beleşe vericekler Ya.Hani İsim değiştirmeyi kazanna gruplara veriekler ya.
Tabi Benim Masum Karakter Arkadaşlarımda Bu Oyuna Düşüyor!Etkinliğe Katılmak İçin Ve Düşüp tekrar Girmek İçin Plus Alıyor,Şaheser Üretip Sağlam grupla Salona Giriyor.Bu Sırada Plus Alan Arkadaşımız Sobee Ye Para kazandırıo.
Tabii Son 5 Kaldı! Etkinliği Şu Ana kadar kaznana 10 grup var!
10 gün x 1 Grup(kazanan)
10 grup ta Kaç Eleman var?
10x6=60
60 karakter var.Bu karakterlerin Hepsi İsim değiştirme Versek!İsim değiştirmeye 29 tl desek
60x29=1740 tl
Yane Sobee 1740 Tl zarar etmiş Oluyor!Eğer Etkinlik SOnunda
1 Şifa 1 büyü 1 savaşçı seçerlerse 3x29 dan=87 Tl eder Yani sobee Sadece 87 Tl zarar ett!
Sobeeye Göre Para kazanmak Oyunculardan Daha değerli!
Ben(Alp) zaten 1 yıldır foruma girmiodum!Yeni girdim oda bu olay çıktı karşıma!Artık forumda Ve Oyunda Beni Hiç Bulamayacaksınız Yerime Raphael Bakıcak...
UMARIM SİZDE DOĞRU YOLU SEÇERSİNİZ
Kullanıcı avatarı
ahmet103045
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ahmet103045 »

Mertkinqx yazdı:Haber Geldi, Büyük Final...

Erdogan 09 Şub 2011 22:28
Haber geldi, Büyük Final...

14 gün boyunca süren amansız mücadele neticeye kavuşuyor, sunucu klan kahramanlarına kavuşuyor.

14 gün boyunca en çok savaşa katılarak galip gelenlerin arasından seçilecek, her sınıftan bir kahramandan oluşacak takımlar, etkinlik alanında kozlarını paylaşacaklar. İki galibiyet alan takım klanını zafere ulaştırırken büyük ödül olan Karakter adı değiştirme hakkını elde edecektir.

Müsabaka tarihlerini ve hak kazanan katılımcıları etkinlik konumuzdan takip ediniz.

Bu Acıklama Geldi , Tılsım Sunucusunda [ GM Azmibey 'e ] Bolgeden ÜSTÜNÜ basa basa söyledim. Bu isim epini herkezemi verilecek diye.
Oda bolgeden Dinazor İyileştiren Ejderha Kudretlendıren ] iksiri kazanan bütün herkeze verılecek dedı. Şimdide gelen acıklama nedir , biz 10 gün boyunca isim epini kazanacagız diye etkınlıge girdik 10 gün boyunca kimimiz işi olmasına ragmen kimisi belli bir nedenden dolayı etkınlıke katıldı bu acıklama nedir ?

Bu acıklamayı yapan İKV DESTEK YONETIMINI KINIYORUM , Çocukmu kandırıyorsunuz siz ?

FATİH BEY , sorular sordugumuzda yanıtlıyorsunuz

Bu rezalet hakkında sizden acıklama beklıyoruz , yada GameMasterler acıklama beklıyoruz ?
Mert bunu hızlı desteğede yazsana ??
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval

“Genel Etkileşim” sayfasına dön