BELKİ SİZİNDE BAŞINIZA GELMİŞ OLABİLİR !!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
BELKİ SİZİNDE BAŞINIZA GELMİŞ OLABİLİR !!
:evil: S.A Arkadaslar ttnet tek sifre yüzünden oyuna giremedim daha snora ttnet oyuna girip ADLS bilgilerimide doldurdum girdi ama karakterim yoktu bütün sunuculara baktım bütün karakterlerim silinmişti
bunun sebebi ne olabilir acaba
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BELKİ SİZİNDE BAŞINIZA GELMİŞ OLABİLİR !!
destek'e başvurdnmu .
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Bloodxmoney yazdı::evil: S.A Arkadaslar ttnet tek sifre yüzünden oyuna giremedim daha snora ttnet oyuna girip ADLS bilgilerimide doldurdum girdi ama karakterim yoktu bütün sunuculara baktım bütün karakterlerim silinmiştibunun sebebi ne olabilir acaba
ADSL bilgilerini doldurdum demişsin. Bu 'doldurma' işlemini yaparken mail adresini değiştirmiş olabilir misin? Bu gibi durumda karakterlerin silinmiyor ama giriş yapamıyorsun. Destek Ekibine konuyu güzel bir dille açıklarsan yardımcı olacaklardır.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
-
- Acemi Savaşçı
evet değiştirdim acaba sorun omu ? 
Evet şu an senin sorunun o. Senin bütün hesapların eski mail adresinde kaldı. Bizim bir arkadaşımızında başına gelmişti aynı durum. Desteğe mesajını ilet yeni mail adresine geçiş yaptığının bilgisini ver. Ben olayı yaşayan arkadaşı da bu sayfaya yönlendiririm. O size daha çok yardımda bulunabilir.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
-
- Acemi Savaşçı
Çok tesekkür ederim ilgilenen arkadaslara