Yeter Artık!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Yeter Artık!

Mesaj gönderen apomario »

Karizma satanlar, alanlar, düşük leveller... vb.
Kesildikten sonra "hırsızdır, kp açıdır... vb. " şekilde bölgeye, klana neden yazıyorlar anlamıyorum. Açıklamalarda geçiyor. Fakat hala oyunu anlamayanlar var. Her kestiğim adam bölgeden ".... kp açıdır." "... hırsızdır." vb. şeylerle karşılaşıyorum. Böyle yapanlar öğrensinler artık. Bir klana girmişseniz karşı klandaki oyuncularla savaşmayı kabul etmişsinizdir. İsterseniz karizma alın... İsterseniz görev yapın. Buna bir son verilmesini istiyorum.
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Yeter Artık!

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhaba ;

Evet haklısınız fakat kp kasanlara,düşük levellere müsamma göstermek sizin elinizde olan bir durum.
Ufacık bir toleransta herhangi bir art niyet olmayacağı kanaatindeyim.
Takdir sizin

İyi Forumlar ;
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xARZx »

snn anlattığına göre bence sen aç konuyu açtığın için görmemiş bir aç meteor lodos veya uçak lodos örneğisin ordakiler ya kp açlığı yada etraftaki yerlere salmıyor kişiyi ;)
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

apomario yazdı:Karizma satanlar, alanlar, düşük leveller... vb.
Kesildikten sonra "hırsızdır, kp açıdır... vb. " şekilde bölgeye, klana neden yazıyorlar anlamıyorum. Açıklamalarda geçiyor. Fakat hala oyunu anlamayanlar var. Her kestiğim adam bölgeden ".... kp açıdır." "... hırsızdır." vb. şeylerle karşılaşıyorum. Böyle yapanlar öğrensinler artık. Bir klana girmişseniz karşı klandaki oyuncularla savaşmayı kabul etmişsinizdir. İsterseniz karizma alın... İsterseniz görev yapın. Buna bir son verilmesini istiyorum.

Kesinlikle,sonuna kadar katılıyorum .

"Dalma,karizma alıyorum" ... E benim için mi alıyosun,karşı klansın,benim isteğime kalmış dalıp dalmamak,dalarım ya ben keserim ya o beni keser , ama ne yazık ki dar görüşlü olmaktan vazgeçemiyoruz :)
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM

“Genel Sohbet” sayfasına dön