Bir zamanlar fizikseli ile meşhur Sivaslıyiğido vardı.
Ama ws zamanına da dönmeye pek niyeti yok.
O zaman herkes liderlik peşinde koşsun herkese yol açıldı.
Facex yazdı:Ellecktpowers seni en fazla 3 4 kere 5 3 5 1 5 3 yendim. Zırh düşürüdükten sonra toplarmaya başladın ben hedefimdeki zırhı alıyım tekrar atarız. Zamanxying e gelince 30 m sine ws de yendim parayı almadım karaninin yerine ben kendi charımla atmıştım.Kendi kendini asla övme loncadanki adamları yazmışsın
Güçlü olmak nedir?
Önce bunun cevabını bilmiyorsunuz.
Güçlü itemler....
15 Puan lı yetenekli hasarlar...
15 Büyü bozma.....
Ve daha neleri...........
Önemli olan ezik olarak galibiyete ılaşmandır.İşte seni güçlü kılan budur. Üstad der ki;
Asıl kudret,hiddette başlar.
" SİZCE MERANIN EN İYİ BÜYÜCÜSÜ KİM ? ANKET GİB BİŞEY YAPALIM "
Başlıga paralel yorumlar ile devam edelim..
İyi büyücüler arasından ' WaFFeNxeLLecTRo,Choosensxkrall ' adlı kişileri çıkarmanızı rica ediyorum. Yenilmeyi hazmedemeyen ve yenen kişinin hakkını vermeyen buda yetmezmiş gibi İFTİRA atan şahıslardır. Eğer İyi büyücü deniliyorsa bu şahıslar o Listede olamaz/olmamalı.
vs ' ci vardır
Grup Bölgeci vardır..
BIKTIM ARTIK BİRİYLE BİRİNİ KIYASLAMAKTAN VEYA KIYASLANMAKTAN kmse yazmasın da bu konu güncel kalmasın :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
aaa oooooo meranın en iyisi diye bi konu acmıslar yer yerinden oynamış aman yarabbim Arkadaslar , Korlegg in dedigne katılıyorm . bana göre hırsına yenik düşen , vs atıldıktan sonra yersiz tartsma cıkaran hic bir sekilde en iyisi olamaz . bos yere sinir stres yahu suraya baksanıza arkdaslar az biraz gözünüzü acın meranın en iyisi olsanız kac yazıcak ki zevkini alamadıktan sonra basın agrıdıktan sonra . herseyden önce biraz mütevazilik gerekir bence .
herneyse bence vs ile pek ugrasmam ugrasmayıda sevmem kafada yormam sonucta item degil yetenek kombinasyonu ve pratik gereken bi konu .
Grub bölgeleri için ;
bigsmall
ZÜLKARNEYN
vipxJAZZx
Vipxoceanss
Kholpashalixloaa
BlacKSwaN
KHoLPaSHaLixGNRL
Kholpashalixyeah
KHoLPaSHaLixCaSS
KHoLPaSHaLixUğUr
bunların dısındaki kimseyle kolay kolay girmem . Girince noldugunu gördüm en azından tanıdklarla girmeyi yeglerim .
Vs ci olarakta suan verebilicegim bi kaç isim var .
Relaxefendyy ( Allah var büyücüyü biliyor adam ki yakın tanıdıklarımdandır . ) ŞeRRuH , Blackthrine, Waffenxelectro , Face . ( sıralama gibi bir şey yok aklıma geleni yazdım ki aklıma gelmeyen bir cok isim daha vardır kesin ) .