Kurt Locnası Yeni Ceza Sisteminde eklentilerde bulunduk arkadaşlar Konsey tarafından görüşülmüş ve kabul görüülmüş Ceza Sisteminde Ceza Şekiller Uyarı, Uzaklaştırma ve İhtaç cezalarının yanı sıra materyal ve para cezalarıda verilicek artık Takım Sistemi tam aktif olana kadar cezalar ve ödüller bireysel verilicek savaş takımları ve görev takımı güncel kadrolarıyla göreve başladığında ise ödül ve cezalar takıma kesilicek doğal olarak cezada yada ödlde büyük olucak buda disiplini ön plana çıkartıcak İhanet, Hırsızlık vb. af edilemez suçlar İhraç ile uyarısısz sonuçlanıcak ki öyleydi zaten bunun dışında ki kural ihlalleri ilk olarak maden materyal yada apra cezası olarak kesilicek aynı kural ihlallerinde bu ceza katlanarak artıcak
Örneğin Kurtlarxxxxxx kişi küfür kuralını ihlal etti verilicek olan ceza örneğin 40 masai çayı yada 1 iridyum yada 2 miyon para şeklinde kesilicek ceza kural ihlalini 2. kez yaptığında ceza 2 katına çıkıcak bir sonrakinde 4 katına ama bu böyle katlanarak gitmiycek 3. cezadan sonra ceza uzaklaştırma ve ihraça akdar gidicek ...
Yeni kurallara göre susturulduysan cezai işlem başlatmam gerekli.. itiraz mailine gelicek olan cevabı bana bildirirsen durumu Murat Reisle görüşerek sana bildirmeliyim....
Arkadaşlar Lonca içerisinde SUSTURULAN çarlar Lonca Konseyi tarafından da cezaya çarptırılacaktır. Bu sizi yıldırmak maksatlı değil daha iyi bir ortamda birlikte daha güzel bir oyun için hazırlanmış bir çalışmadır. Alınan karara saygı göstermenizi ve insanlarla daha iyi diyaloglar içerisinde bulunmanızı dilerim. Susturulduğunu lonca yönetimine bildirmemek suçtur... Bilginize...
Beni bilen bilir. Ayrıca haksız yere susturuldum zaten nolcak birde loncadan mı atılcam lonca cezasımı alıcam yani ? Tekrar ediyorum beni bilen bilir Murat abide bilir başkasıda herkez bilir. Ceza vercekseniz de verin Ayrıca güven duymadığınız kişiyi loncadan atın ceza vermenize gerek kalmaz. Eğer bu loncada bana güvenilmiyosa zaten kendim çıkarım loncadan.
SÖZÜNDE DURURSUN DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM ÇIKARIM LONCADAN DEYİNCE ÇIKTIN SANDIM PARDON BEN SENİ SÖZÜNÜN ERİ BİRİ SANMIŞTIM.. SENİN KAPASİTENDEN FAZLASINI BEKLEMİŞİM SENDEN KUSURA BAKMA.... NEYSE SENİNLE LAF DALAŞI YAPMAK İSTERDİM AMA.. RAKİBİM OLAMAZSIN.. BURASIDA YERİ DEĞİL AYRICA... DAHA FAZLA BUNU UZATMASAN İYİ OLUR...
BU ARADA SENİN LONCADAN ÇIKTIĞINI O ÇARI SİLDİĞİNİ DÜŞÜNMEM ÇOK ÇOK NORMAL O ZAMANDAN BERİ O ÇARIN ONLİNE OLDUĞUNU GÖRMEDİM... SENDE LONCANA BU KADAR BAĞLIYMIŞSIN DEMEKKİ......
sıkıntı yok. biz aynen yola devam. herkes işine baksın. o çarın da ismi değişcek isteyen pc sinden oyununu kaldırsın bizene. biz bundan sonra böle yola devam etcez. herkese saygımız sonsuz. bi terbiyesizlik yaptığımı da düşünmüyorum ben kendi şahsım adına. olay da kapanmıştır. şevket artık lodostur. hepinize başarılar. gördüm ki aynı tas aynı hamamsınız. diğer loncaları biraz örnek alabilirsiniz mesela. tabi işinize karışmak da ne haddime.
Denilenler hakkında tek bir yorumum yok. Lütfen bizim loncadan da kimse bu konuda konuşmasın artık. İsteyen gider isteyen gelir bu burda da reelde de böyle. Giden Allah'a emanet olsun, yolu açık olsun. Anca iyi dileklerde bulunurum. Yakışan da budur...
Dediğim gibi bu konu hakkında daha fazla yorum yapılmasın, lütfen. Herkesin dediği kendinedir. Söz insanın aynasıdır ! Hasan kanka ben sadece yardımcınım Ne diyorsan öyle olsun
Bu arada Ogün arkadaşlarla maç yaptık bugün netle hiç alakam olmadı. Akşam 19:00 gibi girerim görüşürüz "Agah Amca"yla
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Kurt Locnası Yeni Ceza Sisteminde eklentilerde bulunduk arkadaşlar Konsey tarafından görüşülmüş ve kabul görüülmüş Ceza Sisteminde Ceza Şekiller Uyarı, Uzaklaştırma ve İhtaç cezalarının yanı sıra materyal ve para cezalarıda verilicek artık Takım Sistemi tam aktif olana kadar cezalar ve ödüller bireysel verilicek savaş takımları ve görev takımı güncel kadrolarıyla göreve başladığında ise ödül ve cezalar takıma kesilicek doğal olarak cezada yada ödlde büyük olucak buda disiplini ön plana çıkartıcak İhanet, Hırsızlık vb. af edilemez suçlar İhraç ile uyarısısz sonuçlanıcak ki öyleydi zaten bunun dışında ki kural ihlalleri ilk olarak maden materyal yada apra cezası olarak kesilicek aynı kural ihlallerinde bu ceza katlanarak artıcak
Örneğin Kurtlarxxxxxx kişi küfür kuralını ihlal etti verilicek olan ceza örneğin 40 masai çayı yada 1 iridyum yada 2 miyon para şeklinde kesilicek ceza kural ihlalini 2. kez yaptığında ceza 2 katına çıkıcak bir sonrakinde 4 katına ama bu böyle katlanarak gitmiycek 3. cezadan sonra ceza uzaklaştırma ve ihraça akdar gidicek ...
Yeni kurallara göre susturulduysan cezai işlem başlatmam gerekli.. itiraz mailine gelicek olan cevabı bana bildirirsen durumu Murat Reisle görüşerek sana bildirmeliyim....
Arkadaşlar Lonca içerisinde SUSTURULAN çarlar Lonca Konseyi tarafından da cezaya çarptırılacaktır. Bu sizi yıldırmak maksatlı değil daha iyi bir ortamda birlikte daha güzel bir oyun için hazırlanmış bir çalışmadır. Alınan karara saygı göstermenizi ve insanlarla daha iyi diyaloglar içerisinde bulunmanızı dilerim. Susturulduğunu lonca yönetimine bildirmemek suçtur... Bilginize...
Beni bilen bilir. Ayrıca haksız yere susturuldum zaten nolcak birde loncadan mı atılcam lonca cezasımı alıcam yani ? Tekrar ediyorum beni bilen bilir Murat abide bilir başkasıda herkez bilir. Ceza vercekseniz de verin Ayrıca güven duymadığınız kişiyi loncadan atın ceza vermenize gerek kalmaz. Eğer bu loncada bana güvenilmiyosa zaten kendim çıkarım loncadan.
SÖZÜNDE DURURSUN DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM ÇIKARIM LONCADAN DEYİNCE ÇIKTIN SANDIM PARDON BEN SENİ SÖZÜNÜN ERİ BİRİ SANMIŞTIM.. SENİN KAPASİTENDEN FAZLASINI BEKLEMİŞİM SENDEN KUSURA BAKMA.... NEYSE SENİNLE LAF DALAŞI YAPMAK İSTERDİM AMA.. RAKİBİM OLAMAZSIN.. BURASIDA YERİ DEĞİL AYRICA... DAHA FAZLA BUNU UZATMASAN İYİ OLUR...
BU ARADA SENİN LONCADAN ÇIKTIĞINI O ÇARI SİLDİĞİNİ DÜŞÜNMEM ÇOK ÇOK NORMAL O ZAMANDAN BERİ O ÇARIN ONLİNE OLDUĞUNU GÖRMEDİM... SENDE LONCANA BU KADAR BAĞLIYMIŞSIN DEMEKKİ......
Komik olma lütfen ben çarımı silcem diye kimseye bir söz vermedim. Ayrıca o çara ben çoğu kez girdim ve görenlerde gördü beni rahat ol ayrıca o çara pek girmememin sebebi ejdere item diziyo olmam ve kp kasıyor olmam olabilirmi :!: :!: :!: Hadi uzatma bak işine
bence loncadakilere diyin de sürekli laf kalabalığı yapmasınlar oyunda. kimseye hesap vermek zorunda değiliz. ve ayrıca edebiyata gerek yok yapcaksan da türkçeyi doğru kullan bari (REEL). herkes kimin ne olduğunu bilio sıkıntı yok. gerçek yaşam olsun yada oyunda fark yapmaz silinmiş bir kişi silinmiştir. yanlış yapılmıcaktı ve artistlik de... şevket bişe yazmıyosun. yazanlar yazsın ne yazcaklarsa. bizim sorunumuz yok. gocunmuyoruz da.....
karopy yazdı:bence loncadakilere diyin de sürekli laf kalabalığı yapmasınlar oyunda. kimseye hesap vermek zorunda değiliz. ve ayrıca edebiyata gerek yok yapcaksan da türkçeyi doğru kullan bari (REEL). herkes kimin ne olduğunu bilio sıkıntı yok. gerçek yaşam olsun yada oyunda fark yapmaz silinmiş bir kişi silinmiştir. yanlış yapılmıcaktı ve artistlik de... şevket bişe yazmıyosun. yazanlar yazsın ne yazcaklarsa. bizim sorunumuz yok. gocunmuyoruz da.....
Aynen devam et sen. İstediğim lafı söyleme, istediğim kelimeyi kullanma hakkına sahibim. Ama sen önce bi geçmişi de düşün. Ne yapacağına ona göre karar ver. Sildiysen sildin, bitti. İyi günlermiz de oldu kötü günlermiz de. Benim hakkım sana helal, seninki sana kalmış. Uzatmanın alemi yok. Siz beni silin ben de sizi sileyim burda da bitsin. Bi oyun yüzünden buralara gelmişiz demekki hiç biz olmamışız. Hayadi Allah'a emanet. Şevket;
Ejderi aldın, 49 seviye, 18bin küsür şan ve 2bin veya 3bin küsür klan parası. Karşılığında 45 level şifanı aldım. Ne anlaştık ? Üstüne +10 milyon para ve, ejderin görevden aldığı pençe. Şimdi kimse bunları yalanlamasın hepimiz biliyoruz ne olduğunu. "Al pençeni de başına çal, oyunu da başına çal, ejderi de başına çal ne halt yersen ye ! " Şurda kaç yıllık arkadaştık getirdiğiniz durumlara bakın. Susayım susayım diyorum ama herkesin bi sabrı var. Benim de sabrımı zorlamayın. Hak yiyen ebedi yaşamda versin hesabını. BENİ KENDİME BIRAKIN !!! ve gidin. "GÜLE GÜLE"
Taşkın, Oğuz, Yasin, Murat (Börteçine Loncası), Sedat (Xtades) ve ben bu akşam yapmış olduğumuz Sığınaklar bölgesi baskınında Motorin ve Kenan kesmiş bulunmaktayız. Herkesin ellerine sağlık. Etkinlikler gerek Kadim Hidra gerek Grup Bölgeleri yönünden devam edecektir.
Loncadaşlarıma duyurulur.
Benim açımdan sonuç: Kıyamet Alevi Kolye, Madalya - Kenan
Madalya - Motorin
Eşya ve iksir düşüren arkadaşlarımın eşyaları, madalya düşürenlerin madalyaları hayırlı olsun(şu an iş görmese de madalyalar ilerisi için gerekli, üzülmeye gerek yok o yüzden ). Son olarak bir, iki görüntü...
Herkese hayırlı akşamlar...