İLK olarak mynetten plus alırsanız ki havale olur sa buda size net bir bilgi veriyorum 1 hafta beklersiniz.
PLus gelmedi diye mynet müşteri hizmetlerini ararsınız size verilen cevap şu olur:
-İyi günler ben ... size nasıl yardımcı olabilirim
-İyi günler ben mynet üzerinden plus almıştım ama hayla gelmedi.
-Üye adınız ve ref nonuzu söylermisiniz
-Üye Adı:****** Şifre:********
-Ben ilgili departmana bildirdim bu akşam gelmezse yarın akşam gelir iyi günler.
Ve YARIN AKŞAM olur siz heyecanla oyuna girersiniz bolge kanalına yazarsınız ''Yanlızca plus pakatine sahip üyeler yazabilir'' yazısını görürsünüz ve bütün umutlarınız suya düşer.
-Tekrar ararsınız mynet müşteri hizmetlerini size bu sefer ki cevabı şu olur:
-Dekont unuzu bu fax nosunu fax larsanız incelemeye alacagım.
KISICASI SİZE ERTELEYİP DURUR MYNET BEN SİZE BU OLAYI YAŞAMIS BİR KİŞİ OLARAK MYNETTEN PLUS ALIRKEN HAVALE İLE OZELLIKLE 2 KERE DÜŞÜNÜN AYRICA SUNUDA ANLAMIYORUM Kİ İKV DE PLUS HAKKINDA HIC BİR ACIKLAMA YOK
NOT:ben mynetten plus aldım gelmedi sımdı sobeye aktardım carları pazartesi alıyorum inş bi sorun cıkmaz gene 11,80 hediyem olsun mynet ama bu yaptıgınla o kadar kullanıcı kaybettin ki tahmin edemezsin Herkese iyi eglencleer
Gm-Admin-Dev sizde biraz foruma gimeyi deneyin bilgi bekleyen çok insan var.!!!
Mynet Havale ile plus Almak da ne gibi yararlar var!!
Re: Mynet Havale ile plus Almak da ne gibi yararlar var!!
evet ya sanki e-pin lerin nesi vardıda kaldırdılarsa :evil:

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Re: Mynet Havale ile plus Almak da ne gibi yararlar var!!
Merhaba,
Mynet Plus Paket satın aldığınızda ve bu paket ile ilgili herhangi bir problem yaşadığınızda sizin de söylediğiniz gibi başvuracağınız mercii 0212 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri olacaktır. Eğer gerekli desteği alamadığınızı düşünüyorsanız bunu http://www.mynet.com/iletisim/iletisim.asp adresinden Mynet Müşteri Hizmetleri konusundaki rahatsızlığınızı bildirebilirsiniz. Bu işlem, sorunu İKV Resmi Forumlarımızda bildirmekten daha faydalı bir işlem olacaktır.
Havale işlemleri esnasında vermiş olduğunuz bilgilerin banka görevlisi tarafından doğru kaydedildiğinden emin olmanız ve dekont üzerindeki bilgileri teyit etmeniz, işlemlerinizde hata ve gecikme payını azaltacaktır.
Vermiş olduğum iletişim bilgilerini kullanınız. Konuyu kilitliyorum.
İyi eğlenceler.
Mynet Plus Paket satın aldığınızda ve bu paket ile ilgili herhangi bir problem yaşadığınızda sizin de söylediğiniz gibi başvuracağınız mercii 0212 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri olacaktır. Eğer gerekli desteği alamadığınızı düşünüyorsanız bunu http://www.mynet.com/iletisim/iletisim.asp adresinden Mynet Müşteri Hizmetleri konusundaki rahatsızlığınızı bildirebilirsiniz. Bu işlem, sorunu İKV Resmi Forumlarımızda bildirmekten daha faydalı bir işlem olacaktır.
Havale işlemleri esnasında vermiş olduğunuz bilgilerin banka görevlisi tarafından doğru kaydedildiğinden emin olmanız ve dekont üzerindeki bilgileri teyit etmeniz, işlemlerinizde hata ve gecikme payını azaltacaktır.
Vermiş olduğum iletişim bilgilerini kullanınız. Konuyu kilitliyorum.
İyi eğlenceler.