EM 4 MÜTHİŞ FOTO ;)
Re: EM 4 MÜTHİŞ FOTO ;)
olm bn eskiden muhafızlara tek gömüodum la sonra gmler banladı .
Düşmanınızın dahi bir insan olduğunu unutmayınız.
Bravo tarihi bi konuyu aydınlattın şovunla.. :roll:
Bu arada bakıyorum da müthiş foto yazmışım arz sancağında foto almak zor sanıyormuşum demek ki..
Bu arada bakıyorum da müthiş foto yazmışım arz sancağında foto almak zor sanıyormuşum demek ki..
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- marazizmir
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Böle saçma konuları açıp elinize ne geçiyor anlamıyorum ama yinede tbrkler .Ayrıca tartışma çıkarıcak bi konu Kilit ! :!:
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!
Kardeşim şimdi tartışmayı çıkarırsam göreceksin çok önceden açtığım bir konu ilk defa em yaptık hepimiz ve em4 neredeyse hiç olmuyordu kuklacıda konuyu açayım demiştim zamanında illa ki post mu kasacaksın ne kadar geri kafalısınız ya..
Pırasasapı (32)
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Biraz Saçma Olmuş.Biz Teşkilatta Handanın Yanında Çektiğimiz Fotoğraflara En Müthiş Diyemiyoruz.Sen 3 Muhafız Kesip Bayrağın Yanına Çıkmışsın Müthiş Diyorsun.
Bir de EM De...

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
Laf edicem forumu sık kullanıyorum ceza yemek istemiyorum. :roll:
Ne kadar kıtsınız ya anladık eskiden ilk heyecanla açmışım hala özürlü gibi sayıklıyosunuz. En müthiş diye birşey demedim eskiden çekilmez sanıyordum senin ne mal olduğun belli Fatih.
Ne kadar kıtsınız ya anladık eskiden ilk heyecanla açmışım hala özürlü gibi sayıklıyosunuz. En müthiş diye birşey demedim eskiden çekilmez sanıyordum senin ne mal olduğun belli Fatih.
Pırasasapı (32)
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
İyi Dikkat Et O zaman Facende Ekli Olan Fatih Araboğlu Benim..!ozaerden yazdı:Laf edicem forumu sık kullanıyorum ceza yemek istemiyorum. :roll:

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Forum Kuralları Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>