<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen Rescuer »

Sypratan yazdı:Bonservisin bende bırakamassın
Adabazarına getirtme beni :D
:D :D Kontratı yırtar giderim Ogün !!! :D
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sypratan »

İsviçre bankalarında 1'er tane
Akbank ve İşbankasının tüm illerdeki şubelerinde
Vakıfbank HCBS ve ING bank bankalarının İstanbul Ankara ve İzmir Şubelerinde

Kontratın fotokopisi var
sen zor yırtarsın Yasin otur oturduğun yerde :D
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Sypratan yazdı:İsviçre bankalarında 1'er tane
Akbank ve İşbankasının tüm illerdeki şubelerinde
Vakıfbank HCBS ve ING bank bankalarının İstanbul Ankara ve İzmir Şubelerinde

Kontratın fotokopisi var
sen zor yırtarsın Yasin otur oturduğun yerde :D
He kim ne zaman nasıl :D Bırakmam ya ne zamanı yoksa zaman oluştururuz kanka ya ne bırakması ya dimi ama :D
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

tabi kankacım sen bir yere gitme daha charlarını patlatacam 1-2 hafta bekle daha acemiyim :D
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

karopy yazdı:şimdi bide ben konuşayım
bende eski bi kurt olarak bu loncadan bi yarar görmedim ayrıca zararını gördüm. ibni pant satılık yazdı loncadan biri ben alcm dedim loncadanım bende dediğimde hemen satılık değil kardeş olmuştu.
ŞEvket o çarı lodos olarak kullancak gerekirse cebimden vercem ismini değiştircem. onu lodos yapan benim dün akşam ben çağırdım sığınağa geldi. siz kendi loncanızda ki adamın elinden tutup bi sığınak migrat bile yaptırmıyosunuz. geçen de berkay abi junon a gidecekmişsiniz berkay abi düşmüş ve bi kişi açıkta kalmış şevketi çağırmışsınız o kadar aktarım yapıyo gelmek için tam hazırlanıyo ve siz gruba bi kişi bulup şevket tmm adam bulduk diosunuz ve götürmüyosunuz. şimdi çar da onda ve geri verilmicek kimsenin 39 lwl büyüsüne ihtiyacımız yok. loncanıza kalmış biri değil zaten. istediğinizi rütbe atladın düşürün umrumda değil. o çar şevketin oldu artık. ve yasin şimdi bu lafım sana. o çarın kadimini ben yaptım. istiyomuşsun ya. hem şifayı allıp hemde ikisinin kadimini almak adamlık değil. karşında ki benden önce senin arkadaşın. şimdi yiyosa çarı alın geriye hodri meydan. loncadan bazılarına saygım sonsuz. onlar da beni biliorlar. derdi olan varsa konuşurum da. kimse öle artistlik yapıp da çarı geri ver falan diemez. bu kim olursa olsun. 1 haftaya kalmaz da çarın ismi değişcek. bundan sonra muhatabınız şevket değil benim. benle konuşun. derdi olan varsa her türlü ulaşılabilir bi insanım.
Herkese kolay gelsin. İYİ forumlar.

zurnanın son deliği kürşat sende hoş geldin.. :evil: bi sen eksiktin iyice çileden çıkartıyorsunuz beni... :twisted: :twisted: DEMOGOJİ YAPMAKTA ÜSTÜNE YOK DEME... :twisted: :twisted:

:arrow: :arrow: :arrow: o adam olayı sana anlatmadı mı? biz durumu sana ifade etmedikmi... adamın paraya ihtiyacı vardı loncadan bi arkadaşıma para ile item satamazdım.. paraya da ihtiyacım vardı o yüzden sana satamam dedim demedi mi sana.... :idea: :idea: :idea:

:idea: :idea: :idea: İKİNİZDE 2 kere karşıma çıktınız... Yetkime değil yaşıma değil bayan olmama bile hörmet göstermediniz.. ses çıkartmadım... Yasinin arkadaşı yada ağabeyisiniz... yasin benim kardeşim gibi... ben bana verilen yetki ile... neden susturulma cezası aldınız itiraz mailini banada Forward edin dedim... yaygara kopardınız... lonca ile alakanız yok bide gelmiş lonca hakkında yorummu yapıyorsunuz....

:idea: :idea: :idea: RUDBOY DENEN ARKADAŞ.. BEN BURDA DURMAM ARTIK VIRT ZIRT BANA GÜVENMİYORSUNUZ HAKSIZ YERE SUSTURMA ALDIM BİDE BENDEN İTİRAZ MAİLİNİ OKUMAK İSTİYORSUNUZ BANA GÜVENMEYENLERLE İŞİM OLMAZ DEYİP GİTTİĞİN GÜNÜ NE ÇABUK UNUTTUN... "YASİN'İN HATRI" OLMASA KEBAPÇI KEDİSİ GİBİ UZAKTAN BAKARDIN O KURTLARXEJDER ÇARINA UZAKTAN.... KURTLARXRUDBOY U BANA ARTİSTLİK YAPMAK İÇİN SİLMEDİN Mİ?

SİZİN BIRAKIN YORUM YAPMAYI BU KONUYU OKUMAYA YETKİNİZ BİLE YOK... illaha beni çileden çıkarttıracaksınız konuyu kapattırmaya çalışıyorsunuz.. ben sabırlıyım veriyim cevabımı sonra öldürsenizde bu konu hakkında konuşmayacağım.... gitmek isteyen gitsin... vedaya da gerek yok.... İSMİMİ SİL YAZIN BURAYA VE GİDİN....
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YASİN AY
AGAH EMICA SENİ ÇAGIRIYO
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
pasa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen pasa »

bu Lonca sayfasında neden sürekli mevzu yaparsınız anlamam iki tane it kopuğun lafına sinirlenmenizi aklım almıyor bi sarsılın bi dikelin bi kendinize gelin yaa ne bu şiddet bu celal ..!
Kurtlarxpaşa (49 LvL Büyücü)

IIxVaHDeTxII (49 LvL Savaşçı)

Jackiexchan (49 LvL Şifacı)
Kullanıcı avatarı
Rudboy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ATT

Mesaj gönderen Rudboy »

:idea: :idea: :idea: RUDBOY DENEN ARKADAŞ.. BEN BURDA DURMAM ARTIK VIRT ZIRT BANA GÜVENMİYORSUNUZ HAKSIZ YERE SUSTURMA ALDIM BİDE BENDEN İTİRAZ MAİLİNİ OKUMAK İSTİYORSUNUZ BANA GÜVENMEYENLERLE İŞİM OLMAZ DEYİP GİTTİĞİN GÜNÜ NE ÇABUK UNUTTUN... "YASİN'İN HATRI" OLMASA KEBAPÇI KEDİSİ GİBİ UZAKTAN BAKARDIN O KURTLARXEJDER ÇARINA UZAKTAN.... KURTLARXRUDBOY U BANA ARTİSTLİK YAPMAK İÇİN SİLMEDİN Mİ?

Koptum valla ben Kurtlarxrudboy'u silmedim hala duruyo bu 1. Kurtlarxejder'i şifayla takas etmeyi yasin istedi ve takas ettik uzaktan bakmakmış hahaha valla çok komiksin uzaktan bakarmısın ejdere :D ben o çarı hakkımla aldım.Şimdi kes sesini bak oyununa.
Attci
Sevketasci
İlhambüyücüsü
Takinpekmez
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Rescuer yazdı:
Sypratan yazdı:Yasin Kanka
Hasanla konuşmuyoruz kaç gündür faceden selam veriyom bir kere selamımı almadı :D
Bu arada Yasin beni kasın yaw şifacımı kasın daha loncaya girecem uzun iş var
La bi de get la :D Hani alıyodun sen char 8-) Benim yakında oyun hayatım biter bi kaç gün daha oynarım şurda sonra vaktim olmaz sadece forumda takılırım :( Son günlerimi iyi geçireyim bırakda :D

La Yasin :) Liste tasarımı aşırı kalabalık olmuş oğlum :) Videolu falan olan listesi sayfanın 1. sayfasına koyduralım
Normal sade tasarımlı olanı sayfa arası güncellemelerde kullanırız :)
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Kullanıcı avatarı
Sariyerli
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: KURT LONCASI

Mesaj gönderen Sariyerli »

Rudboy yazdı:

Koptum valla ben Kurtlarxrudboy'u silmedim hala duruyo bu 1. Kurtlarxejder'i şifayla takas etmeyi yasin istedi ve takas ettik uzaktan bakmakmış hahaha valla çok komiksin uzaktan bakarmısın ejdere :D ben o çarı hakkımla aldım.Şimdi kes sesini bak oyununa.
Saygılı ol Şevket
Karşındaki kişi hem bayan hemde senden yaşça büyük haddini bil yada haddini bilmiyosan kuyruğunu kıstır bi tarafına yol al :!: :!:
TILSIM - KURT LONCASI

TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK

EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD

“Lonca İletişim” sayfasına dön