Bir Düşünce
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bir Düşünce
takva arkadaşımız yanlış anlamış konuyu
) 2 karakter oyunda olsun demiyor ki adam karakter değiştir ne demek ?? birinden çıkıp diğerine girmek demek. bi hamlede karakter değiştirebilmek demek şuanda ne yapıyoruz ? oyundan çıkıyoruz tekrar şifre id yazıyoruz öyle giriyoruz. arkadaşın dediğini anlamadan yorum yapmışsın hayal gücün de bayağı genişmiş şifacıya geççip savaşçına can basacaksın diyorsun ya şifacına geçince savaşçın zaten oyunda olmayacak olmayan savaşçıya nasıl can basacaksın ?

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
öneriyi ben yanlış sundum o doğru anladı aslında ben yanlış sundum
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Adam hala kendini savunuyor bu arada ikv nin hangi oyundan taklit altığını söyleyeyimÖncelikle Bir yorum yazarken bildiklerin söylenir bilmediklerin değil.
Eğer varsa bir konu hakkında görüşün açıklarsın
Kimse sana kendi görüşünü belirttin diye hakaret edemez.Saçma,oku anla sonra vs.
Varsa yanlış bulduğun bir bölüm kardeşim o şu şekilde olur yanlış anlamışsın denir düzeltilir.
Ben ""Öncelikle güzel bir düşünce beyanda bulunmuşsun.Fakat avantajları olduğu gibi Dezavantajlarıda olacaktır""
Demişim
Sen ""iyice oku anla ondan sonra yorum yap lütfen sana cevap yazarken kelime aradım resmen o kadar saçma şeyler söylüyorsun ki ""
Demişsin.
Şimdi Benim kullanmış olduğum cümle yanlış olsa dahi verilicek cevap bumudur ?
Bakınız: Dezavantajları >6.Madde
6-Karakterler Arası Geçiş yapmak özelliklede bir menüden geçiş yapmak Çok Ağır ve Geniş bir iş Haliyle Oyundaki Lag oranı ve şuan kullandıklarımız bilgisayarlar buna uygun olmayabilir.
Şuan bile 20 kişilik toplulukta oyun kasıyor diyenler var.Böyle bir uygulama gelirse laglar sence fazla olmazmı ?
Bakınız : Dezavantajları >3.Madde
3-Herhangi Bir etkinlikte birden fazla karakterini oraya getirme Örn/ İsmetbey Kesiminde Ölen karakterinden cıkıp diğer karakterine geçmen gibi
Bu madde bu konu hakkında herşeyi açıklamıyormu ?
Ben sadece fikirlerimi söylerim.Kendimce doğrularımı dile getiririm.Bırakalımda bunu İKV DESTEK halletsin varsa bir önerimiz http://www.istanbuloyun.com/support.aspx diyelim o zaman her konuşmada.Fikirlerimizi duymak istemiyorsanız foruma konu açmayın o zaman olurmu ? OLMAZ
İKV oyunu Diğer oyunlardan birşeyler taklit ediyor diyorsun
Hangi oyun ve Hangi bölümü Taklit etmiş öğrenebilirmiyim,Benim bildiğim atlarla gezmiyoruz,ikinci bir çantamız yok, dimi ?
Oyun zaten her yere 16 maden konularak bozulduğunu ifade ediyorsun : Ama zaten oyundaki maden sistemi eskisi gibi hemen hemen aynı maden yenilenme süresi 20 dk bir.
Konuyu Açan birisi olarak Güzel kelimelerle doğruyu bulmak yerine insanı aşağılayıcı kelimeler kullanarak konunun kilitlenmesine ön ayak oluyorsun birnevi .
İyi forumlar
Sert vuruş yeneteği yeraltı bölgesi açılldığından beri zıplayıp vuruyor
aynı vuruş m2 açıldığından beri var acaba m2 İKV derindeki sırdan sonra mı açıldı
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Bu arada dün benim sana söylediğim sözleri bugun sen bana söylüyorsun(nedense) :lol: :lol:
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Neyse fikir güzel bir yanlış anlaşılma söz koonusu. Uzatmaya gerek yok "alınganlığa" hiç gerek yok. Yanlış anlamışım kusura bakma dersin arkadaşımda sert yazdım kususra bakma der kapanır gider. Büyütmeyin bu kadar diyor ,
iyi forumlar diliyorum.
iyi forumlar diliyorum.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Selam
Bakınız:Avantajları>4.madde
4-Eğer İki karakterimizinde açık olduğunu farzedersek
Forum üzerinde kişisel tartışma değil.Bilgi alışverişi sağlanması dileğiyle.
Bakınız:Avantajları>4.madde
4-Eğer İki karakterimizinde açık olduğunu farzedersek
Forum üzerinde kişisel tartışma değil.Bilgi alışverişi sağlanması dileğiyle.
TAKVA tamam uzatma bir daha konuyada yorum yazma ha konumuda kime şikayet edersen et yanlış anladığını hala kabul etmiyorsun
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Sypratan yazdı:öneriyi ben yanlış sundum o doğru anladı aslında ben yanlış sundum
Sen yanlış sunmamışsın kardeşim herkez anladı anlamayanlar düşünsün..
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
karakterden çıkarken zaman kaybetmeyelim diyorum adam bana 2 karakterden bahsediyor bu öneriyi savunuyor ona şaşırıyorum yanlış anladın tamam hala ne savunuyorsun kendini
Alt + f4 ile zaman kaybetmek yerine esc de bir buton olsun dedim
Adam bu konuyu okurken neresinden anladı bilemiyorum GM Taklitçisi
Şimdi bir Yönetici gelir konuyu kilitler hesabı uzaklaştırır
Uzaklaştırsın problem değil
Alt + f4 ile zaman kaybetmek yerine esc de bir buton olsun dedim
Adam bu konuyu okurken neresinden anladı bilemiyorum GM Taklitçisi
Ne kdr yardımcı oldun bilemezsin TAKVA
Şimdi bir Yönetici gelir konuyu kilitler hesabı uzaklaştırır
Uzaklaştırsın problem değil
İki Ters , Bir Düz

RoAnka