Kardeş çarlarımın ismi Xeda(büyücü)-49 lwl Cobkanxquardian(şifacı)-49 lwl loncaya katılmak çok istiyom yararlı olacagımdan eminim yinede siz bilirsiniz katılma amacım birlik ve toplumdur ...!!!SAYGILARIMLa
Merhabalar,
Öncelikle şundan bahsedeyim internet sitemizden ardı ardına yaptığınız başvuruları şahsen ben okudum gelen bütün başvuruları okuyorum ve sizlere 2 e-posta olarak cevap veriyoruz ... Birincisi Lonca Alım Başvurunuzun ulaştığı ve değerlendirilmeye alındığı bilgisidir bu sayede gönderdiğiniz başvurunun okunduğunu ve başarıyla gerçekleştiğinize emin olabilirsiniz , ikinci gönderdiğim e-postada ise alımınızın gerçekleşip gerçekleşmediği bilgisi yer alır buda lonca ile olan başvurunuzun neticesidir...
NOT : Lütfen forumumuzda Başvuru yaparken yazdığınız e-postalarınızı kontrol ediniz . Sizlere başvuru yaparken yazmanızı istediğimiz e-posta adresiniz aracılığı ile yanıt verilmektedir ve yapmış olduğunuz başvuruların sonucu veya başvuru yapıp yapmadığınız Lonca gizlilik ilkelerimiz ve prensiplerimiz gereğince asla foruma taşınamaz ...
Anlayışınız ve Hoşgörünüz için Şimdiden Teşekkür Ederiz...
Açıklamanız İÇin TşkLer...bi sorum daha olcak:bu alımlar oy birligi demişsiniz bu oyları yetkililer arasındamı yapıyorsunuz...Sizleri yordugum İçin K.b
mamaklar071995 yazdı:Açıklamanız İÇin TşkLer...bi sorum daha olcak:bu alımlar oy birligi demişsiniz bu oyları yetkililer arasındamı yapıyorsunuz...Sizleri yordugum İçin K.b
mamaklar071995 yazdı:TşkleRR.çok açıklayıcı oldu. şu an loncaya alımam için başka bi yol yok mu yoksa sizi yakamoz loncası olarak başarılar dilerim...Saygılarımla...
İyi dileklerin için Teşekkür Ederim ... Yardımcı olabildiysek Ne Mutlu Bizlere ... Evet alım için tek yol :arrow: www.yakamozloncasi.com :lol:
kalenderoglu yazdı:erenim bi ara eraya pes oynamayı öğret
Hadı len balık senı hehe balık balık attın gollerı
yınede senı gordugume cok sewındım ozgurum ıns bı dakıne hep beraber bulusuruz senı kocaman opuyorum
Bana BAk 90+2 Sen Hala Konuşuyormusun Pes 10 da değil 11 de görüşelim )
TooNYuKuK
Len ben PES 10 - 11 bilmem bak ben lisedeyken Wining Eleven vardı onu dehşet oynarım ama gelin ondan beni yenin bakem alırım anahtarlarınızı :lol:
Eren o oyun piyasadan kalktı len M.Ö Oynanan Oyunlarla Gelme Bize Yakında Gelin Mario Falan Kapışalım Deme ))
Karşıma Pes 2011 Çocuk Oyunu Demeyen Biri Gelsin )
Slmlar yakamoz ailesi..iyi kötü gunlermz gecti herkesn hakknı helal etmesni istiyorum.oyunu ve loncayı bırakıyorum.carlardaki kişi ben olmıcam.. artk kim olur onuda bilmiyorum.basarılarınızn devamını dilerm.. hersey gönlunuzce olsun iyi forumlar.