Değerli Arkadaşlar evet Konunuzda haklısınız İlk başta sancak savaşlarına katılıcak her oyuncunun 2 isim değişme paketi kazanması vardı 2 gün sonra bu Ödül 1 e indirildi Onada pek ses çıkarılmadı Ama bugun görüyorumki işler baya bi kızışmış Bakın arkadaşlar Bu Oyun bizim oyunumuz Her nekadarda Hatalar yapılsa ve İKV yönetimi yanlışta yapsa Bunun telafisini en kısa zamanda yapıcaklarını Umuyorum Atalarımız ne güzel demiş Kol Kırılır yen içinde kalır.Size verilen vaatler yerine gelmediği için inanın bende sizin kadar üzgünüm ama Bir çok konu başlığı açıpta Forum kirliliği yapımınada karşıyım İkv nin son açıklamalarını takip ederseniz Yapılan hatadan dolayı özür dilediklerini Açıkladılar .
Benim Düşüncem GM ler Bu etkinliği düzenledi ve bu hediyeleri hazırladı Şimdide Onlara birileri baskı Uygulayıp 2 den 1 e 1 den 1 kişiye düşürdüler Bunu Bizim GM lerimiz nekadar yapmak istemese Bazı güçler bunu yaptırdığını düşünüyorum Lütfen herkes sakin Olsun ve bu Konu üzerinde Güzel bir üslup la devam edelim Herkese hayırlı geceler.
isim değiştirme hakkı ile ilgili açıklamalar
- Kazim
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: isim değiştirme hakkı ile ilgili açıklamalar
öncelkle güzel ve açıklayıcı bir konuşma ypmışsın. ama bu işte grçkten çok saçma oldu doğrusu milletin tepki gösteremsi çok normel.
* LoSTxKaZıM *
Kor cehalet cirkeflestirir insanlari !
Suskunlugum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabim var...
Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
Bir de soyleyene bakarim adam mi diye...
Mevlana'dan
Kor cehalet cirkeflestirir insanlari !
Suskunlugum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabim var...
Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
Bir de soyleyene bakarim adam mi diye...
Mevlana'dan
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: isim değiştirme hakkı ile ilgili açıklamalar
Merhabalar..
Konu ile alakalı gerekli açıklamayı Sayın Lathander yapmıştır. Yorumlara buradan devam edelim Konu linki :
:idea: viewtopic.php?f=46&t=51016&p=505136#p505136
Konu ile alakalı gerekli açıklamayı Sayın Lathander yapmıştır. Yorumlara buradan devam edelim Konu linki :
:idea: viewtopic.php?f=46&t=51016&p=505136#p505136
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>