bende ecel getiren yapmak istiyorum

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XXCOMANDOOXXX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

bende ecel getiren yapmak istiyorum

Mesaj gönderen XXCOMANDOOXXX »

istanbul kıyamet vaktini yaklaşık 6 senedir oynuyorum ilk beyaz köşkte charım vardı 39 lwl zamanında 39 lwl di calındı ismi bambaonur du
şimdi eminönünde önceden Hambergonur olan şimdi XXCOMANDOOXXX OLaN Hesabımda ecel getiren yapmaya calışıyorum olmuyor liderlik sembolü 1 tane meran mücevheri 2 tane dev komodo dişi 2 tane örümcek gözü 2 tane sibiryalı 2 tane karbon 6 tane geri kalanları alacağımı düşünemiyorum çünkü 1m 900 k kaldı bana yardım edermisiniz lütfen :roll:
[b][i]XXCOMANDOOXXX(49)[/i][/b]
Millitanz(49)
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: bende ecel getiren yapmak istiyorum

Mesaj gönderen Forumkral »

XXCOMANDOOXXX yazdı:istanbul kıyamet vaktini yaklaşık 6 senedir oynuyorum ilk beyaz köşkte charım vardı 39 lwl zamanında 39 lwl di calındı ismi bambaonur du
şimdi eminönünde önceden Hambergonur olan şimdi XXCOMANDOOXXX OLaN Hesabımda ecel getiren yapmaya calışıyorum olmuyor liderlik sembolü 1 tane meran mücevheri 2 tane dev komodo dişi 2 tane örümcek gözü 2 tane sibiryalı 2 tane karbon 6 tane geri kalanları alacağımı düşünemiyorum çünkü 1m 900 k kaldı bana yardım edermisiniz lütfen :roll:
Öncelikle oyun 15 aralık 2006 da açık betaya başladı nasıl 6 yıldır oynuyorsun.Hadi hevesini anladım ama önce bir piyasayı araştırsaydın da üretip üretemeceğine baksaydın ben 4 yıllık oyuncuyum ben dahi üretemiyorum.Sen nasıl üreteceksin?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Bi konuyu anlamadım :D 6 yıldır oynuyosun ve senin oynadığın dönem 39 level vardı gerçekten müthişsin dostum :D :D :D 4 yıllık oyunu 6 yıl yaptın pes :D

Bir konu daha takıldı aklıma 1m 900k diyosun arkadaşım sen bunu ne sandın k = bin olarak geçer bizim oyunda.

Sana tek lafım kumda oyna :)
XXCEZAXX
samert71
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen samert71 »

bebeye bak hele kumda oyna diyo sanane adamın canı nerde isterse orda oynar sana ğiren cıkan ne acaba bebe
Kullanıcı avatarı
XXCOMANDOOXXX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

beyler 29 lwl zamanında da oynadım ama oyna başlaığım zaman yaklaşık 2 hafta sonra oyunda güncellendi 39 lwl oldu ve bişi sölicem oyun 2005 yılında yapıldı şuan 2011 deyiz dimi bunun hesabını yapamıomusunuz bunn hesebanı yapamayan sizsiniz ben değil :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen:

tamam belki 1m 900 k vardır ama şuan full yücelen ve satacağım yücelen 43 lük tek item ceket ve 44 lwl lik yücelen kk var bunları satıcam ve ben sizin bana yardımınz dokunur die dşündüm siz tam tersine bana köstek oldunuz tamm belki oyun tam olarak 6 yıl olmaya bilir ama sizin beni terslemiyeceğinizi düşünüyordum siz tam tersine nerdeyse beni bulup döveceksiniz bu kusurum olduysa affola :(
Millitanz(49)
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Designer »

Forumkral yazdı:
XXCOMANDOOXXX yazdı:istanbul kıyamet vaktini yaklaşık 6 senedir oynuyorum ilk beyaz köşkte charım vardı 39 lwl zamanında 39 lwl di calındı ismi bambaonur du
Öncelikle oyun 15 aralık 2006 da açık betaya başladı nasıl 6 yıldır oynuyorsun.Hadi hevesini anladım ama önce bir piyasayı araştırsaydın da üretip üretemeceğine baksaydın ben 4 yıllık oyuncuyum ben dahi üretemiyorum.Sen nasıl üreteceksin?
Güzel kardeşim 4 senelik oyuncuyum ben üretemezken sen nasıl üretiyorsun demişsin sana katılmıyorum!!!

Ben 1.5 yıllık oyuncuyum ve üretilebilecek tüm şaheserlere sahibim. Asıl karakterlerimde miğrat zırhlarım var. Yani bunun kıdemli olmakla alakası yok. Sende benim yaptığım gibi sabahlara kadar madende yatsaydın ve günde 4-5 kere karizma satsaydın sende eminim benimkinden 10 kat daha iyi karakterler olurdu...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
XXCOMANDOOXXX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Abi ben senin hesablarına hastayım ve biliorum cok mükemmelsin seni seviyorum helal olsun abi sana

bu arada bunu yalakalık olsun die sölemedim abi bana ecel için bi el atarmısn lütfen
Millitanz(49)
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Yorumsuz :!:
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

XXCOMANDOOXXX yazdı:Abi ben senin hesablarına hastayım ve biliorum cok mükemmelsin seni seviyorum helal olsun abi sana

bu arada bunu yalakalık olsun die sölemedim abi bana ecel için bi el atarmısn lütfen
Latif ve isim kodlarına para yatırınca nakit bitti şansına küs 8-)
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xxcezaxx yazdı:Yorumsuz :!: