İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Muhafızları
Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.
Not:YÖNETİM VERDİĞİNİZ İKSİRLERİ GERİ ALMAYI UNUTMAYIN
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
Excellence yazdı:Ben e - pini mi alayım LATHANDER ? hani nerede ?
!!İÇİMİZDEKİ KARANLIK!!
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
ANTİ pkk - ANTİ gerilla -
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
hemen kullanın kaybolur felandasurmenajjj yazdı:Not:YÖNETİM VERDİĞİNİZ İKSİRLERİ GERİ ALMAYI UNUTMAYIN![]()
!!İÇİMİZDEKİ KARANLIK!!
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Hahaha bu yoruma çok güldmsurmenajjj yazdı:Not:YÖNETİM VERDİĞİNİZ İKSİRLERİ GERİ ALMAYI UNUTMAYIN![]()
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Pekii MAden forumda boyle Bir Hata vaRdı Da 15 gnLk Sancak savası Maratonu basLaRken ıLk gun gmLeR geLnce Sarı yazı ıLe heRkesn gorebıLEcegı skLde 15 gunLk maRatonda heRkese epin veriLecektır yazdı ony gectk sora kıvırdınız yazdınız 1 karakter en fazla 2 kere kazanabılır onuda kıvırdnz 1k arakter 1 kere dedınız onu da kıvırdnz 1 karakter / nah yaptnz suç bizde ki suanda çarlarımızı sılıp gidip CabalonLınu SıLkroad Knıght onLıne onuda gectm Turk oyunu KaraHan m2 oynamıorz bızım man kafamız ıste .
Lilreb
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Beyler sizlerden ricam bu konuyu kilitlettirmeyelim.Seviyeli bir şekilde tepkimizi gösterelim ki boşunada.Bari bu konu kitlenmesin.
EXCELLENCE
SÜREKLİ HATA YAPILIYOR. BIKTIK ARTIK.
BİZİ YÖNLENDİRDİKLERİ SAYFADAN BURAYA GELDİM. O SAYFAYA YAPTIĞIM YORUMUMU AYNEN TEKRAR YAZIYOR, VE SONUNA KADAR ARKASINDA DURDUĞUMUDA SÖYLEMEK İSTİYORUM.
''EK: Allah belanızı versin demekten başka söyleyecek söz de bulamıyorum.''
Arkasında durduğum yorumum ;
''Yazık , gerçekten bütün emeklerimize ve çabalarımıza yazık.
Anlayamadığım bir nokta var . Bu sözde '' YANLIŞ ANLAŞILMA '' neden biz oyunculara yüklendi. ? Kusura bakmasın yönetim HAKSIZ OLAN SENSİN.
Böyle bir ''dalkavukluğu'' ancak bizim yöneticilerimiz yapardı. KUSURA BAKMASINLAR.
ee peki madem biz yanlış anladık diyelim ? Neden başta 2 e-pin olan sayıyı 1 e düşürdünüz. ? Böyle bir iletiye ben direkt her oyuncuya 1 e - pin verilecek şeklinde yorumlarım ? Madem her sunucudan SADECE 3 oyuncuya böyle birşey verecek böyle bir yön değiştirme yaparak ş... yapacaktınız neden 2 e pin olan sayıyı düşürürken ( etkinliğin başlarındaydık o zamanlar) sadece 3 kişiye verileceğini söylemediniz ? Kuyruğunuz sıkıştı ondan değil mi ? Başta sizinde ayarlamaya çalıştığınız her oyuncuyaydı değil mi ? Pekii neden bu suçu bize yüklediniz? Hatanızı neden kabul edemiyorsunuz.(Sürekli yapıyorsunuz bir adet hatanızı bile kabul etseniz belki diğerlerini de yapmamaya BAŞLARSINIZ (İMKANSIZ) ) Bundan sonra İkv oyununa verdiğim değer '' 0 '' dır . Böyle bir '' etkinlik '' yapıyordunuz , başta herkesi heyecanlandırdınız. YAPMASAYDINIZ ! Biz de boşuna böyle heyecanlanmasaydık !!!!. Yaptığınız işi hiç de güzel yapamıyorsunuz , o koltukta oturacak başka kişilerin haklarını yiyorsunuz. BU KADAR AÇIK KONUŞUYORUM SİZLERE.
Arkadaşında dediği gibi BAŞARISIZLIKLARINIIN DEVAMINI DİLERİZ.''
BİZİ YÖNLENDİRDİKLERİ SAYFADAN BURAYA GELDİM. O SAYFAYA YAPTIĞIM YORUMUMU AYNEN TEKRAR YAZIYOR, VE SONUNA KADAR ARKASINDA DURDUĞUMUDA SÖYLEMEK İSTİYORUM.
''EK: Allah belanızı versin demekten başka söyleyecek söz de bulamıyorum.''
Arkasında durduğum yorumum ;
''Yazık , gerçekten bütün emeklerimize ve çabalarımıza yazık.
Anlayamadığım bir nokta var . Bu sözde '' YANLIŞ ANLAŞILMA '' neden biz oyunculara yüklendi. ? Kusura bakmasın yönetim HAKSIZ OLAN SENSİN.
Böyle bir ''dalkavukluğu'' ancak bizim yöneticilerimiz yapardı. KUSURA BAKMASINLAR.
ee peki madem biz yanlış anladık diyelim ? Neden başta 2 e-pin olan sayıyı 1 e düşürdünüz. ? Böyle bir iletiye ben direkt her oyuncuya 1 e - pin verilecek şeklinde yorumlarım ? Madem her sunucudan SADECE 3 oyuncuya böyle birşey verecek böyle bir yön değiştirme yaparak ş... yapacaktınız neden 2 e pin olan sayıyı düşürürken ( etkinliğin başlarındaydık o zamanlar) sadece 3 kişiye verileceğini söylemediniz ? Kuyruğunuz sıkıştı ondan değil mi ? Başta sizinde ayarlamaya çalıştığınız her oyuncuyaydı değil mi ? Pekii neden bu suçu bize yüklediniz? Hatanızı neden kabul edemiyorsunuz.(Sürekli yapıyorsunuz bir adet hatanızı bile kabul etseniz belki diğerlerini de yapmamaya BAŞLARSINIZ (İMKANSIZ) ) Bundan sonra İkv oyununa verdiğim değer '' 0 '' dır . Böyle bir '' etkinlik '' yapıyordunuz , başta herkesi heyecanlandırdınız. YAPMASAYDINIZ ! Biz de boşuna böyle heyecanlanmasaydık !!!!. Yaptığınız işi hiç de güzel yapamıyorsunuz , o koltukta oturacak başka kişilerin haklarını yiyorsunuz. BU KADAR AÇIK KONUŞUYORUM SİZLERE.
Arkadaşında dediği gibi BAŞARISIZLIKLARINIIN DEVAMINI DİLERİZ.''
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Lonca: Lodos Muhafızları
İyi fikir bencedeoverking yazdı:hemen kullanın kaybolur felandasurmenajjj yazdı:Not:YÖNETİM VERDİĞİNİZ İKSİRLERİ GERİ ALMAYI UNUTMAYIN![]()
)
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
Bu iş 1 kişinin 10 kişinin 100 kişinin hatası olup olmaması beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor.. Şuanda bu işten tüm oyuncuların gözünde YÖNETİMDEN HERKES suçludur...
"Bu hata benimdir" diyen sayın Lathander o yazıyı 6 gün boyuncu hiç bir GM,DEV,FORUM YETKİLİSİ vs. hiç kimse okumadımıda düzeltilmedi adım gibi eminim herkes okumuştur onu şimdi yanlış yazılmısım gibi bahaneler uydurmayın ve bu kararı da kutu satışların olumsuz etkileneceginden dolayı %100 tüm ikv yönetimi aldı. Ve o ilk açıklamadan da herkesin haberi vardı.. Çünkü yapılan açıklamayı 6 gün boyunca hiç bir yetkili okumuyacak ve hatayı görmeyecek çocuk kandırıyorsunuz siz herhalde..
"Bu hata benimdir" diyen sayın Lathander o yazıyı 6 gün boyuncu hiç bir GM,DEV,FORUM YETKİLİSİ vs. hiç kimse okumadımıda düzeltilmedi adım gibi eminim herkes okumuştur onu şimdi yanlış yazılmısım gibi bahaneler uydurmayın ve bu kararı da kutu satışların olumsuz etkileneceginden dolayı %100 tüm ikv yönetimi aldı. Ve o ilk açıklamadan da herkesin haberi vardı.. Çünkü yapılan açıklamayı 6 gün boyunca hiç bir yetkili okumuyacak ve hatayı görmeyecek çocuk kandırıyorsunuz siz herhalde..
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Doğru söze ne keza ?bluewolf45 yazdı:Bu iş 1 kişinin 10 kişinin 100 kişinin hatası olup olmaması beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor.. Şuanda bu işten tüm oyuncuların gözünde YÖNETİMDEN HERKES suçludur...
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.