Kafayı yiicem lütfen buna bi çare

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
swerdert
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Kafayı yiicem lütfen buna bi çare

Mesaj gönderen swerdert »

Arkadaşlar eminönünde ve meteorda çok düşük lvl lağım fareleri yeşil örümcek gibi işe yaramayan ama geçiş noktaları üzerinde bulunan hayvanlar eskiden saldırı puanları bizim savunma puanımızdan çok düşük olduğu için vuramıyorlardı bize... ama artık vurup durdurabiliyorlar.... hatta baş dönderebiliyorlar... ve buda beni delirtiyor.... bize werdiğiniz sert vuruş ağır vuruşu hayvanlaradamı verdiniz :) ufacık hayvanları kesmek zorundamıyız :x hem belki milletin görevi var onlar kesecek bunlar neden bize vurabiliyor :x lütfen buna bi çare bulun adam gibi gezemiyosun iki adım atıyosun tak bi bakıyosun baş dönmesi :x hemde yeşil örümcekten sırf onlar için 1 puan çembere wermiştim bi kere:D

lütfen bi çare!...

Abdullah/Ellectropower
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: LoNCa RıHTıM

Re: Kafayı yiicem lütfen buna bi çare

Mesaj gönderen sokaktakiadam »

swerdert yazdı:Arkadaşlar eminönünde ve meteorda çok düşük lvl lağım fareleri yeşil örümcek gibi işe yaramayan ama geçiş noktaları üzerinde bulunan hayvanlar eskiden saldırı puanları bizim savunma puanımızdan çok düşük olduğu için vuramıyorlardı bize... ama artık vurup durdurabiliyorlar.... hatta baş dönderebiliyorlar... ve buda beni delirtiyor.... bize werdiğiniz sert vuruş ağır vuruşu hayvanlaradamı verdiniz :) ufacık hayvanları kesmek zorundamıyız :x hem belki milletin görevi var onlar kesecek bunlar neden bize vurabiliyor :x lütfen buna bi çare bulun adam gibi gezemiyosun iki adım atıyosun tak bi bakıyosun baş dönmesi :x hemde yeşil örümcekten sırf onlar için 1 puan çembere wermiştim bi kere:D

lütfen bi çare!...

Abdullah/Ellectropower

Gülsemmi Ağlasammı:)
Oyunun Okadar SOrunu Durmuşken Dikkatinizi Böyle Bişeyin Çekmesi ve Bunu Forumda Paylaşmanıza Şaşırdım:):)
5 level yeşil örümcek size vursa ne olur vurmasa ne olur:)
neyse sbah sabah iyi güldüm ama:)) iyi forumlar
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Kafayı yiicem lütfen buna bi çare

Mesaj gönderen Vandervaart »

Demekki seni açıkta bi yerde İri Kertenkele yakalasa dünyanı tersine çevircek =)

“Genel Sohbet” sayfasına dön