beyler ben strongxşifa strongxblueman lueman 40lwldi kasıyordum geldi karaskorsanxsakal mmı deişik bi ismi olan 40 lwl birisi kesti beni bende dedimki 40 lwlimle geliyim 40a 40 çarıan ws o da kbl etti mağarada beklicem dedi.
bnm pc. yavaş yani çıkınca donuyor 1-2 dk kendine gelemiyor bide wc ye gittim oyuna bi girdim yok ben ws gelmemeişim ezikmişim filan bana iftira atıyo ezo filan diyor.
baktım ki o arkası yemeyince 46 lwliyle gelmiş bnm 40 lwlle çarına atacak aklı sıra ahaha.
özetle 40 lwllerle çarına atıcaktık ben girene gitmiş 46yla gelmiş benim çara ezo filan diyor eziklik kimin siz düşünün.
Emiroğlu'nun bana attığı iftiralara inanmayın
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Re: Emiroğlu'nun bana attığı iftiralara inanmayın
eziklik falan deil snn yapdığın kendini küçük düşürmek konuyu açman bile saçma bunu herkesin bilmesine gerek yok vede bizi alakadar etmez vay anasını ilk kez bu kadar uzun yorum yapdım xDStrongxsifa yazdı:beyler ben strongxşifa strongxblueman lueman 40lwldi kasıyordum geldi karaskorsanxsakal mmı deişik bi ismi olan 40 lwl birisi kesti beni bende dedimki 40 lwlimle geliyim 40a 40 çarıan ws o da kbl etti mağarada beklicem dedi.
bnm pc. yavaş yani çıkınca donuyor 1-2 dk kendine gelemiyor bide wc ye gittim oyuna bi girdim yok ben ws gelmemeişim ezikmişim filan bana iftira atıyo ezo filan diyor.
baktım ki o arkası yemeyince 46 lwliyle gelmiş bnm 40 lwlle çarına atacak aklı sıra ahaha.
özetle 40 lwllerle çarına atıcaktık ben girene gitmiş 46yla gelmiş benim çara ezo filan diyor eziklik kimin siz düşünün.

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
kardeşim o tip ezikler karşısındaki savunmasız ve oyunda değilken iftira atar ve biz girdiğimizde insanlar ön yargılı davranır bunu engellemekti amacım..
küçüksün kalbini kırmak istemiyorum ama milletin işi gücü yokda senimi konuşcak 1-2 gün sonra unutulur gider merak etme tartışma ortamı yaratma kindar gene kitler falan xDStrongxsifa yazdı:kardeşim o tip ezikler karşısındaki savunmasız ve oyunda değilken iftira atar ve biz girdiğimizde insanlar ön yargılı davranır bunu engellemekti amacım..

- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Merhaba;
Strongxşifa bundan bizene.Gerçekten çok saçmalamaya başladın.Her yorumuna,konuna bakıyorumda bir tane adam akıllı mesajın yok kusura bakma.Lütfen bu tavırlarını değiştir.Oyun içinde ne olduysa herşeyi foruma taşıyorsun.Kendini bu kadarda küçük düşürme.Benden sana tavsiyeydi bu.
Strongxşifa bundan bizene.Gerçekten çok saçmalamaya başladın.Her yorumuna,konuna bakıyorumda bir tane adam akıllı mesajın yok kusura bakma.Lütfen bu tavırlarını değiştir.Oyun içinde ne olduysa herşeyi foruma taşıyorsun.Kendini bu kadarda küçük düşürme.Benden sana tavsiyeydi bu.
EXCELLENCE
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
tamam..Excellence yazdı:Merhaba;
inananlar değilde inanmayanlr umrunda olsun bence asılsız iftiralara inanları takmaya değmez
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Uygunsuz içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
Allah aşkına ya mart kedisi ne:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!