Yönetime diyeceğim tek şey:ŞAKAMI YAPIYORSUNUZ
Hiç komik değil onu belirteyim
Kabullenemiyorum :(
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Kabullenemiyorum :(
ABİ BU NASIL BİR MANTIK HATASI YA VALLAHA ORADA BEN OLSAM DAHA İYİ YÖNETİRDİRDİM.YAPTIK BİR HATA ÖZÜR DİLERİZ OLMAZ Kİ BÖYLE YA.BİZ OLMASAK BU İKV DİYE BİRŞEY KALMAZ BUNLAR OYUNCULARLA KAFA YAPIYORLAR BIRAKIN GİDİN İŞİNİZE YA YÖNETİCİLİK NEYİNİZE...SERT KONUSUYORUM AMA SİZDENDE BİR ÇABA GÖREMİYORUM KUSURA BAKMAYIN HER TARZI KONUŞMASINI BİLİRİZ YANİ...VALLA BİR HEYECANLA GİRMİŞTİM.KONUYA E - PİNLERİ NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ DİYE ŞOK ! HAY BÜYÜK SAVAŞINIZA KEŞKE HİÇ ÇIKMASAYDI BU İSİM DEĞİŞTİRME İŞİ OYUNUN DENGESİ BOZULDU YANİ...
EXCELLENCE
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bir allahın kuluda çıkmadıki şu şu hatalarımızdan dolayı özür diliyoruz diye HELAL OLSUN
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
Lan çok fena konuşucam ama şimdi bi lale çıkıp banlıcak ondan susuyorum...
Lan ben sırf şu etkinliğe katılayım diye kaç tane universite açıkögretim derslerine gitmedim kaç dersten geri kaldım sırf şu lanet olasıca oyuna gireyim diye... Yazıklar olsun be size verdiğimiz para, harcadığımız emek, geçirdiğimiz zaman çıksın sizden....
Lan ben sırf şu etkinliğe katılayım diye kaç tane universite açıkögretim derslerine gitmedim kaç dersten geri kaldım sırf şu lanet olasıca oyuna gireyim diye... Yazıklar olsun be size verdiğimiz para, harcadığımız emek, geçirdiğimiz zaman çıksın sizden....
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
- Excellence
- Teşkilat Neferi

Bende kendimi zor tutuyorum ama biz yinede seviyemizi bozmıyalım arkadaşlar...
EXCELLENCE
- Excellence
- Teşkilat Neferi

Ya şu 1 isim değiştirme hakkını verseler tamam hiçbir tepki kalmazda onu bile yapmıyorlar arkadaş.Nedir bu e - pinlerin maliyeti.Her ay düzenli plus alıyorum.Rahat çıkmaz mı parası yaw.29 tl diyorsun.Tamam plusa veriyoruz zaten biz toplam 200 milyonu geçik para verdim ben bu oyuna plus için hiç mi hatrı yok onların be madem bu isim değişikliği hiç çıkarmasaydınız yada böyle kabul edilemez hatalar yapmasaydınız arkadaş ya...
EXCELLENCE