<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KURT LONCASI

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Sariyerli »

Sypratan yazdı:Hasanın yardımcısı olucağına git kadimin arkasındaki suda boğul :D
sen sus lan :D :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Rescuer yazdı:Taşkın, Oğuz, Yasin, Murat (Börteçine Loncası), Sedat (Xtades) ve ben bu akşam yapmış olduğumuz Sığınaklar bölgesi baskınında Motorin ve Kenan kesmiş bulunmaktayız.
Herkesin ellerine sağlık. Etkinlikler gerek Kadim Hidra gerek Grup Bölgeleri yönünden devam edecektir.
Loncadaşlarıma duyurulur.

Benim açımdan sonuç:
Kıyamet Alevi Kolye, Madalya - Kenan
Madalya - Motorin

Eşya ve iksir düşüren arkadaşlarımın eşyaları, madalya düşürenlerin madalyaları hayırlı olsun(şu an iş görmese de madalyalar ilerisi için gerekli, üzülmeye gerek yok o yüzden :) ).

Son olarak bir, iki görüntü...

Resim
Resim

Herkese hayırlı akşamlar...

hayırlısı olsun bre şopar :D devamını bekleriz :D Lonca hakkında ileri geri konuşanlara en iyi cevabı oyundaki eski başarımızı yakalayarak vereceğiz inşallah :D
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Herkeze Günaydın...

:D

Yeni bir gün...

:arrow: Her başarı ilk başta bir hayaldi. En büyük çınar bir dalda, en güzel kuş bir yumurtada saklıdır. Hayallerde gerçeklerin tohumu ve yumurtasıdır.
:geek: Dale Carnegie :geek:
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sypratan »

yine söylüyorum Yasin benim char senin chardan yakışıklı

Hasan sen hiç konuşma kaç gündür facede yorum yapıyorum siliyorsun

İster arz yapın ister lodos yapın kurt loncasıyla alakası olmadıktan sonra .
Bu konuda daha fazla konuşanın kalbini kırarım
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

BUNDAN SONRA ; Loncada görevi yapılmamış kadim görevlerine gidilmemiş sığınak veya migrata girememiş arkadaş varsa benle ( Kurtlarxmuntazam ) yasine ( resCuer ) ulaşsın elimizden geldiğince destek vereceğiz
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Selam arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı günler.
Loncanızda sevdiğim kardeşlerim olduğundan ve loncanızı kendime yakın bulduğumdan bu yazıyı yazma gereği duydum.Herkes cevap yazabilir herkesle saygı çerçevesi içinde tartışabiliriz.

Arkadaşlar bu loncalara sizlere Murat'dan emanet.Emanete hıyanet sizlere yakışmaz.
Loncadan ayrılmak bazı insanlar oluyor bırakın gitsinler.Sepetiniz çürük elmalardan kurtulsun ki sağlam elmalar çürümesin.
Eğer loncanın zor zamanında loncanız için elinizi taşın altına koymayacaksanız çekin gidin zaten.
Reis yok,diğer arkadaşların özel hayatları yoğun işleri var kimse size yardım etmiyor diye lonca mı bırakılır?
Dediğim gibi bırakacaklar varsa çeksin gitsinler şimdiden ki çürük elmalar sağlamları çürütmesinler..

Sığınaklar ve Migrat konusuna gelince haklı olan arkadaşlar da var diye düşünüyorum.Lonca arkadaşlarınızla birlikle Sığınaklar'a Migrat'a girmek dışında daha önemli ne işiniz olabilir ki ? Lonca üyelerinizin grup bölgelerine girmesine yardımcı olmanız gerek item konusunda yardımcı olmanız gerek.

Bir diğer konu da lonca içi konularınızı foruma yansıtmanız.Her ne olursa olsun ister büyük ister küçük bir konuda özelden msnden facebookdan forum özel mesajdan lonca yetkilisi olan Evladıfatiha'ya başvurmanız gerek.Evladıfatiha'nın da bu ortamı sağlaması gerek herkesten önce ona gidilmesini sağlaması gerekiyor.

Loncanız zor bir dönem geçiriyor önemli olan bu dönemi en sağlıklı şekilde atlatmak.Allah yardımcınız olsun hepinizin işi zor.

Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

desteğin ve önerilerin için sağol Sercan

GodfreyxSpider07 yazdı:Selam arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı günler.
Loncanızda sevdiğim kardeşlerim olduğundan ve loncanızı kendime yakın bulduğumdan bu yazıyı yazma gereği duydum.Herkes cevap yazabilir herkesle saygı çerçevesi içinde tartışabiliriz.

Arkadaşlar bu loncalara sizlere Murat'dan emanet.Emanete hıyanet sizlere yakışmaz.
Loncadan ayrılmak bazı insanlar oluyor bırakın gitsinler.Sepetiniz çürük elmalardan kurtulsun ki sağlam elmalar çürümesin.
Eğer loncanın zor zamanında loncanız için elinizi taşın altına koymayacaksanız çekin gidin zaten.
Reis yok,diğer arkadaşların özel hayatları yoğun işleri var kimse size yardım etmiyor diye lonca mı bırakılır?
Dediğim gibi bırakacaklar varsa çeksin gitsinler şimdiden ki çürük elmalar sağlamları çürütmesinler..

Sığınaklar ve Migrat konusuna gelince haklı olan arkadaşlar da var diye düşünüyorum.Lonca arkadaşlarınızla birlikle Sığınaklar'a Migrat'a girmek dışında daha önemli ne işiniz olabilir ki ? Lonca üyelerinizin grup bölgelerine girmesine yardımcı olmanız gerek item konusunda yardımcı olmanız gerek.

Bir diğer konu da lonca içi konularınızı foruma yansıtmanız.Her ne olursa olsun ister büyük ister küçük bir konuda özelden msnden facebookdan forum özel mesajdan lonca yetkilisi olan Evladıfatiha'ya başvurmanız gerek.Evladıfatiha'nın da bu ortamı sağlaması gerek herkesten önce ona gidilmesini sağlaması gerekiyor.

Loncanız zor bir dönem geçiriyor önemli olan bu dönemi en sağlıklı şekilde atlatmak.Allah yardımcınız olsun hepinizin işi zor.

Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

Sariyerli yazdı:
Rescuer yazdı:Taşkın, Oğuz, Yasin, Murat (Börteçine Loncası), Sedat (Xtades) ve ben bu akşam yapmış olduğumuz Sığınaklar bölgesi baskınında Motorin ve Kenan kesmiş bulunmaktayız.
Herkesin ellerine sağlık. Etkinlikler gerek Kadim Hidra gerek Grup Bölgeleri yönünden devam edecektir.

Benim açımdan sonuç:
Madalya - Motorin

Eşya ve iksir düşüren arkadaşlarımın eşyaları, madalya düşürenlerin madalyaları hayırlı olsun(şu an iş görmese de madalyalar ilerisi için gerekli, üzülmeye gerek yok o yüzden :) ).

Resim
Resim

hayırlısı olsun bre şopar :D devamını bekleriz :D Lonca hakkında ileri geri konuşanlara en iyi cevabı oyundaki eski başarımızı yakalayarak vereceğiz inşallah :D
:D Vereceğiz kanka vereceğiz :) Bugün de Migrat ve Kadim Hidra etkinliğimiz olacak :) Kadim Hidra, Godfreyler ile beraber olacak :) Görevi olan 9 tane Kurt arkadaş lazım. Şu an 6 kontenjan kaldı :) Dileyen özel mesaj atabilir. Adaş seni direk yazarsam 5 kontenjan kalır, Kurtlarxfearx'in şifasını yazarsam 4 kişi kalır, Murat(Pegasus) gelirse 3 kişi kalır, böyle böyle gider yani :) Ama bu akşam olacak ! Allah izin ederse tamamdır.
GodfreyxSpider07 yazdı:Selam arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı günler.

Hassasiyetin ve samimiyetin için teşekkür ederiz Sercan :)
Sypratan yazdı:yine söylüyorum Yasin benim char senin chardan yakışıklı

Hasan sen hiç konuşma kaç gündür facede yorum yapıyorum siliyorsun

İster arz yapın ister lodos yapın kurt loncasıyla alakası olmadıktan sonra .
Bu konuda daha fazla konuşanın kalbini kırarım
La Ogün :D Arz olsana sen kanka :) Ben Arz takılıcam bundan sonra :) İlerde Lodoslar için bi char kasarım belki ama dün akşamdan itibaren Arz'ım :) Gel ben sana KP kasma parası vercem söz :)
Kurtlarxkadriye yazdı:Herkeze Günaydın...

:D

Yeni bir gün...

:arrow: Her başarı ilk başta bir hayaldi. En büyük çınar bir dalda, en güzel kuş bir yumurtada saklıdır. Hayallerde gerçeklerin tohumu ve yumurtasıdır.
:geek: Dale Carnegie :geek:
Günaydın sana da ablacım :) Hayırlı günler...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen cCcmuratcCc »

Benim açımdan sonuç:
Madalya - Motorin

Resim
Resim

En karlı sığınağımdı item mitem yoktu ma 8 tane malzeme düştü...Bu arada nerde Kurtx'in yardıma ihtiyacı var elimden geleni ardıma koymam o iş olsun die REİS'İmin hatrı yeter...sercanın dediği gibi eğer REİS'in yokluğunluğundan faydalanıp değişik işler yapmaya çalışan kişiler ayrılsınlar loncadan DOSTLARINIZ YETER...
Resim
ResimPeGaSuSResim
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

bugün oyunda olmaya çalışacağım... umarım bi aksilik olmaz şifam yada büyücümle bende size destek olurum...

kadım görevi olan yan çarlarım var ama yapmıyacağım... eminim büyücüm yada şifacım sizin görevinizin olmasına daha faydalı olacak....
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)

“Lonca İletişim” sayfasına dön