ZamanxHEMŞİRESİ ÖZÜR DİLERİM....
ZamanxHEMŞİRESİ ÖZÜR DİLERİM....
ZamanxHEMŞİRESİ zamanxteam olarak çarını benim yüzümden silinmiştir malesef bilmeden ama gerçek olan boş bogazlıgım yüzünden bana göre normal ama karşımdaki kişinin duygularını anlamadan zamanxhemşiresi sahibi çarını silmiştir ve ZamanxSEKOOO olarak onu tekrar karakterini geri alıp geneden bizle olmasını istiyorum ve gerçekten seni kırdıysam özür diliorum kusura bakma sana söledigim laflardan ötürü çok özür diliorum bu bana göre çok normaldi ama gerçekten agır laflar sölemişim ve yeni farkına vardım ...
ops:
ops:
ops:
ops:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Re: ZamanxHEMŞİRESİ ÖZÜR DİLERİM....
ARKADAŞ PİŞMAN AFFET :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Serkan ayıp etmişsin Merve abla kırılıcak en son kişiydi çok iyi bir ablamızdı
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Her işte bir hayır vardır serkan sende bozma moralini herşey düzelir elbet . . .

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN