Klan Savaşındaki Haksızlık:(

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Klan Savaşındaki Haksızlık:(

Mesaj gönderen cutting »

Selamlar
Klan savaşı etkinliğine hep aynı kişiler alınıyor.O kadar grup içinde onlara denk gelmesi açığın olduğunu ortaya koymakta.Bu kişilerin tesbit edilmesi ve cezalandırılması gereklidir.Hakkımızın yenildiğini düşünüyorum.Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Mirxcutting
Resim
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Re: Klan Savaşındaki Haksızlık:(

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Bir destek ekibi üyesinden böyle cümleler duymak şaşırtıcı ! Siz bizden iyi bilirsiniz ki sistem otomatik alıyor. ;)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cutting »

Ben destek takımında değilim kardeş.Ayrıca açık var derken ekibi şuçlamıyorum.Sonucta alım yapan bir yazımsa hata olabilir.ben o hatanın bulunmasını istiyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Var Olan bir sistem doğrultusunda otomatik alınıyor.
Her iki taraf kesinlikle kimin alınacağı veya kimin dışarda kalıcağına dait bir tespit söz konusu değildir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cutting »

TAKVA yazdı:Var Olan bir sistem doğrultusunda otomatik alınıyor.
Her iki taraf kesinlikle kimin alınacağı veya kimin dışarda kalıcağına dait bir tespit söz konusu değildir.

O var olan sistemde açık olmalı.O kadar grubun içinde 11 de 11 yapanların olması şaşırtıcı.
Resim
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

11-11 yapanlarda var 11-1 yapanlarda tamamen bir şans işi.
Bu oyundaki herşey zaten birer şanstan ibaret.Miğrat ve sığınaklardaki şaheserlerin düşme olasılığı vs.

Sen Haksızlık yapılmasın girmeyenlerinde hakkı olmalı diyorsun.O zaman düşündüklerini ve fikirlerini .

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Öneri bölümünden Destek Sayfasına gönderebilirsin
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cutting »

TAKVA yazdı:11-11 yapanlarda var 11-1 yapanlarda tamamen bir şans işi.
Bu oyundaki herşey zaten birer şanstan ibaret.Miğrat ve sığınaklardaki şaheserlerin düşme olasılığı vs.

Sen Haksızlık yapılmasın girmeyenlerinde hakkı olmalı diyorsun.O zaman düşündüklerini ve fikirlerini

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Öneri bölümünden Destek Sayfasına gönderebilirsin.

11 e 11 yapanla 11 e 1 yapan varsa buişe şans demek pek mantıklı degil.Şans dediğin 6 ya 5 veya 4 e 7 dir.Ayrıca sen bana cevap verirken sistemde açık olmadığından emin olarak mı veriyorsun? Yoksa tahmin mi?
Resim
Kullanıcı avatarı
DismotiFireman
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DismotiFireman »

Sana sonuna kadar katılıyorum kardeşim kaçıncı oldu hep aynı kişiler alınıyor.Sadece 1 kere girebildim ki hergün grubumla bekliyorum.Bu işte bir iş var.
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cutting »

DismotiFireman yazdı:Sana sonuna kadar katılıyorum kardeşim kaçıncı oldu hep aynı kişiler alınıyor.Sadece 1 kere girebildim ki hergün grubumla bekliyorum.Bu işte bir iş var.

O girdiğin de tahminim ya ilk klan savaşıdır ya da açığı bilenin grubuna denk gelmendendir.Bu konuda çok iddalıyım.Açık var bu sistemde.O kadar kişi ve grup içinde hep mi aynı grup girer.Bu kadar tesadüfe inanmak gerçekleri görmek istememekten kaynaklanır diye düşünüyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

onu bunu gecın sız aLınan oyuncu sayısı 36 Lodos 36 arz topLam oyuncu sayısı ıcerDe,72 .! 72 kısı oLmasına rağmen oyun o kadar kasıoRkı ıcerde,kasmaması ıcın dedıklerını yapmamıza rağmen ,Sıfacının en buyuk ozeLLıkı Can basması :) benım can basmam en az ıcerDe 5 sanıyemı alıor belkı daha fazLa, pekı yonetım napıoR bu kasmayı onlemek ıcın ne gıbı calısma var? 0 pekı 100 lerce destek ekıbı 10 larca Gm nerde? ınsan hıç yoktan Gm SaLonu benzerı bı yer yapar 72 oyuncu yeRıne 40 oyuncu alıRsınız adam gıbı savaşırız ıcerde savaştımızı anlarız ...neyse bunu ben degıL destek takımı dusunsun.. :D
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR

“Genel Sohbet” sayfasına dön