birleşmek zorundayız arzlar ve lodoslar...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
NihtKiss
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

birleşmek zorundayız arzlar ve lodoslar...

Mesaj gönderen NihtKiss »

belki bir çoğunuz okumuşsunuzdur hidra efsanesini bi anda denizden çıkan hidrayı öldürmek için tüm ekipler teşkilat arz ve lodos klanı tüm birbirüne düşman olanlar aynı cephede savaşıp 1 kafasını alt ettiler hidranın ve şimdi gene geliyor hidra bu sefer o bir başının hesabını sormaa geliyor belki bize tek atıcak belki yaklaşamıcaz bile ama yapılması gereken bir tek şey var hepmiz birleşicez 40 kişi 50 kişi 100 kişi değil tüm eminönü teşkiletıyla beraber tüm lodos ve arzlar birleşicek ve bu sayede gelen hidra tekrar yok edilicek...yada insanlık sona ericek...

şmanlarınızı sevin çünkü kusurlarınızı yalnız onlar açıkça söyleyebilir.

tüm lodos ve arz'lardan destek bekliyorum...
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: birleşmek zorundayız arzlar ve lodoslar...

Mesaj gönderen GHOSEN »

NihtKiss yazdı:belki bir çoğunuz okumuşsunuzdur hidra efsanesini bi anda denizden çıkan hidrayı öldürmek için tüm ekipler teşkilat arz ve lodos klanı tüm birbirüne düşman olanlar aynı cephede savaşıp 1 kafasını alt ettiler hidranın ve şimdi gene geliyor hidra bu sefer o bir başının hesabını sormaa geliyor belki bize tek atıcak belki yaklaşamıcaz bile ama yapılması gereken bir tek şey var hepmiz birleşicez 40 kişi 50 kişi 100 kişi değil tüm eminönü teşkiletıyla beraber tüm lodos ve arzlar birleşicek ve bu sayede gelen hidra tekrar yok edilicek...yada insanlık sona ericek...

100 Kişi Bulursan Yaparsın...İfliss'e Yardım Edecek Adam Bulamıyorlar.

Hidrayı Bence Taktiği Bulunduktan Sonra 2 ÖZEL GRUP Kesebilir 8-)
NihtKiss
Cin Avcısı
Cin Avcısı

GHOSEN yazdı:
NihtKiss yazdı:belki bir çoğunuz okumuşsunuzdur hidra efsanesini bi anda denizden çıkan hidrayı öldürmek için tüm ekipler teşkilat arz ve lodos klanı tüm birbirüne düşman olanlar aynı cephede savaşıp 1 kafasını alt ettiler hidranın ve şimdi gene geliyor hidra bu sefer o bir başının hesabını sormaa geliyor belki bize tek atıcak belki yaklaşamıcaz bile ama yapılması gereken bir tek şey var hepmiz birleşicez 40 kişi 50 kişi 100 kişi değil tüm eminönü teşkiletıyla beraber tüm lodos ve arzlar birleşicek ve bu sayede gelen hidra tekrar yok edilicek...yada insanlık sona ericek...

100 Kişi Bulursan Yaparsın...İfliss'e Yardım Edecek Adam Bulamıyorlar.

Hidrayı Bence Taktiği Bulunduktan Sonra 2 ÖZEL GRUP Kesebilir 8-)
alla ter bi hareket yapacaksınız iyi sen taktiği bul git 2 grub kes hidra 3 yıllık efsane lan tüm teşkilat ve arzlar lodoslar birleşip zor yaralamışlar deniliyor

test edilirken gm ler zor kesmiş deniliyor sen 2 grubdan bahsediyorsun...
oyarar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen oyarar »

Hidra kimmiş alayı gelsin.....

Resim
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

sakat hayvanımı kesemıcez
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
NihtKiss
Cin Avcısı
Cin Avcısı

hidra gelsin görücem ben sizi iflis vb gibi değil bunun 1.5 m canı var şöle düşün bi avaşcı 4 bin vursa
10 kerede 40 yapar 100 kerede 400 bin yapar
400 kere vurarak ölebilerki saldırısı savunması çok yüksek bu yaratığın 400 kişi gitse mantıken bi anda kesilebilir ancak
onunda iflis gibi savunması olabilir veya çok zor kesilcek diye hidra alanında kaç kişi varsa hidra ölünce o alandaki herkezin görevi yapılmış olrak sayabilir...
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

NihtKiss yazdı:hidra gelsin görücem ben sizi iflis vb gibi değil bunun 1.5 m canı var şöle düşün bi avaşcı 4 bin vursa
10 kerede 40 yapar 100 kerede 400 bin yapar
400 kere vurarak ölebilerki saldırısı savunması çok yüksek bu yaratığın 400 kişi gitse mantıken bi anda kesilebilir ancak
onunda iflis gibi savunması olabilir veya çok zor kesilcek diye hidra alanında kaç kişi varsa hidra ölünce o alandaki herkezin görevi yapılmış olrak sayabilir...
Öle Saçma Şey mi Olur O Zaman Ben Giderim Orada Otururm Olur Görevim :|
NihtKiss
Cin Avcısı
Cin Avcısı

la GHOSEN sen benim konularımı cevap yazma oke uza la işin yokmu post kasacaksanda başka yerde kas sen bu oyuna başlamadan önce biliyorduk hidrayı oke
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

NihtKiss yazdı:la GHOSEN sen benim konularımı cevap yazma oke uza la işin yokmu post kasacaksanda başka yerde kas sen bu oyuna başlamadan önce biliyorduk hidrayı oke
Ben Bu Oyuna Başlamadan Biliyormuş Hidraları Heralde BETA Döneminden de Önce Oynuyordun, GM Fln Olabilirsin :lol: :lol: :lol:

Bak Velet Saçma Sapan Bir Konu Hazırlamışsın, Konunun Saçmalığını Kanıtlayacak Cevaplar Verince de KUYRUĞUNA BASILMIŞ İT Gibi Bağırmayacaksın !

O Zaman Konu Açmazsın Oke Şimdi Kaybol ;)
NihtKiss
Cin Avcısı
Cin Avcısı

beta dönemi bittikden sonra gm ler ve oyuncular arasında bi dedikod çıktıhidra tekrar gelicek diye denizden çıkıp gelicek diye söylentiler oldu kısmet bu yılaymış gardaş şimdi uza lütfen oke

beta çarları..
xXxHaYaLeTxXx
XxHaYaLeTxX

“Genel Sohbet” sayfasına dön