"Diğer konuya hiç bakılmadığı için..."
Sonuçlar tam bir faciaydı şimdide ödüller ya neyi bekliyorsunuz anlamadık ki kaç ay geçti gün bile değil zaten vericeğiniz ödülde belli ya neyse geçen sene 3. lere 3m veren bu sene mansiyona ne verir kim bilir...
FanArt Saçmalığı...
FanArt Saçmalığı...
AdeLHarD
Re: FanArt Saçmalığı...
ödüllerin gecikmesine söylenecek laf yok sonuna kadar arkandayım ama merak ediyorum Mansiyon kazandın diye ne bekliyorsun ??
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
Sypratan yazdı:ödüllerin gecikmesine söylenecek laf yok sonuna kadar arkandayım ama merak ediyorum Mansiyon kazandın diye ne bekliyorsun ??
Ödülümü alırken Yöneticilere söyleyecek bi kaç çift lafım var desem ?
AdeLHarD
Söyle bende sancak savaşında ATX in önüne geçip ./kaba yapmıştım
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sen 1000'lerce eser arasından mansiyon al.Sana yönetim 3m versin, ben 50m vereyim.Hadi mansiyon kap.Sypratan yazdı:ödüllerin gecikmesine söylenecek laf yok sonuna kadar arkandayım ama merak ediyorum Mansiyon kazandın diye ne bekliyorsun ??
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
1. olarak;) işareti koydun ya ne kadar ... oldum anlatamam
2. olarak da ödüle ne beklediğini sordum 3m az veya fazla dediğimi hatırlamıyorum
2. olarak da ödüle ne beklediğini sordum 3m az veya fazla dediğimi hatırlamıyorum
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
O smileyler oraya eklendiyse kafama göre kullanırım.Sen ne düşünürsen düşün.Ne beklediğini sormuşsan belli ki fazla birşey beklememesini ima etmişsin.3m için değer mi?Sypratan yazdı:1. olarak;) işareti koydun ya ne kadar ... oldum anlatamam
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Tamam sen haklısın
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
ejder üretmek için maden çekiolardırOdiseus yazdı:"Diğer konuya hiç bakılmadığı için..."
Sonuçlar tam bir faciaydı şimdide ödüller ya neyi bekliyorsunuz anlamadık ki kaç ay geçti gün bile değil zaten vericeğiniz ödülde belli ya neyse geçen sene 3. lere 3m veren bu sene mansiyona ne verir kim bilir...

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
leviathan yazdı:ejder üretmek için maden çekiolardırOdiseus yazdı:"Diğer konuya hiç bakılmadığı için..."
Sonuçlar tam bir faciaydı şimdide ödüller ya neyi bekliyorsunuz anlamadık ki kaç ay geçti gün bile değil zaten vericeğiniz ödülde belli ya neyse geçen sene 3. lere 3m veren bu sene mansiyona ne verir kim bilir...mansiyon için de para kasıyorlardır kesin :mrgreen: :lol:
e tabi haklısın şimdi maden koydular ya 16 tane madenler "güya" ucuzladı o yüzden bi 3 m verelim düşüncesindeler sanırım
AdeLHarD