memet eger bu şahıs loncaya alırsan ben loncadan çıkarım gelip kafa tutuyor çocuk ne günlere kaldık arkadaş adam diyor o kankam bu kankam adam ol haddini bil falan filan eğer onu alırsan loncaya beni unut... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ömer böyle konuları özelden sor guncel uye lıstesınde adı yazanlar loncada gerısı loncada degıl cıkan ları gerı almam ıcın bana öle bişi yapmaları lazımki vay be hakediyor geri dönmeyi derim alırım hak etmeyeni almayız.
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzre karakterlerim çalınınca oyunu bırakmıştım sonra tekrardan TSK loncasıyla tekrardan başladım oyuna...Aslında ben sanmıştım ki oyunda herşey çıkar değil birazda olsa kardeşlik,dostluk kalmıştır ama herşey bazen istediğimiz gibi olmuyor neyse yapacak bişey yok.Hepiniz hakkınızı helal edin benden yana herkese helal olsun.Birini üzdüysem ,kırdıysam veya canını yaktıysam özür dilerim.Selametle Allah'a emnat olun.