Süpürme saldırısı
Re: Süpürme saldırısı
Çok mu akıllısınız siz Savaşçı Tarshass item düşürebilirmi D sadece Takı D
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
aloooo büyü hasarı ateş demioz gardaşşş :mrgreen: hasar ateş yani büyük sahra :mrgreen:9zaza yazdı:Çok mu akıllısınız siz Savaşçı Tarshass item düşürebilirmi D sadece Takı D
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
konu corrba oldu km ne dedini bilmio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:13misafir yazdı:aloooo büyü hasarı ateş demioz gardaşşş :mrgreen: hasar ateş yani büyük sahra :mrgreen:9zaza yazdı:Çok mu akıllısınız siz Savaşçı Tarshass item düşürebilirmi D sadece Takı D
ayrıca bana erkek savascı tarshass pant düştü :mrgreen: :mrgreen:

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
buyur ? :mrgreen: :mrgreen:goksenin yazdı:konu corrba oldu km ne dedini bilmio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:13misafir yazdı:aloooo büyü hasarı ateş demioz gardaşşş :mrgreen: hasar ateş yani büyük sahra :mrgreen:9zaza yazdı:Çok mu akıllısınız siz Savaşçı Tarshass item düşürebilirmi D sadece Takı D
ayrıca bana erkek savascı tarshass pant düştü :mrgreen: :mrgreen:
çakma misafir hesabıyımdır
Arkadaşlar süpürmeye vericekmiyiz ?
tank savaşçıların işine yarıyor bir kerede bir çok slotu üstüne çekebiliyor çünkü
tank savaşçıların işine yarıyor bir kerede bir çok slotu üstüne çekebiliyor çünkü

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
1800 bile vurması gayet güzel neden dersen 1800 cevresindekilere işliyor aynı anda 4 yaratıga o kadar vursa bile güzel birşey sonucta... Hem ben hiç 400 500 vurmadım demekki ezik olan biri 400 500 vurur ilk geldiği zaman bile hasarı az olmasına ragmen o kadar hiç görmedim...mitmet yazdı:Süpürmenin az vurduğunu bilmiyorsun herhalde. 40 seviyedeki savaşçım 2000 vuruyordu normal ama süpürme ile 400-500 vuruyor. Ve 44 seviyede 1800 vurup övünüyorsan yazık...utku yazdı:fenomen yazdı:ben 44 luk carda verdım cok guzel ve etkılı yetenek olmus yakın menzılde kılere supurme atıyorum hedef secmeden vuruyor
1000 cıvarı vuruyor genelde
benim normalvuruşum 1800 lerde 44 lwlm