40 lwl ezık bir charım var
nickini değiştirdikten sonra oyuna dönecem
Murat saat 17:00'da Kadim var haberin olsun. Topal'da toplanıyoruz.cCcmuratcCc yazdı:En karlı sığınağımdı item mitem yoktu ma 8 tane malzeme düştü...Bu arada nerde Kurtx'in yardıma ihtiyacı var elimden geleni ardıma koymam o iş olsun die REİS'İmin hatrı yeter...sercanın dediği gibi eğer REİS'in yokluğunluğundan faydalanıp değişik işler yapmaya çalışan kişiler ayrılsınlar loncadan DOSTLARINIZ YETER...Rescuer yazdı:Taşkın, Oğuz, Yasin, Murat (Börteçine Loncası), Sedat (Xtades) ve ben bu akşam yapmış olduğumuz Sığınaklar bölgesi baskınında Motorin ve Kenan kesmiş bulunmaktayız.
Herkesin ellerine sağlık. Etkinlikler gerek Kadim Hidra gerek Grup Bölgeleri yönünden devam edecektir.
Loncadaşlarıma duyurulur.
Benim açımdan sonuç:
Kıyamet Alevi Kolye, Madalya - Kenan
Madalya - Motorin
Eşya ve iksir düşüren arkadaşlarımın eşyaları, madalya düşürenlerin madalyaları hayırlı olsun(şu an iş görmese de madalyalar ilerisi için gerekli, üzülmeye gerek yok o yüzden).
Son olarak bir, iki görüntü...
Herkese hayırlı akşamlar...
Sypratan yazdı:Yasin kanka
40 lwl ezık bir charım var![]()
nickini değiştirdikten sonra oyuna dönecem![]()
Abla görevi olan charınla gel istersen, faydan dokunur elbette ama dengeleriz bi türlü. İhtiyacın varsa şu sıralar pençeye gir görevi olan karakterine, 17:00'da Topal'dayız.Kurtlarxkadriye yazdı:bugün oyunda olmaya çalışacağım... umarım bi aksilik olmaz şifam yada büyücümle bende size destek olurum...
kadım görevi olan yan çarlarım var ama yapmıyacağım... eminim büyücüm yada şifacım sizin görevinizin olmasına daha faydalı olacak....
Sypratan yazdı:büyücü kanka sende bana uygun item vardır![]()
Bu arada sinir oldum
her karakter 1 kere kazanabiliyormuş isim değiştirme e-pini
17deymiş :? ama ben o saatte çalışıyor oluyorum :? :? saat 18:30 gibi oyunda olucam inşallah... oyunda tekrar konuşurus arkadaşlar...Sariyerli yazdı:kadim hidra kaçta yapılıcak bende damlayacağım inşallah
mayred yazdı:sa savası kazanmanıza cok sevindim kuzenmi(kurtlarxkelebegi) de almıssınız sevinçli bi sekilde msj attı saolsunkuzenmin her hangi bi yanlısı olursa af ola=)) loncanın ufaklıgı bu arada KURTLARXRDERYA CARINI SİLDİM...KADİM GÖREVİNİZ varmıs yardıma gelirm isterseniz simdilik kendinize iyi bakın bu arada MURAT'a 2 adet mektp yazdım bazı seylere üzülcek bazı sylere sevincek ama hepinizin slmınıda söledim simdilik kib oyuna girdiğimde genellikle deryam carında oluyorum kib iyi eglenceler...